مکمل تقویت قوای جنسی

اختلال برانگیختگی دائمی دستگاه تناسلی، بیماری با آثار مخرب بر سلامتی!

اختلال برانگیختگی دائمی دستگاه تناسلی، بیماری با آثار مخرب بر سلامتی!

اختلال برانگیختگی دائمی دستگاه تناسلی (PGAD) یا سندروم برانگیختگی پیوسته جنسی نوعی بیماری است که فرد بدون انجام فعالیت جنسی و یا تحریک جنسی در حالت برانگیحنگی وجود دارد. در این شرایط مردان دائما احساس نعوظ دارند و زنان تورم را در واژن خود احساس می کنند. این حالت می تواند ساعت ها، روزها و حتی هفته ادامه داشته باشد. با توجه به این موضوع که سندروم برانگیختگی پیوسته جنسی می تواند بر زندگی فردی و اجتماعی اثر بگذارد، افرادی که به این اختلال مبتلا هستند، به فکر گزینه های درمانی هستند.

خرید کاندومشما می توانید جهت خرید کاندوم از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.

زنان بیشتر از مردان به این سندروم مبتلا می شوند!

شاید برای شما جالب باشد که بدانید زنان بیشتر از مردان به اختلال برانگیختگی دائمی دستگاه تناسلی دچار می شوند. وقتی نعوظ در مردان بیش از 1 ساعت طول بکشد، به بیماری پریاپیسم مبتلا شده است. در این حالت نعوظ بیشتر از چند ساعت طول می کشد و مشکلات زیادی را ایجاد می کند.

بیماری پریاپیسم

علائم اختلال برانگیختگی دائمی دستگاه تناسلی

قابل توجه ترین علامت PGAD احساس برانگیختگی جنسی بدون هیچ گونه تحریک جنسی است. زنان مبتلا به این اختلال احساس برانگیختگی جنسی را در قسمت های مختلف بدن از جمله کلیتوریس، واژن و لب های واژن و نوک سینه احساس می کنند. مردان نیز احساس نعوظ در آلت تناسلی خود دارند که معمولا با درد همراه است. از علائم دیگر این اختلال می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • صورت یا گردن قرمز
  • فشار خون غیر طبیعی
  • ضربان قلب غیر طبیعی
  • تنفس سطحی و سریع
  • اسپاسم عضلانی در سراسر بدن
  • تاری دید یا لکه بینی
  • درد در ناحیه تناسلی، به ویژه کلیتوریس یا ساق پا

علل ابتلا به اختلال برانگیختگی دائمی دستگاه تناسلی چیست؟

به طور کلی؛ عوامل مختلفی وجود دارند که می توانند باعث بروز این اختلال شوند. برخی از محققان بر این عقیده هستند که اگر به عصب پودندال که در اطراف اندام تناسلی وجود دارد، فشار وارد شود خطر ابتلا به اختلال برانگیختگی دائمی دستگاه تناسلی افزایش پیدا می کند. بررسی های بالینی نشان می دهند افرادی که به مدت طولانی در یک حالت در یکجا قرار می گیرند و یا می ایستند بیشتر از دیگران به این اختلال دچار می شوند. همچنین، اگر رگهای خونی اندام تناسلی مردان دچار مشکل شود، این بیماری ممکن است رخ دهد. علائم دیگری که ممکن است سبب بروز اختلال برانگیختگی دائمی دستگاه تناسلی شوند به شرح زیرند:

  • جراحی مغز
  • مشکلات مرتبط به عروق خونی در مغز
  • سکته مغزی
  • زنانی که از استروژن استفاده می کنند و سپس استروژن را بطع می کنند
  • مصرف داروهای ضد افسردگی SSRI
  • عوارض ناشی از عمل وازکتومی
  • ابتلا به عفونت های دستگاه ادراری

آیا مشکلات روانی باعث بروز این سندروم می شوند؟

برخی از محققان بر این عقیده هستند ابتلا به بیماری های روانی مانند اضطراب، افسردگی و اختلال دو قطبی خطر بروز این سندروم را بالا می برد. البته باید به این موضوع اشاره کنیم که این فرضیه نیاز به تحقیقات بیشتری دارد و هنوز علم به قطعیتی در این زمینه نرسیده است.

علائم اختلال برانگیختگی دائمی دستگاه تناسلی

تشخیص اختلال برانگیختگی دائمی دستگاه تناسلی

اگر به این بیماری مبتلا هستید باید به پزشک اورولوژی و یا زنان مراجعه کنید. سپس در صورت نیاز پزشک شما را به روانشناس و درمانگر ارجاع می دهد. در این موارد، فرد مبتلا باید یک معاینه فیزیکی کامل داشته باشد و به پزشک بگوید از چه داروهایی استفاده می کند. همچنین، جریان خون در اندام تناسلی قبل و بعد از تحریک جنسی انجام می شود. ممکن است پزشک از بیمار بخواد آزمایش عصب بدهد تا وضعیت عصب های بدنش مشخص شود.

درمان PGAD

پزشک بر اساس تشخیصش و عاملی که سبب بروز اختلال برانگیختگی دائمی دستگاه تناسلی شده است درمان را شروع می کند. کسانی که به این اختلال مبتلا هستند هرگز نباید خود ارضایی داشته باشند. زیرا خود ارضاییی می تواند علائم این سندروم را طولانی تر و یا حتی بدتر کند. درمان های دیگری که برای اختلال برانگیختگی دائمی دستگاه تناسلی پیشنهاد می شوند به شرح زیرند:

  • استفاده از ژل های بی حس کننده ( برای خرید ژل های بی حس کننده می توانید به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید)
  • درمان با شوک الکتریکی ( این درمان وقتی به کار برده می شود که بیمار در اثر ابتلا به اختلال دو قطبی به این سندروم مبتلا شده باشد)
  • تحریک الکتریکی عصبی ( در این شرایط از جریان های الکتریکی برای تسکین درد استفاده می شود)
  • استفاده از کلومیپرامین ( یک داروی ضدافسردگی که اغلب برای درمان وسواس استفاده می شود)
  • استفاده از قرص فلوکستین

گزینه های درمانی دیگر

برخی از روشهای روانشناختی مانند درمان یا مشاوره می توانند به تسکین علائم اختلال برانگیختگی دائمی دستگاه تناسلی کمک کنند. اگر بیمار مبتلا به این اختلال از بیماری هایی مانند اضطراب و یا افسردگی رنج می برد، باید برای درمان این مشکلات اقدام کند. درمان های شناختی و یا سی بی تی نیز می توانند تا حد زیادی احساسات و واکنش های منفی را کنترل نمایند. به بیماران مبتلا به اختلال برانگیختگی دائمی دستگاه تناسلی توصیه می شود تکنیک های مدیتیشن و تکنیک های تنفس درست را بیاموزند تا بتوانند به تسکین علائم خود کمک کنند.

برای خرید محصولات جنسی به کجا مراجعه کنیم؟

برای خرید محصولات جنسی مانند خرید کاندوم، خرید ژل زناشویی و مکمل تقویت قوای جنسی می توانید به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.

محصولات جنسی
سرکار خانم نغمه امیری کارشناس و درمانگر اختلالات جنسی و مشاور مجرب در حوزه مسائل زناشویی هستند که در زمینه استفاده از مکمل های تقویت قوای جنسی و باروری خانم ها و آقایان بسیار باسابقه می باشند.شما میتوانید برای دریافت مشاوره در زمینه همه موضوعات جنسی با پشتیبانی سایت داروخانه آنلاین تماس بگیرید.