مکمل تقویت قوای جنسی

اقدامات لازم در زمان تشنج، اطلاعاتی لازم برای هر فرد!

اقدامات لازم در زمان تشنج، اطلاعات لازم برای هر فرد در قرن بیست و یکم!

مشاهده شخصی که تشنج کرده است می تواند ترسناک باشد! اما بهتر است بدانید که شما می توانید با اقدامات لازم در زمان تشنج به افرادی که تشنج کرده اند کمک کنید تا عوارض ناشی از تشنج را به کمترین میزان برسانید. در همین جا به شما اعلام می کنیم که بدانید، شما نمی توانید کاری برای متوقف کردن تشنج انجام دهید و با انجام برخی ازا قدامات می توانید از شخص تشنج کرده در برابر صدمات احتمالی محافظت نمایید. شما باید در این مواقع با 115 تماس بگیرید و از آنها بخواهید هر چه سریعتر به محل بیایند تا بتوانند اقدامات بعدی را برای حفاظت از فرد انجام دهند!

انواع تشنج و در جه خطر آن!

تشنج مانند تمامی بیماریهای دیگر دارای انواع متفاوتی است که شناخت آنها به شما کمک می کند بهتر بتوانید اقدامات لازم در زمان تشنج را انجام دهید. به طور کلی، دو نوع اصلی برای این بیماری وجود دارد:

  • تشنج یک قسمت خاصی از مغز را درگیر می کند ( که به آن تشنج با شروع کانونی می گویند) و سپس فرد شروع به لرزیدن می کند به گونه ای که نمی تواند خود را کنترل کند و با حرکات پیچیده بر روی زمین می افتد. اغلب افرادی که به این نوع تشنج دچار می شوند پس از پایان حملات چیزی را به یاد نمی آورند.
  • برخی از تشنج ها چندین ناحیه در مغز را درگیر می کنند که معروف ترین آنها تشنج تونیک یا کلونیک عموی است. در این شرایط فرد نمی تواند پاسخ دهد و اگر حتی او را تکان دهید هیچ گونه واکنشی نشان نمی دهد. عضلات بیمار سفت می شود و ممکن است 30 تا 90 ثانیه در این وضعیت بماند. سپس یک سری حرکات تکان دهنده بدن آنها را درگیر می کند و این مرحله می تواند برای کسانی که فرد را می بینند بسیار ناخوشایند باشد. در این زمان ممکن است بی اختیاری ادرار رخ دهد.

بهتر است بدانید تشنج از هر نوعی که باشد می تواند خطرناک باشد و اگر اقدامات لازم در زمان تشنج صورت نگیرد، خطر آسیب های جانبی افزایش پیدا کرد. در نتیجه، شما به عنوان فردی که در قرن بیست و یکم زندگی می کند باید اقدامات لازم در زمان تشنج را بیاموزید و در صورت نیاز از آنها استفاده کنید.

اقدامات لازم در زمان تشنج

اقدامات اولیه در تشنج

یکی از سوالات پرتکرار افراد این است که در زمان تشنج چه باید کرد! اگر در کنار شما فردی تشنج کرد اقدامات زیر را انجام دهید:

  • سریعا محیط را خلوت کنید و هرگز اجازه ندهید افراد زیادی در اطراف کسی که تشنج کرده است جمع شوند.
  • اجسام سخت یا تیز را از افراد دور کنید.
  • به هیچ عنوان تلاش نکنید تا حرکات فرد را متوقف کنید زیرا خطر شکستگی استخوان وجود دارد.
  • اگر فرد در حالت ایستاده دچار تشنج شد، تنها کاری که باید انجام دهید این است که او را به آرامی روی زمین قرار دهید تا خطر افتادگی یا سقوط را به کمترین میزان برسانید.
  • بر خلاف برخی از افراد که می گویند در زمان تشنج چیزی در دهان فرد تشنج کرده بگذارید، این کار را انجام ندهید. زیرا ممکن است در طول حمله تشنج آن چیزی که در دهانش قرار گرفته است بلعیده شود و این امر می تواند منجر به خفگی شود.
  • سعی کنید در اطراف گردن او بالشت و یا پتو نرم قرار دهید، اما اینکار را طوری نکنید که مانع از حرکات او شود.
  • به ساعت خود نگاه کنید و طول مدت زمان تشنج را تا زمان رسیدن اروژانس یادداشت کنید.
  • پس از پایان یافتن حملات تشنج سعی نکنید فرد را بلند کنید یا بنشانید. بهتر است فرد را به حالت پهلو برگردانید تا کف یا مایعات از دهانش خارج شود و بتواند نفس بکشد.

اقدامات لازم در زمان تشنج کودکان

اقداماتی که در بالا به آنها اشاره کردیم را باید در مورد کودکان نیز انجام دهید. اما ذکر یک نکته در اینجا حائز اهمیت است. در زمان تشنج کودک و یا هر فرد دیگر خونسردی خود را حفظ کنید و هرگز جیغ نزنید. این کار می تواند بسیار ناخوشایند باشد و حتی پس از اتمام تشنج در فرد احساسات بدی را به وجود بیاورد. سعی کنید آرام باشید و با حفظ آرامش محیط صبر کنید تا اورژانس به محل برسد و اقدامات درمانی بعدی را انجام دهد.

مکمل دارویی کودک را از کجا بخریم؟

برای خرید مکمل دارویی کودک مانند مکمل رشد کودکان، مکمل حافظه و یادگیری کودک، مکمل خواب آور کودک، مولتی ویتامین کودک و تقویت سیستم ایمنی کودک می توانید به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.

داروخانه آنلاین مطالعه مطلب زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.