مکمل تقویت قوای جنسی

آیا با دلایل بی خوابی آشنایی دارید!!

آیا با دلایل بی خوابی آشنایی دارید!!

بی خوابی یکی از شایع ترین اختلالاتی است که می تواند افراد بسیار زیادی را درگیر کند. به همین دلیل یافتن دلایل بی خوابی اهمیت بسیار زیادی دارد. اگر کیفیت خواب پایین باشد، فرد در شب احساس خستگی می کند و سطح انرژی اش کاهش پیدا می کند. همین امر می تواند بر عملکرد شغلی و اجتماعی فرد اثر بگذارد و آن را به چالش بکشد. منابع خارجی بر این امر تاکید می ورزند که در بسیاری از موارد یک رویداد استرس زا سبب می شود که فرد نتواند به خوبی استراحت کند. دلایل بی خوابی هر چه که باشد، درمان این مشکل یکی از اموری است که تمامی افراد باید مد نظر قرار دهند.

قرص خوابشما می توانید جهت خرید قرص خواب از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید .

علائم بی خوابی

قبل از آنکه به دلایل بی خوابی بپردازیم، بهتر است به علائم آن نگاهی بیاندازیم که به شرح زیر هستند:

  • مشکل در خوابیدن در طول شب
  • بیدار شدن مکرر در طول شب
  • زود بیدار شدن
  • عدم احساس آرامش در طول شب
  • تحریک پذیری، افسردگی و اضطراب
  • مشکل در توجه
  • عدم به خاطر سپردن وظایف
  • تصادفات مکرر

دلایل بی خوابی

دلایل بی خوابی می تواند متفاوت باشد که به شرح زیرند:

  • اضطراب: اگر به رختخواب می روید و مدام حرکت می کنید و نمی توانید بخوابید نشان دهنده این است که در طول روز استرس بسیار زیادی داشته اید. همچنین، مرگ عزیزان، طلاق و از دست دادن شغل می تواند باعث اضطراب شود و یکی از دلایل بی خوابی به شمار می رود.
  • سفرهای مداوم: کسانی که دائما باید به سفر بروند و یا شیفت کاری آنها مدام تغییر می کند، معمولا دچار بی خوابی می شوند.
  • عادت های نادرست: یکی از دلایل بی خوابی عادت های نادرست قبل از خواب است. به طور مثال افراد قبل از خواب غذا می خورند و یا در رختخواب از موبایل یا تبلت خود استفاده می کنند.
  • غذا خوردن در اواخر شب: شاید برای شما جالب باشد که بدانید غذا خوردن در اواخر شب یکی از دلایل بی خوابی است که می تواند باعث سوزش سر دل و یا ریفلاکس معده شود.
  • افسردگی: اگر وقتی هنوز صبح نشده است از خواب بلند می شوید و دیگر نمی توانید به بقیه خواب خود ادامه دهید، افسردگی پنهان دارید و باید به یک روانپزشک مراجعه کنید.
  • استفاده از داروها: مطالعات نشان داده اند که استفاده از داروهای ضد افسردگی، آسم و فشار خون بالا می تواند خواب را مختل کند. همچنین، استفاده از داروهای ضد درد، آلرژی و سرماخوردگی همین اثر را بر سلامتی دارد.
  • ابتلا به بیماری های مزمن: یکی از دلایل بی خوابی ابتلا به بیماری هایی نظیر سرطان، دیابت، ریفلاکس معده، تیروئید فعال، پارکینسون و آلزایمر است.
  • ابتلا به اختلالات خواب: کسانی که به بیماری آپنه خواب مبتلا هستند، معمولا نمی توانند خواب خوبی را تجربه کنند.
  • مصرف کافئین، نیکوتین و الکل: مطالعات جدید نشان داده اند که یکی از دلایل بی خوابی استفاده از نوشیدنی های کافئین دار و الکل دار به ویژه نزدیک به ساعت خواب است.

آپنه

بی خوابی و پیری

جالب است بدانید که مطالعات بر این امر تاکید می ورزند که یکی از دلایل بی خوابی افزایش سن است. این امر می تواند به دلایل زیر رخ دهد:

  • افزایش سن سبب می شود فرد آرامش کمتری داشته باشد. همین امر می تواند سبب شود یک فرد پیر به صداهای اطراف حساس شود و زود از خواب بپرد.
  • وقتی سن افزایش پیدا می کند، فعالیت اجتماعی فرد کاهش پیدا می کند. محققان بر این باور هستند که کاهش فعالیت رابطه مستقیم با بی خوابی دارد.
  • افراد پیر بیشتر از دیگران در معرض بیماری هایی مانند افسردگی، اضطراب و آرتروز قرار دارند. همچنین، مشکلات پروستات که برای مردان در سن بالا رخ می دهد، سبب می شود آنها دائما برای خالی کردن ادرار در طول شب از خواب بیدار شوند. این امر می تواند باعث بی خوابی شود.

دلایل بی خوابی

چه عواملی خطر بی خوابی را افزایش می دهند؟

اکنون که با دلایل بی خوابی آشنا شده اید، ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که چه عواملی خطر بی خوابی را افزایش می دهند. مطالعات نشان داده اند که مشکلات زیر باعث بی خوابی می شوند:

  • تغییرات هورمونی: مطالعات نشان می دهند زنان بیشتر از مردان به بی خوابی دچار می شوند. دلیل عمده این امر تغییرات هورمونی است که در طول چرخه قاعدگی و یا یائسگی به وجود می آید. به ویژه در دوران یائسگی تعرق شبانه و گرگفتگی باعث بی خوابی می شود. بهتر است بدانید که بی خوابی در بارداری نیز شایع است و دلیل آن بهم خوردن تعادل هورمون هاست.
  • استرس زیاد: کسانی که شرایط کاری و زندگی آنها به گونه ای است که تحت تاثیر استرس زیاد قرار دارند معمولا به این بیماری مبتلا می شوند.

عوارض بی خوابی

اکنون با دلایل بی خوابی آشنا شده اید. اما باید توجه شما را به سمت دیگری ببریم. همانطور که پیروی از رژیم غذایی سالم و فعالیت بدنی برای سلامتی مهم است، خواب کافی نیز یکی از مواردی است که باید مد نظر قرار دهید. در غیر این صورت کیفیت زندگی کاهش پیدا می کند. عوارض بی خوابی به شرح زیر هستند:

  • عملکرد ضعیف در زندگی اجتماعی
  • افزایش خطر تصادف در رانندگی
  • ابتلا به افسردگی، اختلال اضطراب و سو مصرف مواد
  • ابتلا به بیماری های مزمن مانند فشار خون بالا و بیماری های قلبی

جدیدترین درمان بی خوابی

بهتر است بدانید که امروزه تلفیقی از مشاوره های درمان رفتاری شناختی و استفاده از دارو برای آرامش و خواب توصیه می شوند.

درمان شناختی رفتاری برای بی خوابی

درمان شناختی رفتاری برای بی خوابی می تواند به فرد در کنترل یا حذف افکار و اعمال منفی که او را بیدار نگه می دارد، کمک کند و عموماً به عنوان اولین خط درمان برای افراد مبتلا به بی خوابی توصیه می شود. مطالعات جدید نشان می دهند که درمانی شناختی رفتاری اثر بخش تر از داروهاست. در این درمان ها توصیه می شود محرک هایی را که فرد را بیدار نگه می دارد بشناسند و آن را به خوبی مدیریت کنند. تکنیک های آرام سازی مانند یادگیری تنفس و شل سازی عضلات می توانند به بهبود بی خوابی کمک کنند.

داروهای تجویزی

تجویز قرص های خواب آور می تواند به فرد کمک کند تا بخوابد. داروهایی که برای خواب پیشنهاد می شوند به صورت زیرند:

  • اسوپیکلون (لونستا)
  • راملتون (روزرم)
  • زالپلون (سوناتا)

به این نکته توجه داشته باشید که استفاده از قرص های خواب آور می تواند عوارض جانبی داشته باشد.

قرص ملاتونین 

ملاتونین هورمونی است که به طور طبیعی در بدن ترشح می شود و باعث خواب می شود. اگر میزان ملاتونین در بدن کاهش پیدا کند، فرد کم خواب می شود. به همین دلیل، فرد بی خواب می تواند برای درمان بی خوابی از قرص ملاتونین استفاده کند. برای تهیه قرص ملاتونین می توانید به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.

کپسول خوراکی دورمیرین فورتشما می توانید جهت خرید کپسول خوراکی دورمیرین فورت از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید .

استفاده از مکمل های ضد اضطراب 

با توجه به این موضوع که یکی از دلایل بی خوابی اضطراب است، کنترل اضطراب نقش مهمی در تجربه خواب خوب دارد. در این صورت پیشنهاد می پشود پس از مشورت با پزشک استفاده از مکمل های ضد اضطراب شروع شود. برخی از مکمل های پرطرفدار به شرح زیرند:

[aparat id=’ZzeXB’]

سوالات پرتکرار

در این قسمت تلاش می کنیم تا به سوالات پرتکرار شما در مورد این بیماری پاسخ دهیم.

علت بی خوابی در زنان چیست؟

تمامی مواردی که در بالا به آنها اشاره کردیم می توانند از دلایل بی خوابی در زنان باشند. با این وجود محققان بر این باور هستند که علت عمده بی خوابی در زنان نوسانات هورمونی ناشی از قاعدگی و یائسگی است.

علت بی خوابی در حین خستگی

یکی از دلایل بی خوابی در حین خستگی می تواند استرسی باشد که فرد در طول روز تجربه کرده است.

بیماری بی خوابی مرگبار

بهتر است بدانید که اگر بی خوابی درمان نشود و فرد مدت های زیادی بیدار بماند در خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند اسکیزوفرنی قرار می گیرد و حتی ممکن است بی خوابی کشنده باشد. به همین دلیل توصیه می شود برای درمان بی خوابی به پزشک مراجعه کند.

برای خرید قرص بی خوابی به کجا مراجعه کنیم؟

برای خرید قرص خواب می توانید به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید. برخی از مکمل های مفید برای درمان بی خوابی به شرح زیرند:

همچنین، در زمان خرید می توانید از مشاوره های رایگان و تخصصی این مرکز بهره مند شوید.

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطالب زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.