بیماری های مقاربتی هنوز مشکل برزگی میان نوجوانان به شمار می روند. این بیماری ها گاهی به حدی شدید می شود که مشکلات زیادی را برای بیماری به وجود می آورند. ترشح شدید یکی از علایم شدید این ابتلا به بیماری های مقاربتی است و بیمار باید هرچه سریعتر به پزشک مراجعه کند و نسبت به درمان خود اقدام کند.
بیماری های رایج مقاربتی
اگر بیمار اقدام به درمان نکند و این بیماری کهنه شود آسیبهای غیر قابل جبرانی به فرد وارد می شود. در اینجا به برخی از بیماری های مقاربتی اشاره می کنیم:
- سوزاک
- سیفلیس
- کلامدیا
- تبخال تناسلی
- هپاتیت
- زگیل تناسلی
- ایدز
این بیماری ها، از بیماری های شدید تناسلی هستند. اما تمامی بیماری ها به این اندزه شدید نیستند و می توانند شامل عفونتهای سبکی باشند که به راحتی قابل درمان هستند.
بیماری های مقاربتی در میان جوانان بسیار رایج است!
اکنون این سوال پیش می آید چرا بیماری هایی که از طریق روابط جنسی انتقال می یابند هنوز مشکل بزرگی در میان نوجوانان و جوانان به حساب می روند؟ آمارها نشان می دهند 65% از دانش آموزان دبیرستانی در آمریکا روابط جنسی را تجربه می کنند. از هر پنج نفر یک نفر دارای 4 و یا تعداد بیشتری پارتنر جنسی است!
نوجوانان 15-24 ساله تنها ¼ جمعیت جنسی هر جامعه را تشکیل می دهند و مسئله تامل برانگیز این است که تقریبا نیمی از بیماری های مقاربتی از طریق این افراد انتقال پیدا می کنند.
در واقع از هر دو نفر یک نفر ( که زیر 25 سال است) به بیماری های مقاربتی مبتلا می شود. در این میان، تنها 12 درصد از آنها آزمایش می دهند و یا به چک آپ می روند.
همین امر لزوم آموزش در مورد بیماریهای جنسی را گوشزد می کند. دولت باید برنامه های جامعی را برای آموزش برقراری روابط جنسی درست در میان افراد در نظر بگیرد به خصوص جوانان در نظر بگیرد تا از بروز و شیوع بیماری های جنسی جلوگیری به عمل آورد.
شخصی که بیماری جنسی دارد ناقل عفونت و بیماری های مقاربتی نیز هست نکته بسیار مهم این است که بیماری های جنسی همیشه علایم ندارند. بنابراین حتی اگر سالم هستید باید سلامت جنسی خود را چک کنید!
سلامت جنسی امر بسیار حیاتی است!
با پیگیری سلامت جنسی از شیوع عفونت جلوگیری می کنید. همچنین، اگر بیماری های مقاربتی درمان نشوند سبب نازایی، ناتوانی در برقراری رابطه جنسی و یا ابتلا به بیماری های عفونی دیگر نیز می شوند.
ممکن است ابتلا به بیماری های مقاربتی ترسناک و یا خجالت آور باشد. بسیاری از افراد به دلیل خجالت به پزشک مراجعه نمی کنند. گاهی شدت این خجالت به حدی زیاد است که افراد دست به خود درمانی می زنند و همین امر مشکلات زیادی را برای افراد به وجود می آورد.
خبر خوب این است که تقریبا تمامی بیماری های مقاربتی قابل درمان هستند! اگر سکس دارید از کاندوم استفاده کنید. علاوه بر این دایما سلامت جنسی خود را چک کنید.
برای بررسی سلامت جنسی و جلوگیری از انتقال بیماری های مقاربتی حتما باید به پزشک مراجعه کنید. مراجعه به پزشک راحتتر از ابتلا به بیماری های مقاربتی است! برای صحبت با پزشک درنگ نکنید و از سلامت جنسی خود محافظت کنید!
برای خرید محصولات جنسی به کجا مراجعه کنیم؟
اگر می خواهید برای خرید کاندوم، خرید ژل زناشویی و مکمل های تقویت جنسی اقدام کنید، می توانید به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید. تمامی این محصولات از برندهای معتبر بازار هستند و با مجوز های بهداشتی به فروش می رسند. شما می توانید در زمان خرید از مشاوره های رایگان این مرکز بهره مند شوید. این امر می تواند به شما کمک کند تا خرید امنی را تجربه کنید و از خرید خود لذت ببرید.
[…] چرا بیماری های مقاربتی در میان نوجوانان شایع است؟ […]
[…] چرا بیماری های مقاربتی در میان نوجوانان شایع است؟ […]