مکمل تقویت قوای جنسی

آیا بیماری آلزایمر قابل درمان است؟

آیا بیماری آلزایمر قابل درمان است؟

با بالا رفتن سن مشکلات و بیماریهای مختلفی برای بدن به وجود می آید. به همین دلیل کارشناسان سلامتی دایما هشدار می‌دهند که  افراد میانسال باید بیشتر از دیگران به سلامت خود اهمیت بدهند و با چک آپ سالیانه مشکلات سلامتی خود را برطرف کنند. در این مقاله قصد داریم به معرفی بیماری آلزایمر بپردازیم. در پایان این مقاله شناخت کاملی به این بیماری خواهید داشت و بهتر می‌توانید با این بیماری مواجه شوید.

بیماری آلزایمر چیست؟

منابع خارجی به این موضوع اشاره می کنند این بیماری بر روی سیستم عصبی اثر می‌گذارد و سبب می‌شود سلولهای مغز به مروز زمان از بین بروند. با تخریب و از بین رفتن سلولهای مغز مشکلاتی در حافظه، تفکر و رفتار بیمار ایجاد می‌شود و در شرایط حاد فرد حتی اختیاری بر ادرار خود ندارد.

مطالعات نشان داده‌اند که بیمار پس از شروع این بیماری به طور متوسط 4 تا 8 سال زنده می‌ماند. پزشکان هنوز نتوانسته‌اند دلیل اصلی بروز این بیماری را کشف کنند و در این زمینه تئوری های مختلفی را مطرح کرده اند. دانشمندان یکی از دلایل اصلی این بیماری را عملکرد نادرست پروتئین های داخل مغز می دانند. این امر سبب می شود که به سلولهای مغزی آسیب وارد شود.

آلزایمر زودرس چیست؟

این بیماری معمولا در افراد بالای 65 سال به وجود می آید. اما اگر این بیماری در سن 30 تا 60 سال رخ دهد، به آن آلزایمر زود رس گفته می شود. آمارهای اخیر نشان می دهند که این بیماری در بین جوانان در حال افزایش است. بسیاری از کارشناسان بر این عقیده هستند که دلیل این امر پیروی از سبک زندگی ناسالم است.

علایم بیماری آلزایمر

رایج ترین علامت بروز این بیماری بروز مشکل در یادآوری مسائل است. از علایم دیگر این بیماری می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سوالهای تکراری
  • صحبتهای تکراری
  • جابه جایی وسایل
  • فراموش کردن تاریخ ها
  • گم شدن در مسیرهای آشنا
  • عدم درک خطر
  • عدم توانایی در رسیدگی به امور مالی
  • عدم توانایی در برنامه ریزی
  • عدم توانایی در تشخیص چهره ها
  • ناتوایی در انجام کارهای ساده مانند لباس پوشیدن
  • ناتوانایی در یادآوری کلمات ساده
  • آشفتگی فراوان
  • رفتارهای غیر قابل قبول اجتماعی

بیماری آلزایمر چیست؟

چه عواملی سبب بروز این بیماری می شوند؟

عوامل متعددی در بروز بیماری آلزایمر موثر هستند. به طور کلی با افزایش سن این بیماری در افراد بروز پیدا می کند. از مسائل مهم دیگری که افراد باید به آن توجه داشته باشند ژنتیک است. این بیماری ارثی است و احتمال انتقال این بیماری در افراد یک خانواده وجود دارد. مطالعات نشان می دهند که زنان بیشتر از مردان به این بیماری مبتلا می شوند. همین امر لزوم رسیدگی بیشتر به سلامت زنان را نشان می دهد.

همچنین کودکانی که با بیماری سندروم داون متولد می شوند، بیشتر از کودکان سالم در بزرگسالی به آلزایمر مبتلا می شوند. افرادی که در تصادف و یا شرایط دیگر ضربه های سختی به مغزشان وارد می شود بیشتر از افراد دیگر در معرض ابتلا به این بیماری قرار می گیرند. از عوامل دیگر موثر در ابتلا به این بیماری میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • خواب نامنظم
  • عدم تحرک
  • استعمال دخانیات
  • مصرف رژیم غذایی چرب
  • فشار خون و کلسترول بالا
  • سطح تحصیلات پایین و عدم مشارکت اجتماعی

بیماری آلزایمر و خطر ابتلا به توهم کاپگراس 

مطالعات جدید نشان داده اند کسانی که به بیماری آلزایمر و انواع بیماری های زوال عقل مبتلا می شوند بیشتر از دیگران در معرض ابتلا به توهم کاپگراس قرار دارند. این بیماری نوعی اختلال روانی است که فرد احساس می کند اطرافیان او فریبکار هستند. این بیماری درمانی ندارد، اما با بهبود بیماری زوال عقل، این توهم نیز کاهش پیدا می کند.

بیماری آلزایمر چگونه تشخیص داده می شود؟

برای تشخیص بیماری آلزایمر باید به دکتر مغز و اعصاب مراجعه کرد. آزمایش واحدی برای تشخیص این بیماری وجود ندارد. اگر این بیماری در اقوام درجه 1 شما وجود دارد بهتر است به پزشک مراجعه کنید تا وضعیت سلامتی شما را بررسی کند.

از ابزارهای دیگر برای تشخیص این بیماری عکسبرداری مغزی به روش MRI، CT و PET، FDG و تصویر برداری آمیلوئید است. پزشک در صورت نیاز آزمایشات فیزیکی و عصبی مانند بررسی عملکرد عضلات، آزمایش نشستن و برخاستن، آزمایش بینایی و شنوایی و تعادل سنجی را انجام می دهد.

درمان بیماری آلزایمر

داروهایی که در حال حاضر برای درمان این بیماری تجویز می شوند در واقع اثری بر درمان این بیماری ندارند و تنها روند پیشرفت بیماری را کند می کنند. از این داروها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • داروهای مهارکننده کولین استراز
  • داروهای ممانتین
  • داروهای ضد افسردگی

چه عواملی از بروز بیماری آلزایمر پیشگیر می کنند؟

مطالعات نشان داده امد که مصرف برخی از مکملها به پیشگیری از بروز این بیماری کمک می کند. از این مکملها می توان به امگا3 و ویتامین E اشاره کرد. البته بهتر است بدانید که تاثیر این مواد مغذی در کنترل این بیماری به اثبات نرسیده است. بلکه داده‌های آماری حاکی از کاهش خطر ابتلا به این بیماری دارند.

پیروزی از سبک زندگی سالم، رژیم غذایی مناسب و ورزش فاکتورهای مهمی در پیشگیری از ابتلا به این بیماری به شمار می روند. حضور در فعالیتهای اجتماعی نیز بر جلوگیری از بروز این بیماری اثر می گذارد. مطالعات اخیر نشان داده اند ورزشهای ذهنی مانند حفظ کردن شعر، چیستان، معما و پازل نیز نقش بسیار مهمی در جلوگیری از ابتلا به این بیماری دارند.

استفاده از روش های کاهش التهاب

مطالعات جدید نشان می دهند یکی از دلایل ابتلا به این بیماری وجود التهاب در بدن است. به همین دلیل توصیه می شود از راهکارهای کاهش التهاب بدن استفاده گردد.

تزریق پلاسمای خون روشی جدید برای درمان بیماری آلزایمر

تحقیقات اخیر به نتایج جالبی برای درمان بیماری آلزایمر دست پیدا کرده اند. در این آزمایش دانشمندان به 18 نفری که از بیماری متوسط آلزایمر رنج می بردند در بازه های زمانی مشخص پلاسمای خون اهدا کردند. سپس تستهای مختلف حافظه و تفکر را از آنها گرفتند. نتایج تحقیقات نشان می دهند که این بیماری در این افراد کنترل گردید. اما به داده های بیشتری برای اثر بخشی این روش درمانی نیاز است.

مکمل دارویی را از کجا بخرم؟

برای تهیه بهترین محصولات و مکملهای دارویی به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.همچنین، در زمان خرید می توانید از مشاوره های رایگان این مرکز بهره مند شوید.

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.