مکمل تقویت قوای جنسی

آیا کرونا باعث بروز کهیر می شود؟

درمانی امید بخش برای بیماری کهیر مزمن!

کهیر نوعی واکنش آلرژیک خاص در بدن است که به شکل دانه های ورم کرده و قرمز رنگ بر روی پوست بروز پیدا می‌کند. این دانه ها در هر قسمت از بدن می‌توانند به وجود بیایند. در مواردی که بر اثر حساسیت ایجاد شده می توان قرص ضد حساسیت استفاده کرد. تجمع این دانه های بزرگ در کنار هم سبب می‌شود که لکه قرمز رنگ بزرگی به وجو بیاید که نمای ناخوشایندی دارد.  اگر به این بیماری رسیدگی نشود و علت آن مشخص نشود، دایما عود می کند  و همین امر مشکلات زیادی را برای فرد به وجود می آورد. منابع خارجی بر این امر تاکید می ورزند که استفاده از آنتی هیستامین ها می تواند برای درمان این واکنش های آلرژیک مفید باشد.

کرونا و کهیر

یکی از سوالات پرتکرار که دائما در مورد بیماری کرونا پرسیده می شود این است که آیا این کرونا باعث کهیر می شود! بهتر است بدانید گاهی بیماری کرونا می تواند واکنش های شدید پوستی را ایجاد کند. اما این علائم زیاد رایج نیستند و افراد زیادی آن را تجربه نمی کنند. با این وجود در صورتی که سابقه کهیر ندارید و از دارو و یا غذا خاصی استفاده نکرده اید، اما این واکنش های پوستی آغاز شده اند می توانند نشان دهنده ابتلا به بیماری کرونا باشند.

علائم

بسیاری از افراد در مورد علائم این بیماری سوال می پرسند. علائم کهیر به شرح زیر هستند:

  • دسته ای از جوش های قرمز یا رنگ پوست که می توانند در هر نقطه از بدن ظاهر شوند
  • جوش هایی که از نظر اندازه متفاوت هستند، تغییر شکل می دهند و بارها با گذراندن واکنش ظاهر می شوند و سپس محو می شوند
  • خارش شدید
  • علائمی مانند احساس شعله ور شدن پوست
  • تورم دردناک لب ها، پلک ها و داخل گلو

علت بیماری کهیر چیست؟

هیستامین نوعی ماده شیمیایی در خون است که در امتداد رگهای خونی پوست آزاد می شود. گاهی پلاسمای خون با این ماده واکنش نشان می دهد و از رگهای خونی کوچک در پوست نشت پیدا می کند و به شکل کهیر بر روی پوست مشخص میشود. دلایل زیادی برای بروز این بیماری وجود دارد که از آن جمله می توان به آلرژی به برخی از داروها و یا مواد غذایی، نیش حشرات و یا قرار گرفتن در معرض نور خورشید اشاره کرد. دلایلی که سبب بروز این واکنش ها می شوند، در یک نگاه کلی، به صورت زیر هستند:

  • استفاده از داروهای ضد درد
  • استفاده از داروهایی مانند آسپرین، ایبوپروفن و داروهای ضد التهابی
  • نیش حشرات یا انگل ها
  • ابتلا به عفونت
  • خراش دادن پوست
  • فشار خون بالا
  • قرار گیری در معرض نور خورشید
  • استفاده از الکل
  • استفاده از برخی از غذاها

ر برخی موارد بیماری‌هایی مانند تیروئید، هپاتیت، عفونت و سرطان سبب بروز این بیماری می‌شوند. این بیماری مزمن می‌تواند بر ماهیچه‌ها، ریه‌ها و دستگاه گوارش اثر بگذارد و سبب بروز تنگی تنفس، درد عضلانی، استفراغ و اسهال شود.

کپسول کوئرس پلاس نوتراکس

کپسول کوئرس پلاس نوتراکس

انواع کهیر کدامند؟

این بیماری انواع مختلفی دارد که به شرح زیر هستند:

  • کهیر حاد
  • کهیر مزمن
  • کهیر جسمی

کهیر حاد بیماری است که اغلب افراد آن را تجربه کرده اند و معمولا در اثر حساسیت های غذایی رخ می‌دهد. این نوع بیماری کمتر از شش هفته به طول می‌انجامد.

این واکنش ها چه عوارضی را در پی دارند؟

کهیر مزمن به ندرت ممکن است بدن را در معرض واکنش های حساسیتی جدی مانند آنافیلاکسی قرار دهد. این بیماری باعث خارش شدید می شود و همین امر بر قدرت تمرکز اثر می گذارد. از طرفی دیگر، این واکنش ها گاهی با تب همراه هستند و این موضوع می تواند برای سلامتی خطرناک باشد.

بیماری کهیر

بیماری کهیر چگونه تشخیص داده می شود؟

آزمایش خاصی برای تشخیص این بیماری وجود ندارد. پزشک با توجه به وضعیت بیمار این بیماری را تشخیص می دهد. تاریخچه بیماری نقش بسیار مهمی در تشخیص این بیماری دارد.

گاهی آزمایشات پوستی برای تعیین ماده‌ای که به آن حساسیت دارید نیز انجام می‌شود. همچنین گاهی آزمایشات خون نیز برای تشخیص این بیماری تجویز می‌شود.

درمان

مصرف روزانه قرص های آنتی هیستامین برای درمان این واکنش ها موثر هستند. داروهای دیگری که برای درمان این واکنش ها تجویز می شوند به شرح زیرند:

  • لوراتادین (کلاریتین)
  • فکسوفنادین (آلگرا)
  • ستیریزین (زیرتک)
  • دزلوراتادین (کلارینکس)

داروهای دیگری که برای درمان این واکنش ها تجویز می شوند به شرح زیرند:

  • کورتیکواستروئیدهای خوراکی مانند پردنیزون می توانند به کاهش تورم، قرمزی و خارش کمک کنند. اما استفاده از این داروها عوارض شدیدی را به همراه دارد.
  • داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای که به شکل کرم استفاده می شوند، می توانند به تسکین خارش کمک کند. اما استفاده از این داروها می توانند باعث سرگیجه و خواب آلودگی شوند.
  • داروهای آسم همراه با آنتی هسیتامین ها می تواند مفید باشد.
  • در موارد شدید پزشک داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی مانند سیکلوسپورین و تاکرولیموس را پیشرفت می کند.

استفاده از این داروها می تواند باعث خواب آلودگی شود به همین دلیل توصیه می شود در زمان استفاده از این داروها رانندگی نکنید و یا کارهایی را که به تمرکز نیاز دارند انجام ندهید.

با بروز دانه های قرمز رنگ بر روی پوست بدن بهتر است از خوردن غذاهای حساسیت زا بپرهیزید. قسمتهای پوست حساس بدن را کمپرس آب سرد بگذارید. لباسهای گشاد و نخی بپوشید. سعی کنید در جای خنک باشید. در صورت شدت یافتن این علایم به پزشک مراجعه کنید.

حساسیت به چه غذاهایی سبب بروز شوک آنافیلاکسی می شود؟

یافته های جدید برای درمان بیماری مزمن کهیر چه چیزی را نشان می‌دهند؟

درمان این بیماری بیشتر از 6 هفته طول می کشد و دارای اثرات منفی بر کیفیت زندگی است. اما خبر خوب این است که این بیماری به راحتی با نسل دوم داروی های آنتی هیستامین قابل درمان است.

در این درمان اگر دوز بالای آنتی هیستامین پاسخگو نبود، آنتی بادی مونوکلونال آنتی اومبالیزوماب- آی. جی.ایی مورد استفاده قرار می‌گیرد که معمولا سه دوره درمانی دارد.

لیگلزوماب  یک آنتی بادی مونوکلونال آی.جی.ایی انسانی است که قدرت بیشتری از اومبالیزوماب و آی.جی.ایی دارد. یک بخش تخقیقتی که بر میزان دوز مصرفی کار می کند آزمایشی را همراه با یک گروه کنترل طراحی کرد تا میزان تاثیر دارو لیگلزوماب را در بیمارانی که در مقابل درمان بیماری مزمن کهیر مقاوم هستند، ارزیابی کند.

382 بیمار به طور تصادفی انتخاب شدند تا داروی لیگلزوماب را با دوزهای متفاوت 24، 72 و 240 میلی گرم مصرف کنند. گروه بعدی داروی اومبالیزوماب را  به میزان 300 میلی گرم مصرف می کردند و گروه کنترل  تزریق داروی اومبالیزوماب را  یک بار در ماه در دوره پنج ماهه دریافت میکرد.

نتایج حاکی از آن بودند  51% از بیمارانی که داروی لیگلزوماب دریافت کرده بودند واکنش کاملی در برابر بیماری مزمن کهیر  نشان داده بودند اما تنها 26% از بیمارانی که داروی اومبالیزوماب دریافت کرده بودند،  بهبود یافتند و هیچ بهبودی در گروه کنترل دیده نشد!

موارد جانبی در تمامی گروهها یکسان بود. محققان اینگونه نتیجه گیری کردند بیمارانی که در برابر درمان بیماری مزمن کهیر مقاوم هستند اگر ماهانه 72 میلی گرم لیگلزوماب مصرف کنند به طور کامل می توانند نشانه های عود این بیماری را کنترل کنند. بعد از آن داروی اومبالیزوماب می تواند موثر باشد. این درمان برای افرادی که از بیماری کهیر مزمن رنج می‌برند نقطه عطفی است.

شربت سوسپانسیون اوپیوکاف داروسازی سپیداج

شربت سوسپانسیون اوپیوکاف داروسازی سپیداج

برای تهیه محصولات دارویی به کجا مراجعه کنیم؟

برای تهیه بهترین مکملهای دارویی می توانید به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید. همچنین، می توانید در زمان خرید از مشاوره های تخصصی این مرکز بهره مند گردید.

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مقالات زیر را به شما پیشنهاد می کند :

قرص متوهگزال دارویی برای بهبود پسوریازیس!
آفتاب سوختگی چه مشکلاتی را برای پوست به وجود می آورد؟

مجله سلامت داروخانه آنلاین برای درمان حساسیت خرید محصولات زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

تونر پوست حساس ویتالیر
کپسول کوئرس پلاس نوتراکس
شربت سوسپانسیون اوپیوکاف داروسازی سپیداج
شربت تیمیان داروسازی مینا

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.