مکمل تقویت قوای جنسی

نوشیدن آب در نوزادان قبل شش ماهگی خطرناک است!

نوشیدن آب در نوزدان قبل شش ماهگی خطرناک است!

نوشیدن آب در نوزادان پس از چه سنی مجاز است؟! این مسئله بسیار مهم و تامل برانگیز است. همانطور که کمبود آب مضر است مصرف بیش از اندازه آب نیز کشنده است.اما اکنون سوال اینجاست چرا کودکان نمی توانند آب بنوشند؟ 55.6% از بدن انسان بزرگ و سالم را آب تشکیل می دهد از طرفی دیگر به طور متوسط 75% از بدن نوزادان را آب تشکیل داده است. چرا نوشیدن آب در نوزادان از بدو تولد امکان پذیر نیست؟ همین امر به این سوال به طور واضح پاسخ می دهد که چرا کودکان قبل از 6 ماهگی نمی توانند آب بنوشند. نه آب تصفیه شده! نه آب چاه! نه آب روان! به طور کلی آب برای نوزادان ممنوع است.

آیا نوزادان چون شیر می نوشند می توانند آب بنوشند!

نوشیدن آب در نوزدان مسئله بسیار مهمی است و اگر به زمان آن دقت نداشته باشید سبب مرگ نوزاد می شود. بسیاری از افراد فکر می کنند با توجه به اینکه نوزدان شیر می نوشند و شیر مشابه به آب است در نتیجه نوشیدن آب در نوزادان از همان اغاز تولد مجاز است. اما بهتر است بدانید این تصور به طور کلی اشتباه است و نوشیدن آب در نوزدان پس از شش ماهگی و آن هم به مقدار لازم مجاز است. افزایش اطلاعات در این زمینه به تمامی افراد از جمله مادران کمک می کند تا از سلامت کودک خود محافظت کنند.

نوشیدن بیش از حد آب چه مضراتی بر بدن دارد؟

قبل از پرداختن مسئله مهم نوشیدن آب در نوزادان بهتر است به مضرات نوشیدن بیش از حد آب توجه داشته باشید. کلیه هر فرد گنجایشی برای ذخیره آب دارد. بیشتر از آن مقدار به خون باز می گردد و سدیم خون را رقیق می کند، اگر این امر ادامه یابد شرایطی در بدن به وجود می آید که هیپوناترمی نامیده می شود.

این شرایط وقتی پیش می آید که سدیم خون پایین است،‌ آب اضافی به داخل سلول‌ها وارد می‌شود و باعث تورم می شود.آشفتگی، استفراع و اسپاسم عضلات از نشانه های بروز این بیماری هستند.

این بیماری در دوندگانی دیده می شود که بیش از حد آب می نوشند. اگر همینطور به نوشیدن آب ادامه دهید، این آب در پایان به سلولهای مغز می رسد و مشکل جدی مسمویت با آب رخ می دهد.

این بیماری سبب بروز حملات عصبی، آسیب به مغز و در شرایط حاد مرگ می شود. اما نگران نباشید!این بیماری به ندرت رخ می دهد. زیرا برای رسیدن به این نقطه باید 2.5 گالن تا 5 گالن آب در هر ساعت بنوشید.

با توجه به اینکه نوزادان بدن بسیار ضعیف و نحفیفی دارند و بدن آنها هنوز به طور کامل شکل نگرفته است مسئله نوشیدن آب در نوزادان بسیار مهم است و عدم توجه به آن بیماری های زیادی را برای نوزدان به وجود می آورد و آنها را در خطر مرگ قرار می دهد!

نوشیدن آب در نوزادان از چه زمانی مجاز است؟

نوشیدن آب در نوزادان از چه زمانی مجاز است؟

در بالا به مضرات نوشیدن بیش از حد آب در بزرگسالان پرداختیم اما جریان برای کودکان تازه متولد شده متفاوت است. کلیه های نوزادان نصف کلیه های بزرگسالان است و نمی توناند آب زیادی را در خود نگاه دارند و تنها با چندین اونس آب اضافی این مشکل برای نوزادان به وجود می آید.

در نتیجه همین امر نوشیدن آب در نوزادان را بسیار چالش انگیز می کند. علاوه بر آن کلیه نوزادان به اندازه کافی رشد نکرده است تا مایعات را به خوبی در خود نگاه دارد در نتیجه هر آبی که وارد بدن نوزاد شود به سیستم گردش خونش وارد می شود و محتوای آب بدن نوزاد را بالا می برد.

نوشیدن آب در نوزادان ، تنها چند اونس و آن هم در صورت نیاز، بعد از شش ماهگی مجاز است و قبل از این امر مشکلات زیادی را برای نوزدان به وجود می آورد.

بهتر است بدانید تنها نوشیدن آب در نوزادان سبب بروز این مشکل نمی شود! مسمومیت با آب در نوزادان در بیشتر موارد در اثر نوشیدن آب رخ نمی دهد.به طور مثال بردن نوزادان زیر 6 ماه به استخر سبب بروز این مشکل می شود.

بسیاری از والدین ترجیح می دهند نوزادان زیر شش ماه خود را به استخر و یا دریا ببرند و با آنها بازی کنند. اما بردن نوزادان در آب حتی اگر در آغوش والدین خود باشند و هرگز در آب رها نشوند سبب نوشیدن آب در نوزادان می شود و همین امر سبب می شود آنها بیمار شوند.  اگر نوزاد شما به این مشکل دچار شد سریعا او را به بیمارستان ببرید تا پزشکان مایع بدن نوزاد را به سطح نرمال برسانند!

این مسئله بسیار مهم است و باید جدی گرفته شود. همچنین بسیاری از والدین ترجیح می دهند به شوخی غذا و یا آبی را که مصرف می کنند در دهان نوزادان تازه متولد شده خود بگذارند. نوشیدن چندین قطره آب کافی است تا مشکلات زیادی را برای نوزادان به وجود آورد.

آموزش های لازم در مورد نگهداری از نوزادان!

بسیاری از مشکلاتی که برای نوزادان رخ می دهد دلیل آن بی اطلاعی خانواده هاست. به همین دلیل سازمان بهداشت جهانی به لزوم آموزشهای مناسب قبل از تولد کودک اشاره دارد.

مسئله نوشیدن آب در نوزادان معمولا  در کشورهای در حال توسعه رخ می دهد که بسیاری از افراد اطلاعات کافی در مورد نگهداری از کودک ندارند و همین بی اطلاعی کودکان را با مشکلات زیادی رو به رو می کند.

دولتها باید به این مسئله توجه داشته باشند و از نهادهای بهداشتی و مراقبتی بخواهند تا برنامه های مورد نیاز را در این زمینه برای والدین کودکان طراحی کنند و قبل از زایمان زنان به آنها آموزشهای لازم داده شود.

همچنین استخرها نباید به هیج عنوان اجازه ورود کودکان زیر شش ماه را به درون آب صادر کنند. گاهی خانواده ها اصرار می کنند که کودک در آغوش آنها خواهد بود اما بهتر است بدانید در همین شرایط نیز امکان نوشیدن آب در نوزادان وجود دارد و خطرات زیادی را برای آنها به بار می آورد.

پزشکان نیز در صورت مواجه با چنین شرایطی باید سریعا دست به کار شوند و سطوح مایع نوزاد را به حالت عادی برگردانند. تمامی این امور لزوم افزایش آگاهی در جامعه را متذکر می شوند.

مکمل های مناسب کودکان را از کجا سفارش دهیم؟

برای تهیه مکمل غذای کودک مانند مکمل گوارش کودک، مکمل کم خونی کودکان، مکمل اشتها آور کودکان، مکمل رشد کودکان، مکمل حافظه و یادگیری کودک، مکمل خواب آور کودک، مولتی ویتامین کودک و تقویت سیستم ایمنی کودک  می توانید به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.

 

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.