اپیلاسیون یک روش بسیار محبوب برای رفع مو های زاید بدن است که این روش در میان بانوان طرفداران زیادی دارد. بسیاری از بانوان در دوران بارداری با این سوال رو به رو به رو می شوند که آیا اپیلاسیون در دوران بارداری مجاز است یا خیر. همانطور که می دانید ( و یا ممکن است تجربه کرده باشید) بارداری داوران بسیار هیجان انگیزی است. در این دوران، بدن مادر هم از لحاظ فیزیکی و هم از لحاظ احساسی تغییرات زیادی را متحمل می شود.
در طول نه ماه بارداری، به دلیل بهم ریختن هورمونها، ممکن است تغییرات غیر معمولی در بدن رخ دهد. یکی از این تغییرات محسوس رشد موهای زاید در بدن است. در بسیاری از موهای زاید در این دوران در بدن رشد پیدا نمی کنند و بسیاری از بانوان ترجیح می دهند اپیلاسیون را که قبل از بارداری انجام می دادند ادامه دهند.
به همین دلیل این سوال مطرح می شود که اپیلاسیون در دوران بارداری کار درستی است یا خیر؟ آیا اپیلاسیون در دوران بارداری به بدن مادر و جنین آسیب وارد می کند یا خیر؟ در این مقاله می کوشیم به این سوالات پاسخ دهیم و از نگرانیهای بانوان باردار بکاهیم.
شما می توانید جهت خرید مکمل بارداری از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.
آیا اپیلاسیون در دوران بارداری کار درستی است؟
به طور کلی اپیلاسیون در دوران بارداری کار بی خطری است. اما مواردی در این رابطه وجود دارد که باید در نظر داشته باشید. اگر برای اپیلاسیون به آرایشگاه می روید باید جایی باشد که بهداشت به طور کامل رعایت شود. تمامی وسایلی که برای شما استفاده می شوند نو و یک بار مصرف باشند.
در دوران بارداری واژن در حالت خاص و حساسی قرار دارد و میکروب به راحتی می تواند از طریق واژن وارد بدن شود و به جنین و مادر آسیب وارد کند. برای اپیلاسیون در دوران بارداری رعایت نکات بهداشتی بسیار ضروری است. از ارایشگر بخواهید پوشش روی تخت را عوض کند و یا با خود ملحفه تمیز به همراه داشته باشید.
استفاده از مواد کاملا بهداشتی در دوران بارداری از اهمیت بسیار بیشتر دارد. زیرا خطر انتقال عفونت و باکتری کاهش می یابد. اگر از ناراحتی های پوستی رنج می برید نباید اپیلاسیون انجام دهید. زخم های باز، رگهای واریسی، بافتهای زخمی، خال، جوش و زگیل همگی از مواردی هستند که نباید اپیلاسیون در آن ناحیه انجام شود.
اگر از داروهای پوستی مانند محلولها و انواع کرم ضد جوش استفاده می کنید آن ناحیه را اپیلاسیون نکنید زیرا ممکن است سبب بروز خارش، تورم و گاهی عفونت شود.
شربت هانی ژل دایا | تقویت سیستم ایمنی بدن ، تامین انرژی بدن در دوران نقاهت
اپیلاسیون در دوران بارداری و حساسیت پوست در این دوران!
همانطور که می دانید بدن مادر در دوران بارداری خون بیشتری تولید می کند تا مواد مغذی را به جنین برساند. در نتیجه پوست از حد معمول حساس تر می شود و همین امر درد اپیلاسیون را بیشتر می کند.
در بیشتر مواقع بسیار از بانوان در هنگام انجام اینکار خود را منقبض می کنند. به همین دلیل اپیلاسیون در دوران بارداری و منقبض کردن مدام شکم ممکن است به مادر و جنین آسیب وارد کند. اگر تا به حال اینکار را انجام نداده اید، انجام اینکار در دوران بارداری به هیچ عنوان کار درستی نیست.
بیماری ملاسما و اپیلاسیون در دوران بارداری!
اگر به بیماری ملاسما و یا ماسک بارداری دچار هستید به هیچ عنوان اپیلاسیون نکنید. ملاسما نوعی شرایط پوستی رایج در دوران بارداری است که سبب می شود لکه های قرمز و یا قهوه ای بر روی صورت زنان باردار نمایان شود.
همچنین مصرف قرص ضد بارداری سبب بروز بیماری ملاسما می شود. در زنان، باروری به نوسان هورمونها بستگی دارد، در نتیجه سطح هورمونها در اثر استفاده از قرصهای ضد بارداری ثابت می ماند، اما ثابت ماندن بیش از حد هورمون استروژن در بدن اثرات منفی زیادی بر پوست دارد.
این اثرات شامل موارد متعددی مانند قرمزی پوست، رشد موهای زاید در صورت و به وجود آمدن منافذ باز پوست هستند.استروژن گاهی اوقات می توانند میزان ملانین ( ماده ای که رنگ پوست را مشخص می کند) را بالا ببرد.
در نتیجه بیماری به نام ملاسما پدیدار می شود.تمامی قرصها ی ضد بارداری این تاثیر را بر روی پوست دارند. اگر باردار نیستید ولی به بیماری پوستی ملاسما دچار شده اید ابتدا مصرف قرصهای ضد بارداری را قطع کنید و هرگز اپیلاسیون نکنید.
اپیلاسیون در دوران بارداری شرایط بیماری ملاسما را بدتر می کند و همین امر یکی از دلایلی است که به شما توصیه می شود اپیلاسیون در دوران بارداری نداشته باشید.
به طور کلی بهترین روش برای از بین بردن موهای زاید در دوران بارداری شیو کردن است. اگر نمی توانید نقاط خاصی از بدن را شیو کنید می توانید از شریک جنسی خود کمک بگیرید.
به هیچ عنوان از مواد شیمیایی برای از بین بردن موهای زاید استفاده نکنید. این کار بسیار خطرناک است و بر جنین اثر منفی می گذارد. همانطور که گفتیم ورود میکروب و یا مواد شیمیایی از طریق واژن به بدن می تواند جنین را در خطر ابتلا به بیماری های خطرناک و گاهی سقط جنین قرار دهد.
قرص پره ناتال فرمولا نچرال ورلد | مولتی ویتامین کامل بارداری برای رشد جنین ، کمک به تامین ویتامین ها
سخن پایانی!
به طور کلی در دوران بارداری به دلیل تغییراتی که در هورمونهای مادر رخ می دهد، این تغییرات بر روی بدن نیز ظاهر می شوند. یکی از این تغییرات رشد موهای زاید در ناحیه تناسلی و زیربغل هستند. به همین دلیل این نگرانی برای بانوان به وجود می آید که برای رفع موهای زاید چه کاری انجام دهند.
لیزر از لحاظ تئوریک در دوران بارداری مشکلی به وجود نمی آورد اما بهتر است در این دوران حساس لیزر نکنید و این کار را به بعد از دوران بارداری موکول کنید. استفاده از موبرها نیز بسیار خطرناک است به همین دلیل در این دوران نباید از مواد شیمیایی استفاده کنید.
بهتر است بدانید پس از زایمان با توجه به اینکه هورمونها به سطوح اولیه خود بازمی گردند، موهای زاید نیز از بین می روند و نیازی نیست در این مورد نگران باشید. اپیلاسیون در دوران بارداری کاری است که باید در آن به دقت بیاندیشید. تمامی مواردی که در بالا ذکر شد موارد بسیار مهمی هستند که به شما کمک می کنند در این رابطه تصمیم بگیرید. این دوران بسیار حساس است بهتر است کمی وقت بگذارید و با در نظر گرفتن شرایط خود بهترین روش را انتخاب کنید.
شما می توانید جهت خرید مکمل شیردهی بانوان از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.
[…] آیا اپیلاسیون در دوران بارداری مجاز است یا خیر؟ […]