مکمل تقویت قوای جنسی

علت نفخ در پریودی چیست و چگونه درمان می شود؟

چرا نفخ در پریودی رخ می دهد و چگونه درمان می شود؟

نفخ در پریودی یکی از مشکلات رایجی است که زنان قبل و در طول دوران قاعدگی تجربه می کنند. به ویژه کسانی که مبتلا به سندروم پیش از قاعدگی هستند، بیش از زنان دیگر با تغییرات جسمی و خلقی رو به رو می شوند. عواض گوارشی از مشکلاتی است که معمولا در این دوره رخ می دهد و بسیاری از بانوان علائم سندروم روده تحریک پذیر مانند نفخ شکم، گرفتگی شکم و اسهال یا یبوست را تجربه می کنند. با توجه به این موضوع که نفخ شدید در پریودی می تواند بر عملکرد فردی و اجتماعی زنان اثر بگذارد، کنترل و مدیریت این درد اهمیت بسیار زیادی دارد.

قرص نفخشما می توانید جهت خرید قرص ضد نفخ فوری از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.

علت نفخ در پریودی

یکی از شکایت های اصلی بانوان که باعث بروز دل درد پریودی می شود نفخ است. بهتر است بدانید نوسان هورمون استروژن و هورمون پروژسترون باعث بروز نفخ و گاز شکم قبل و در طول قاعدگی می شود. در نتیجه می تواند گفت عدم تعادل هورمونی دلیل نفخ در پریودی است. افزایش سطح استروژن در روزهای نزدیک به قاعدگی بر گیرنده های استروژن در معده و روده اثر می گذارد و باعث بروز عوارضی نظیر نفخ، یبوست و تجمع هوا و گاز در دستگاه گوارش می شود.

همچنین، بهم خوردن تعادل هورمون استروژن و پروژسترون می تواند بر احتباس مایعات بدن اثر بگذارد. هنگامی که سطح استروژن افزایش پیدا می کند و میزان هورمون پروژسترون در بدن پایین می آید، زنان تمایل بیشتری به ذخیره آب دارند و همین امر می تواند منجر به نفخ شود. با توجه به این موضوع که این علائم می تواند دل درد پریودی و علائم دوره قاعدگی را تشدید کند، توصیه می شود از مکمل های مناسب برای کنترل این مشکل استفاده شود.

درمان نفخ در پریودی

درمان نفخ در پریودی

راهکاریهای متعددی وجود دارند که به شما کمک می کنند نفخ در پریودی را کنترل کنید. این روشها عبارتند از: قرص های پیشگیری از بارداری، ورزش، رژیم غذایی و استفاده از داروهایی که فروش آنها بدون نسخه آزاد است.

استفاده از قرص های پیشگیری از بارداری

قرص ضد بارداری یکی از روش های پیشنهادی برای نفخ در پریودی هستند. مطالعه ای در سال 2008 نشان می دهد که این قرص ها می توانند برای بهبود نفخ موثر باشند. با توجه به این موضوع که قرص های ضد بارداری عوارض بسیار زیادی را برای سلامتی به همراه دارند، توصیه می شود قبل از استفاده از این قرص ها با پزشک خود مشورت کنید.

ورزش

شاید بتوان گفت هیچ چیز مانند ورزش نمی تواند برای نفخ در پریودی موثر باشد. مطالعه ای در سال 2013 نشان داد ورزش می تواند به کاهش علائم جسمی و روانی در دوران قاعدگی کمک کند. به همین دلیل توصیه می شود تمامی زنان به ورزش توجه داشته باشند.

رژیم غذایی

رژیم غذایی یکی از راهکارهای بسیار تاثیر گذار برای کنترل نفخ در پریودی است. اگرچه گازهایی که در این دوران در دستگاه گوارش به وجود می آیند مربوط به غذا نیستند، اما استفاده از غذاهای نفاخ می تواند بر ناراحتی های گوارشی بیافزاید. به همین دلیل توصیه می شود این غذاها در این دوران مصرف نشوند تا از بروز نفخ در دوران پریودی جلوگیری شود. برخی از این غذاها که مصرف آنها باید نزدیک و در دوران پریود محدود شوند به شرح زیرند:

  • لوبیا
  • کلم بروکلی
  • کلم و گل کلم
  • عدس
  • قارچ
  • پیاز
  • نخود فرنگی
  • نوشیدنی های گاز دار

استفاده از دارو

استفاده از برخی از داروها برای کاهش علائم و کنترل نفخ در پریودی موثر است. برخی از این داروها عبارتند از:

  • آلفا گالاکتوزیداز ( این دارو به تجزیه کربوهیدرات در بدن کمک می کند و از بروز نفخ تا میزان زیادی جلوگیری می نماید)
  • سیمتیکون ( این دارو حباب های گاز را در بدن می شکند و اجازه نمی دهد که باعث بروز نفخ شوند)
  • مکمل های لاکتاز ( این مکمل ها حاوی آنزیم های گوارشی هستند که هضم غذا را ساده می کنند)

مکمل های قاعدگی

تحقیقات نشان داده اند که استفاده از مکمل های قاعدگی نقش بسیار مهمی در کنترل نفخ در پریودی و دل درد و گرفتگی هایی دارد که در این دوران رخ می دهند. برای تهیه این مکمل ها و مکمل های دارویی دیگر می توانید به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.

قرص قاعدگیشما می توانید جهت خرید بهترین قرص برای قاعدگی از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطالب زیر را به شما پیشنهاد می دهد:

مجله سلامت داروخانه آنلاین خرید محصولات زیر را به شما پیشنهاد می دهد:

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.