مکمل تقویت قوای جنسی

شش عادتی که پیری مغز را جلو می اندازند!

شش عادتی که پیری مغز را جلو می اندازند!

موسسه ملی کهنسالی (NIA) بیان می کند شکی وجود ندارد که با بالارفتن سن تغییراتی در مغز به وجود می آید و فعالیتهای شناختی آهسته می شود.  در واقع با افزایش سن پیری مغز شروع می شود. بالا رفتن سن سبب می شود برخی از ناحیه های مغز کوچکتر شوند، ارتباطات میان نورونها کاهش پیدا کند، خون کمتری در مغز جریان یابد و مغز تورم پیدا کند. اما انجام برخی از فعالیتهای فرآیند پیری مغز را افزایش می دهد.  با شناخت این فعالیتها و عدم انجام آنها می توانید از پیری مغز جلوگیری به عمل آورید.

عدم پیروی از سبک زندگی سالم روند پیری مغز را افزایش می دهد!

ماریا ای و برنار، کارشناس موسسه ملی کهنسالی، در گزارشات متفاوتی که در سال 2017 انتشار دارد بیان کرد هنوز محققان در مورد تجویز ویژه ای برای حفظ سلامت شناختی انسان به توافقی نرسیده اند، اما فعالیتهایی که برای سلامت عموم بدن مناسب هستند می توانند برای حوزه شناختی انسان نیز مفید باشند.

به عبارت دیگر، فعالیتهای فیزیکی، مدیریت فاکتورهای خطر زا در ابتلا به بیماری های قلبی (مانند فشار خون بالا، دیابت و استعمال دخانیات) و خواب کافی از مواردی هستند که سبب حفظ سلامت مغز و جلوگیری از پیری مغز می شوند.

دکتر برنارد ادامه می دهد فعالیتهای مضاعف مانند فعال بودن در اجتماع، درمان افسردگی، پرهیز از مصرف الکل نیز بسیار مفید است. به بیانی دیگر، اگر سبک زندگی سالمی داشته باشید مغز شما بسیار دیرتر در روند پیری مغز قرار می گیرد!

از دست دادن شنوایی پیری مغز را تسریع می بخشد!

بهتر است بدانید از دست دادن شنوایی با بیماری زوال عقل مرتبط است! مطالعه ای در سال 2017 از سوی دانشکده پزشکی دانشگاه جانز هاپکینز صورت گرفت و مشخص کرد افرادی کهنسالی که شنوایی خود را از دست می دهند بیشتر از افراد دیگر در خطر زوال عقل قرار می گیرند.

ممکن است توضیح این امر این باشد که فشار به بدن برای شنیدن سبب می شود به مغز فشار وارد شود.  ضعف شنوایی یکی از مشکلاتی است که افراد را از جامعه دور می کند.به همین دلیل از دست دادن شنوایی سبب می شود روند پیری مغز زودتر رخ دهد.

افرادی که در این مطالعه شرکت داشتند به گروههای مختلفی دسته بندی می شدند و از ناشنوایی کم، متوسط و شدید رنج می بردند. نتایج تحقیقات نشان می داد روند پیری مغز با  شدت یافتن ناشنوایی آنها بالا می رفت. پزشکان توصیه می کنند بهتر است در سنین بالا سلامت شنوایی خود را دایما بررسی کنید.

از دست دادن شنوایی پیری مغز را تسریع می بخشد!

نوشیدن الکل در سنین بالا خطرناک است!

همانطور که می دانید نوشیدن الکل بعد از شام در روز تعطیل می تواند لذت بخش باشد.  مطالعه ای در سال 2012 از سوی دانشگاه روتگرز انجام گرفت که از موشها به عنوان مدلی برای نوشیدنی های الکلی متوسط و سنگین استفاده شد تا سطح الکل خون آنها اندازه گیری شود.

در این مطالعه مشخص شد با نوشیدن الکل تولید سلولهای عصبی در هیپوکامپوس مغز نزدیک به 40% کاهش پیدا می کند. هیپوکامپوس منطقه ای از مغز است که به یادگیری مرتبط است. مگان اندرسون یکی از محققان این پژوهش می گوید: « در دراز مدت این رفتار بر یادگیری و حافظه تاثیر خواهد گذاشت و همین امرفرد را در روند پیری مغز قرار می دهد!» از نوشیدن الکل جدا خوداری کنید!

بیماری های قلبی بر مغز اثر می گذارند!

عقل سلیم می داند که سلامت قلب با سلامت مغز ارتباط مستقیم دارد.  دکتر جیمز ای هندریکس ریس انجمن آلزایمر می گوید: « همگب ما در این دنیای پرهیاهیوی امروزی دیگر می دانیم می دانیم که چه چیزی برای قلب خوب است و چه چیزی برای مغز خوب است. اگر قلب تحت فشار باشد خون به خوبی به مغز نمی رسد و همین امر سبب پیری مغز می شود. »

مطالعه ای در سال  2017 در  JAMA Neurology  انتشار یافت که همین نتیجه را تایید کرد.  این مطالعه بدین نتیجه رسید افراد میانسالی که از مشکلات قلبی، فشار خون بالا و دیابت رنج می برند بیشتر در معرض زوال عقل و پیری مغز قرار می گیرند.

افرادی که کلاه ایمنی بر سر نگذارند در روند پیری مغز قرار می گیرند!

مطالعه جدیدی نشان می دهد که شدت آسیب به مغز بر خطر زوال مغز تاثیر می گذارد. این مطالعه در سال 2018 انجام پذیرفت و نتایج آن حاکی از این مطلب بودند افرادی که در هنگام موتور سواری و یا اسکی کلاه ایمنی بر سر نمی گذارند و در معرض آسیب مغزی قرار می گیرند 24 درصد بیشتر از افرادی که هیچ سابقه ای ندارند به بیماری های زوال عقل و پیری مغز دچار می شوند!

نویسنده این تحقیق، جس فان، پروفسور روانپزشکی دانشگاه واشنگتن می گوید: «چیزی که ما را در این مطالعه شگفت زده کرد این بود که حتی فردی که مغزش آسیب کمی دیده بود نسبت به افرادی که آسیب ندیده اند در خطر بیشتری برای ابتلا به پیری مغز قرار دارند!»

این مطالعه همچنین نشان میداد که اگر این آسیب در دهه بیست زندگی به مغز وارد شود خطر ابتلا به بیماری مغزی در 50 سالگی،  شصت درصد افزایش پیدا می کند. پروفسور فان امیدوار است که این مطالعه سبب شود مردم تاریخچه بیماری و آسیب های بدنی خود را در نظر داشته باشند.

کم تحرکی دشمن بدن است!

محقق هندریکس هشدار می دهد که بی تحرکی خطر ابتلا به بیماری های زوال عقل و پیری مغز را افزایش می دهد. همچنین نوع ورزشی که می کنید نیز بسیار مهم است! در سال 2018 مطالعه ای در مجله Neurology  به چاپ رسید و به مطالعه عملکرد زنان بر روی دوچرخه های ثابت در ورزشهای فیتنس زنان پرداخت.

نتایج حاکی از آن بودند زنانی که ورزشهای بیشتر کاردیووسکولا  را انجام می دهند 88 درصد کمتر از افرادی بود که ورزشهای سبک انجام می دادند در خطر ابتلا به بیماری های زوال عقل و پیری مغز قرار دارند.

گزارشی که در سی ان ان به چاپ رسید نشان می دهد زنانی که ورزشهای سنگین فیتنس انجام می دهند 11 سال دیرتر از افرادی که ورزشهای متوسط فیتنس انجام می دهند در معرض زوال عقل قرار می گیرند. با توجه به تمامی این امور، با کنار گذاشتن این فعالیتهای ساده می توانید روند پیری مغز را به تعویق بیاندازید و از زندگی سالم بهره ببرید.

برای تهیه قرص مغز و اعصاب به کجا مراجعه کنم؟

برای تهیه بهترین محصولات و مکملهای دارویی مانند قرص مغز و اعصاب می توانید  به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید. همچنین، می توانید در زمان خرید از مشاوره های رایگان این مرکز بهره مند شوید.

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.