مکمل تقویت قوای جنسی

آیا عفونت رحم می تواند سبب بروز زانو درد شود؟

آیا عفونت رحم می تواند سبب بروز زانو درد شود؟

زانو درد مشکلی است که می تواند تمامی افراد در تمامی سنین را درگیر کند. یکی از علل شایع ابتلا به این مشکل پارگی رباط و یا غضروف است. همچنین، ابتلا به بیماریهایی نظیر آرتروز، نقرص و عفونت می توانند سبب بروز این مشکل شوند. به طور کلی، روش هایی مانند فیزیوتراپی و استفاده از زانو بند می توانند برای درمان این مشکل مفید باشند. در موارد حاد ممکن است نیاز به عمل جراحی باشد.

قرص مفاصل و استخوانشما می توانید جهت خرید قرص مفاصل و استخوان از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.

علائم زانو درد

محل و شدت این درد در افراد مختلف متفاوت است. علائم و نشانه هایی که گاهی اوقات با درد زانو همراه هستند عبارتند از:

  • تورم و سفتی در زانو
  • قرمزی و گرما در زمان لمس زانو
  • ضعف یا بی ثباتی زانو
  • سر و صدا کردن و یا خرد کردن
  • ناتوانی در راست کردن کامل زانو

زانو درد و عفونت رحم

یکی از سوالات عمده افراد در مورد زانو درد این است که آیا عفونت رحم می تواند سبب درد در زانو شود! پاسخ به این سوال مثبت است. بهتر است بدانید عفونت در هر ناحیه از بدن می تواند منجر به درد در زانو شود. در این موارد باکتری ها و یا میکرو ارگانیسم ها وارد بافت های اطراف مفصل زانو می شوند و آنها را درگیر می کنند. این امر می تواند با درد شدید در زانو همراه باشد که باید برای درمان به پزشک مراجعه شود.

 

قرص کلسی پاور آرین سلامت سیناcalci text

شایع ترین علت زانو درد

درد زانو می تواند ناشی از آسیب دیدگی، ابتلا به آرتروز و مشکلات دیگر باشد. شایع ترین دلایل ابتلا به این درد عبارتند از صدمات وارده به زانو، آسیب به رباط صلیبی قدامی و پاره شدن منیسک زانو! آسیب در ناحیه زانو می تواند به رباط ها، تاندون ها یا کیسه های پر از مایعی که مفصل زانو را احاطه کرده اند رخ دهد. دلایل عمده درد زانو بدین شرح هستند:

  • آسیب به ACL: آسیب به ACL یا پارگی رباط صلیبی قدامی یکی شایع ترین دلایل درد زانو است. رباط صلیبی قدامی یکی از چهار رباط اصلی زانو است. این آسیب در ورزشکاران به ویژه کسانی که بازی بسکتبال، فوتبال و ورزش های مشابه انجام می دهند، شایع است.
  • شکستگی استخوان زانو: یکی دیگر از دلایل زانو درد می تواند شکستگی کشکک زانو باشد که معمولا در هنگام سقوط یا سوانح رانندگی رخ می دهد. همچنین، افرادی که دچار پوکی استخوان شده اند ممکن است با درد مواجه شوند.
  • پاره شدن مینیسک زانو: مینیسک غضروفی لاستیکی سخت و محکم است که مانند یک کمک فنر در بین استخوان و ران عمل می کند. گاهی این مینیسک به دلایل مختلفی از جمله اضافه وزن پاره می شود.
  • بورسیت زانو: برخی از آسیب های وارده به زانو باعث ایجاد التهاب در بورس های زانو می شوند. بورسهای زانو کیسه های کوچک پر از مایعی هستند که در خارج از مفصل زانو قرار دارند و سبب می شوند تاندون ها و رباط ها به آرامی بر روی مفصل سر بخورند.
  • التهاب تاندون کشکک زانو: التهاب مفاصل باعث تحریک تاندون ها می شود. تاندون زانو بافت های ضخیم و رشته ای هستند که عضلات را به استخوان متصل می کنند. این التهاب می تواند در زمان لگد زدن، دویدن و پریدن رخ دهد. به همین دلیل اسکی بازان و دوچرخه سواران و ورزشکارانی که فعالیت های پرشی انجام می دهند به این مشکل مبتلا هستند.

علل دیگر ابتلا به زانو درد

مشکلات دیگری نیز وجود دارند که می توانند زمینه ساز زانو درد شوند، این موارد به شرح زیرند:

  • بدن ضعیف: گاهی اوقات آسیب یا تحلیل رفتن استخوان یا غضروف می تواند باعث شکسته شدن قطعه ای از استخوان یا غضروف شود و در فضای مفصل شناور شود. همین امر می تواند زمینه ساز بروز درد در زانو باشد.
  • سندرم باند ایلیوتیبیا: این حالت زمانی اتفاق می افتد که نوار محکم بافتی که از قسمت خارجی مفصل ران به سمت خارج از زانو قرار گرفته است(نوار ایلیوتیبیال) آنقدر محکم شود که به قسمت خارجی استخوان ران ساییده شود. دوندگان و دوچرخه سواران اغلب به این سندروم مبتلا می شوند.
  • کاسه زانو دررفته: این مشکل زمانی رخ می دهد که استخوان مثلثی که قسمت جلوی زانو را پوشانده است (کشکک) از محل خود خارج می شود و معمولاً به سمت خارج از زانو حرک می کند.
  • درد لگن یا پا: اگر درد مفصل ران یا پا دارید ، ممکن است فشار بیشتر را بر زانوهای خود وارد کنید و همین امر سبب بروز این درد می شود.

انواع آرتروز

بیش از 100 نوع مختلف آرتروز وجود دارد که برخی از آنها می توانند بر روی زانو اثر بگذارند. این موارد به شرح زیرند:

  • آرتروز: آرتروز که گاهی آرتروز دژنراتیو نامیده می شود، متداول ترین نوع آرتروز است. این بیماری سبب ساییدگی و پارگی عضروف های می شود و معمولا در سنین بالا رخ می دهد.
  • روماتیسم مفصلی: این بیماری یک بیماری خود ایمنی است که می تواند تقریبا هر مفصل از بدن از جمله مفاصل زانوها را تحت تاثیر قرار دهد.
  • نقرس: این نوع آرتروز زمانی ایجاد می شود که بلورهای اسید اوریک در مفصل جمع می شوند. در حالی که نقرس معمولاً انگشت شست پا را تحت تأثیر قرار می دهد، ممکن است در زانو نیز رخ دهد.

آرتروز سپتیک گاهی اوقات ممکن است بر مفصل زانو اثر بگذارد و منجر به تورم، درد و قرمزی شود. آرتروز سپتیک غالباً همراه با تب است و معمولاً هیچ ضربه ای قبل از شروع درد وجود ندارد. آرتروز سپتیک می تواند به سرعت آسیب زیادی را به غضروف زانو وارد کند. در این صورت باید سریعا برای درمان به پزشک مراجعه کنید.

سندروم درد پاتلوفمورال

سندرم درد پاتلوفمورال یک اصطلاح عمومی است که دردری را در ناحیه کاسه زانو و استخوان زیر ران ایجاد می کند. این سندروم در ورزشکاران بسیار شایع است. همچنین، افرادی که به آرتروز مبتلا هستند ممکن است این سندروم را تجربه کنند. تمامی مواردی که تا به حال به آنها اشاره کردیم می توانند علت زانو درد در سی سالگی، چهل سالگی، پنجاه سالگی و تمامی سنین باشند. اما به طور کلی این مشکلات معمولا در دهه 50 به بعد شروع می شوند.

 

قرص کلسیترا سوپرابیونcalcitra text 1

چه عواملی خطر ابتلا به زانو درد را افزایش می دهند؟

عوامل خطر زای زیادی وجود دارند که این درد را در زانو افزایش می دهند. برخی از این عوامل به شرح زیرند:

  • اضافه وزن: اضافه وزن حتی در حین انجام فعالیت های عادی مانند راه رفتن یا بالا و پایین رفتن از پله ها در مفاصل زانو رخ می دهند. همچنین، اضافه وزن سبب تجزیه غضروف ها می شود و خطر ابتلا به آرتروز را بالا می برد.
  • عدم انعطاف پذیری یا قدرت عضلانی: کمبود قدرت و انعطاف پذیری می تواند خطر آسیب دیدگی زانو را افزایش دهد. عضلات قوی به ثبات و محافظت از مفاصل کمک می کنند و انعطاف پذیری عضلات می تواند دامنه حرکتی را بالا ببرد.
  • ورزش های خاص: برخی از ورزش ها فشار بیشتری را نسبت به ورزش های دیگر بر روی زانوها وارد می کنند. اسکی آلپاین و یا بازی بسکتبال از جمله بازی هایی هستند که می توانند به زانو آسیب وارد کنند.

زانو درد چه عوارضی را برای سلامتی در پی دارد؟

زانو درد می تواند حرکت را با مشکلاتی رو به رو کند. در نتیجه فعالیت های عادی شما مانند راه رفتن با چالش های زیادی رو به رو می شود. اگر شما نتوانید حرکت کنید، خطر بروز مشکلات قلبی افزایش پیدا می کند.

تشخیص و درمان زانو درد

این بیماری از طریق تصویربرداری با اشعه ایکس، ام آر آی و سی تی اسکن قابل تشخیص است. بهترین روش درمان تشخیص علت اصلی بیماری است. به طور مثال اگر درد زانو به دلیل پوکی استخوان است باید از مکمل های حاوی کلسیم استفاده شود و اگر درد استخوان ناشی از ابتلا به بیماری آرتروز است باید مکملهای مناسب استفاده گردد. در این میان داروهای دیگری نیز برای کنترل درد تجویز می شوند.

glucosax 550x550 1

شما می توانید جهت خرید کپسول گلوکزاکس نوشا فارمد از طریق وبسایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.

قرص زانو درد

داروهای بدون نسخه  مانند ایبوپروفن و ناپروکسن سدیم به تسکین درد زانو کمک می کنند. برخی از افراد با مالیدن کرم های حاوی ماده بی حسی مانند لیدوکائین یا کپسایسین ( ماده ای که باعث فلفل تند می شود) زانوی آسیب دیده را تسکین می دهند.

روشهای جلوگیری از زانو درد

بهتر است بدانید که همیشه نمی توان جلو این درد را گرفت. اما راهکارهای زیر تا حد زیادی خطر ابتلا به زانو درد را کاهش می دهند:

  • کاهش وزن
  • ورزش های مناسب
  • استفاده از مکمل های مناسب برای جلوگیری از پوکی استخوان و یا آرتروز

سوالات پرتکرار در مورد زانو درد

در این قسمت تلاش می کنیم تا به سوالات پرتکرار شما در این قسمت پاسخ دهیم.

آیا پیاده روی برای درمان درد زانو مفید است؟

بله! پیاده روی تنش های وارده به مفاصل زانو را از بین می برد و سبب کاهش درد می شود.

آیا کسانی که این درد را دارند می توانند از پله بالا روند؟

بهتر است کسانی که در زانو خود درد دارند از پله پایین و بالا نروند. زیرا همین امر فشار زیادی به زانوان آنها وارد می کند و سبب بروز مشکلات زیادی می شود.

مکمل های بانوان را از کجا بخریم؟

برای خرید مکمل های دارویی مانند مکمل های عفونت زنان و یا مولتی ویتامین می توانید به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.

مجله سلامت داروخانه آنلاین خرید محصولات زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

ژل موضعی فیتوگلوکزامین گل دارو
کپسول میکسودین آرین سلامت سینا
کپسول پیاسیدین 300 رازک
کپسول فست ران او پی دی فارما

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مقالات زیر را به شما پیشنهاد می کند :

معرفی انواع ورزش مناسب برای زانو درد و بهبود این درد!
کدام ویتامین برای تقویت مفاصل مفید است؟
چگونه خشکی مفاصل در صبح را از بین ببریم؟
اگر درد مفاصل آغاز شده است، بیشتر حرکت کنید!

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.