مکمل تقویت قوای جنسی

شنا در دوران پریود و بایدها و نبایدهای آن

شنا در دوران پریود

دوران پریود یا قاعدگی می تواند بسیاری از فعالیت های بانوان را تحت شعاع قرار دهد و باعث محدودیت برخی افراد شود. یکی از فعالیت هایی که ممکن است در دوران پریود توسط برخی زنان قطع شود شنا کردن است. بسیاری عقیده دارند زمانی که پریود می شوند نمی توانند به استخر بروند و دلایل متعددی را برای آن عنوان می کنند. در مقاله امروز می خواهیم به این مسئله بپردازیم که شنا در دوران پریود امکان پذیر است و می توانید با رعایت اصولی اینکار را برای خود ممکن کنید. در ادامه به این مسئله بیشتر خواهیم پرداخت.

قرص قاعدگیشما می توانید جهت خرید قرص قاعدگی از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.

آیا در آب خونریزی پریود قطع می شود؟

بسیاری از افراد که در زمان پریود بدون استفاده از لوازم بهداشتی (تامپون و کاپ قاعدگی) داخل استخر شده اند، به این نکته پی برده اند که در آب خونریزی آنها به صورت موقت قطع می شود. دلیل این مسئله در این نکته علمی نهفته است که در آب، فشار آب سرعت جریان خون را کاهش می دهد و این مسئله می تواند جلوی خونریزی را بگیرد. در واقع خون از رحم به دلیل وجود گرانش زمین از بدن خارج می شود و در آب این گرانش به دلیل فشار آب کمتر می شود. با این وجود خندیدن، سرفه، عطسه و حرکات بدنی شدید می تواند باعث غلبه بر فشار آب شود و به جاری شدن خون بیانجامد هر چند میزان آن کم است.

برای شنا در دوران پریود از چه لوازم بهداشتی می توان استفاده کرد؟

توصیه می شود برای اینکه خیالتان راحت باشد که دچار خونریزی در آب نمی شوید از برخی لوازم بهداشتی که در ادامه می آیند استفاده کنید:

  • تامپون

تامپون پس از ورود به بدن در رحم بالا می رود و خون رحم را جذب می کند. از طرفی به دلیل اینکه بقیه قسمت های واژن در طول شنا بسته باقی می مانند خون امکان ورود به آب را نخواهد داشت. بهتر است از تامپون هایی با جذب بالا خصوصا از انواعی که برای زنان ورزشکار تهیه شده استفاده گردد. پس از شنا نیز، مهم است تامپون حتما تعویض شود زیرا آب استخر یا دریا را به خود جذب کرده و اشباع شده است.

  • کاپ قاعدگی

استفاده از کاپ قاعدگی نیز می تواند موثر باشد. کاپ تا 12 ساعت می تواند از خروج خون از رحم جلوگیری کند. کاپ باید به درستی در رحم جای گیرد تا سدی بین خون و آب ایجاد کند. افرادی که از دستگاه های داخل رحمی مانند آی یودی استفاده می کنند بهتر است برای استفاده از کاپ قاعدگی با پزشک مشورت کنند.

آیا حتما باید از تامپون یا کاپ قاعدگی استفاده کنیم؟

اگر پریود شدیدی ندارید می توانید از این محصولات استفاده نکنید. در صورت خروج خون از بدن این خون به سرعت با آب رقیق می شود و اصلا دیده نمی شود. از طرفی تصفیه شیمیایی آب استخر آن را خنثی می کند. بنابراین می توانید از مایوی تیره رنگ با پارچه مخصوص و جاذب استفاده کنید تا در صورت خونریزی جلوه ای نداشته باشد و آن را جذب کند.

شنا در دوران پریود

آیا شنا در دوران پریود برای بدن ضرر دارد؟

شنا در دوران پریود نه تنها برای بدن ضرر ندارد بلکه مزایایی نیز دارد. انجام شنا و ورزش های سبک می تواند باعث رفع گرفتگی ماهیچه ها در این دوران شود. شنا و هر ورزش دیگری می تواند باعث آزاد شدن اندورفین در بدن شود. این ماده مسکنی طبیعی است و احساس شما را بهبود می بخشد. همچنین تحقیقات نشان داده اند شنای منظم می تواند در جلوگیری از سندرم پیش از قاعدگی موثر باشد. همه اینها در مواردی است که دارای درد شدید، گرفتگی عضلات و انقباض غیر قابل تحملی در بدن نباشید. همچنین اگر دچار مشکلات زیر بودید از شنا در دوران پریود خودداری کنید:

  • پس از انجام جراحی های خاص مانند کورتاژ برای سقط جنین، بازیابی تخمک، هیستروسکوپی و دیلاتاسیون.
  • اگر حدود دو هفته از زایمان یا سقط جنین تان گذشته است و خونریزی دارید.

آیا شنا در دوران پریود می تواند عفونت ایجاد کند؟

جواب این سوال منفی است زیرا اگر آب استخر بتواند عفونت را منتقل کند در مرحله اول شخص دچار عفونت پوست یا عفونت معده به دلیل بلعیدن آب استخر می شود. برخی استخرها شنا در دوره پریود را ممنوع کرده اند و علت آن را محافظت از سلامت سایر افراد بیان نموده اند. هر چند این مسئله نیز چندان قابل استناد نیست. زیرا در آب استخر ادرار و عرق بدن فرد نیز وارد می شود و کلر اثرات آنها را خنثی می کند و خونریزی نیز از این قاعده مستثنی نیست.
تنها عفونتی که ممکن است به فرد منتقل شود عفونت واژینوز باکتریال است که به علت وجود کلر در آب است. کلر می تواند باعث تحریک واژن و بخش تناسلی شما شود، برای جلوگیری از این مسئله توصیه می شود پس از شنا با دوش گرفتن کلر را از بدن بشویید و با مایوی مرطوب جایی ننشینید.

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطالب زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.