مکمل تقویت قوای جنسی

با مواد غذایی کند کننده سوخت و ساز بدن آشنا شویم

foods that slow metabolism 3

بسیاری از افراد به دنبال کاهش وزن هستند و برای این منظور به سراغ روش های مختلفی مانند رژیم و ورزش می روند. یکی از نکات مهم در کاهش وزن افزایش سوخت و ساز بدن است. اما برخی مواقع سوخت و ساز بدن حتی با دنبال کردن یک رژیم مناسب و ورزش اندازه افزایش نمی یابد و کند می شود. علت این مسئله استفاده از مواد غذایی کند کننده سوخت و ساز بدن است. در مقاله امروز با این مواد غذایی بیشتر آشنا خواهید شد.

قرص لاغری و کاهش وزنشما می توانید جهت خرید مکمل لاغری و کاهش وزن از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.

روغن های فرآوری شده

یکی از مواد غذایی کند کننده سوخت و ساز بدن روغن های فرآوری شده مانند روغن کانولا، آفتابگردان و گلرنگ هستند. بسیاری گمان می کنند این روغن ها جایگزین های سالم تری برای چربی های اشباع شده موجود در لبنیات، گوشت و روغن نارگیل هستند اما اینگونه نیست. زیاده روی در مصرف روغن های فرآوری شده بر روی اشتها، خلق و خو، سطح هورمون های بدن و فرآیند هضم تاثیر مخرب دارند و باعث افزایش وزن و عدم کاهش وزن می شوند. به همین دلیل توصیه می شود به جای آنها به سراغ روغن های سالم مانند لبنیات خام و پرچرب و روغن های سالم حیوانی بروید. استفاده از این محصولات اشتها را کاهش می دهند و سوخت و ساز بدن را افزایش می دهند.

خوراکی های سالم و رژیمی

بسیاری از خوراکی های سالم دارای روغن های گیاهی فرآوری شده مانند آفتابگردان و گلرنگ هستند و به همین دلیل جزو مواد غذایی کند کننده سوخت و ساز بدن محسوب می شوند. این محصولات رژیمی مانند پرتزل و بیسکوییت های سالم حاوی سدیم، نشاسته و کربوهیدرات های ساده نیز هستند که بدون اینکه ارزش غذایی داشته باشند کالری مصرفی را افزایش می دهند. به صورت کلی بیشتر غذاهای رژیمی ناسالم هستند و نه تنها کالری بدن را افزایش می دهند بلکه باعث ناراحتی های گوارشی و اختلال سوخت و ساز بدن می شوند. به همین دلیل توصیه می شود از این محصولات نیز استفاده نشود.

آب میوه ها

آب میوه های شرکتی و فرآوری شده حاوی قند بالایی هستند. این قند منجر به افزایش کالری دریافتی و میزان چربی در بدن می شود. آب میوه های شرکتی نه تنها قند و کالری بالایی دارند بلکه فاقد ویتامین و مواد معدنی هستند. آب میوه های شرکتی در روند تولید بسیاری از فیبر و ویتامین های خود را از دست می دهند و با طعم دهنده ها، رنگ ها و شکرهای مضر اشباع می شوند. بسیاری مواقع آنها از نوشابه نیز قند بیشتری دارند. آب میوه ها باعث کاهش سوخت و ساز بدن، بالا رفتن میزان اشتها و افزایش وزن می شوند و باید از رژیم حذف شوند.

مواد غذایی کند کننده سوخت و ساز بدن

گرانولا

گرانولا به عنوان یک میان وعده مصرف می شود و از جوی پوست کنده، آجیل ها، عسل و شیرین کننده های دیگر تهیه می شود. گرانولا می تواند با میوه های خشک، خرما، کشمش و انواع شیرینی ها نیز همراه می شود و به همین دلیل بسیاری افراد گمان می کنند این ماده غذایی سالم است. برخلاف باور همگان گرانولا جزو مواد غذایی کند کننده سوخت و ساز بدن است. گرانولا قند و کالری بالایی به بدن وارد می کند و دارای غلات فرآوری نشده و ناسالم نیز می باشد. نصف یک فنجان گرانولا می تواند بیش از 250 کیلو کالری داشته باشد. همچنین مواد غذایی موجود در گرانولا مانند عسل نیز به شدت ناسالم و فرآوری شده هستند. به همین دلیل به مصرف گرانولا توصیه نمی شود.

غلات تصفیه شده

غلات تصفیه شده جزو مواد غذایی کند کننده سوخت و ساز بدن هستند. حتی غلات کامل نیز می توانند کالری بالا و بی ارزشی داشته باشند و روی افزایش چربی بدن تاثیر بگذارند. غلات تصفیه شده در محصولاتی مانند انواع نان ‌ها، پاستا، غلات، بیسکویت، کلوچه، دسرها، آردها، چیپس و غلات صبحانه یا شیرینی غلات وجود دارند و باید تا حد ممکن از مصرف آنها پرهیز شود. توصیه می شود تا حد امکان مصرف غلات تصفیه شده و سرشار از چربی های جامد، سدیم و قندهای افزودنی کاهش یابد و به جای آنها از جو دوسر، گندم سیاه، کینوآ و ارزن استفاده شود.

مواد غذایی کند کننده سوخت و ساز بدن

شیرین کننده های مصنوعی

این مواد جزو مواد غذایی کند کننده سوخت و ساز بدن هستند و شامل آسپارتام و سوکرالوز می شوند. اینکه این مواد بدون افزایش کالری و چاق کردن می توانند تمایل شما را به قند کاهش دهند کاملا اشتباه است. شیرین کننده های مصنوعی مانند آسپارتام و سوکرالوز می توانند باعث افزایش اشتها و تمایل فرد به مصرف بیشتر کربوهیدرات شوند. هرچند این مواد غذایی کالری بالایی ندارند اما باعث افزایش میل فرد به مصرف سایر غذاهای پرکالری می شوند. به همین دلیل برای جلوگیری از کاهش سوخت و ساز بدن مصرف آنها منع می شود. به جای این شیرین کننده ها می توانید از استویا یا شیرین برگ که کاملا طبیعی و بدون کالری هستند استفاده کنید. همچنین استفاده از عسل خام طبیعی یا خرما نیز به جای آنها مجاز است.

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطالب زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.