مکمل تقویت قوای جنسی

بیماری کرونا چیست و چگونه انتقال پیدا می کند؟

تمام آنچه که باید در مورد بیماری کرونا بدانید!

بیماری کرونا بیماری است که این روزها شیوع یافته است و به شدت اذهان عمومی را به خود مشغول کرده است. صحبت و بحث پیرامون این بیماری و شدت آن بسیار زیاد است و همین امر سبب شده است نگرانی های زیادی در سطح جامعه گسترش پیدا کند.

بهتر است بدانید بشر تاکنون بیماری های سنگین زیادی را متحمل شده است و شیوع کرونا اولین بیماری سنگین بشری نیست. طاعون یا مرگ سیاه در بین سالهای 1347-1351 سبب مرگ و میر 75 تا 200 میلیون نفر در سراسر اروپا گردید و گسترش این بیماری و مرگ و میرهای ناشی از آن مجموعه‌ای از تحولات مذهبی، اجتماعی و اقتصادی را ایجاد کرد و اثرات عمیقی بر روند تاریخ اروپا گذاشت.

اما خبر خوب این است که دیگر قرار نیست شاهد چنین فجایعی باشیم. با گسترش علم و رسانه های اجتماعی امکان درمان و اطلاع رسانی بسیار بالا رفته است و همین امر از شدت این فجایع کاسته است.

بهتر است در این گونه موارد کمی صبور باشیم و از انتشار شایعه و افزایش نگرانی عمومی جلوگیری به عمل آوریم. با کمی تمرکز و تحقیق درست در مورد بیماری کرونا به شناخت بهتری از آن دست پیدا می کنیم و می توانیم اقدامات لازم برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری را انجام دهیم.

تاریخچه کلی ویروس های کرونا!

تاریخچه کلی ویروس های کرونا!

آنچه در این صفحه میخوانید پنهان

ویروسهای کرونا نوعی ویروس هستند که بر دستگاه تنفسی پستانداران و از جمله انسانها اثر می گذارند. این ویروسها می توانند سبب بروز بیماری سرما خوردگی،  ذات اریه و سندروم حاد دستگاه تنفسی (سارس) شوند. کرونا بر روده نیز اثر می گذارد و می تواند این ارگان بدن را نیز درگیر کند.

ویروسهای کرونا اولین بار در سال 1937 از ویروس برونشیت عفونی در پرندگان جداگردیدند زیرا این ویروسها مستقلا این توانایی را داشتند تا نسل طیور را به شدت از بین ببرند.

ویروسهای کرونا 15 تا 30 درصد  مسبب بروز سرماخوردگی های معمولی هستند. در طول 70 سال گذشته، دانشمندان طی تحقیقات خود بدین نتیجه رسیدند که ویروسهای کرونا می توانند بر حیوانات مختلف از جمله:

  • سگ
  • موش
  • گربه
  • بوقلمون
  • اسب
  • خوک
  • گاو

اثر بگذارند. اخیرا نوع خاصی از ویروس کرونا در کشور چین شیوع پیدا کرده است و در حال ورود به کشورهای دیگر نیز است. پس بهتر است در این مورد اطلاعات کافی داشته باشیم تا بتوانیم از سلامت خود محافظت کنیم.

تقویت سیستم ایمنی بدن
safety system

ویروس کرونا چیست؟

ویروس کرونا انسانی (HCoV) اولین بار در دهه 60 میلادی در بینی بیماری که از سرماخوردگی معمولی رنج می برد کشف گردید. ویروس های OC43 و 229E  از خانواده کرونا مسبب ابتلا به بیماری سرما خوردگی معمولی هستند.

نام این ویروس از شکل آن گرفته شده است. پروفایل ظاهری این ویروس دارای گوشه های تاج مانند است و همین امر سبب نام گذاری این ویروس به نام کرونا گردید.  این لغت در لاتین به معنای «تاج» و یا «هاله» است.

در میان انسانها،  ابتلا به عفونت اغلب در طول زمستان و یا اوایل فصل بهار بسیار رایج تر است. ابتلا  به بیماری سرما خوردگی (توسط ویروس کرونا) و ابتلا دوباره به آن بیماری بعد از چهار ماه امری بسیار معمول است.

دلیل بازگشت دوباره این بیماری می تواند این  باشد که آنتی بادی هایی که بدن برای مقابله با ویروس کرونا تولید می کند برای مدت طولانی در بدن باقی نمی مانند. همچنین دلیل دیگر بازگشت دوباره بیماری این است که این آنتی بادی ها  برای یک نوع از این ویروس تولید می شوند برای نوع دیگر آن بدون اثر هستند.

چگونه در سال 2019 ویروس کرونا در انسانها شیوع پیدا کرد؟

ویروس جدید کرونا در شهر وهان چین در دسامبر 2019 شیوع پیدا کرد. اگرچه مقامات رسمی هنوز به دنبال منبع اصلی این ویروس جدید هستند، اما فرضیه ها بر این اصل استوار هستند که ارتباطی میان شیوع این نوع ویروس کرونا و بازار غذاهای دریایی در شهر وهان چین وجود دارد.

برخی از افراد که در بازار فروش غذاهای دریایی در شهر وهان چین حضور داشتند شاهد شیوع بیماری ذات لریه از طریق ویروس جدید کرونا بودند.

با این وجود، مطالعه ای که در 25 ژانویه سال 2020 انجام شد اذعان می دارد اولین افرادی که به این ویروس مبتلا شدند و بیماری آنها در اول دسامبر سال 2019 اعلام گردید ارتباطی به حضور و استفاده از غذاههای دریایی نداشتند.

مطالعات در این زمینه هنوز در حال انجام است و منبع دقیق ابتلا به این بیماری دقیقا مشخص نیست (پس بهتر است به شایعه هایی که در این زمینه وجود دارند توجه زیادی نداشته باشید).

این ویروس در اصل دارای منبع حیوانی است اما این ویروس در میان انسانها از شخصی به شخص دیگر انتقال پیدا می کند. این بیماری در  چین و 27 کشور دیگر از جمله ایالات متحده آمریکا گزارش شده است.

علایم ابتلا به بیماری کرونا کدامند؟

علایم ابتلا به بیماری کرونا کدامند؟

علایم این بیماری مشابه به علایم بیماری سرماخوردگی و آنفولانزا هستند که معمولا دو تا چهار روز بعد از ورود ویروس کرونا به بدن نمایان می شوند . در ابتدا این علایم خفیف هستند. با این وجود این علایم از شخصی به شخص دیگر متفاوت هستند و برخی از اشکال این ویروس سبب مرگ می شوند.

بهتر است با این علایم آشنایی داشته باشید و در صورت بروز آنها به پزشک متخصص مراجعه کنید. این علایم به شرح زیر هستند:

  • عطسه
  • آبریزش بینی
  • خستگی بیش از حد
  • سرفه خشک
  • بروز تب
  • گلو درد
  • تشدید آسم

ویروسهای انسانی کرونا مانند ویروس رینو ( یکی از ویروسهایی که سبب بروز بیماری سرماخوردگی معمولی می شود) به راحتی در آزمایشگاهها قابل کشت نیستند. همین امر سبب می شود سنجش اثر ویروس کرونا بر اقتصاد ملی و سلامت عمومی دشوار باشد.

هنوز درمان قطعی برای بیماری کرونا پیشنهاد نشده است، بنابراین بهترین درمان مراقبت از خود در این مدت و استفاده از داروهای او.تی.سی  است (داروهایی که فروش آنها بدون نسخه پزشک آزاد است). برای مراقبت از خود راهکارهای زیر را به کار ببرید:

  • استراحت کنید و بیش از حد فعالیت نداشته باشید.
  • به اندازه کافی آب بنوشید .
  • سیگار نکشید و در مکانهایی که استعمال دخانیات آزاد است حضور نداشته باشید.
  • داروهایی مانند استامینوفن، ایبوپروفن و یا ناپروکسن را برای کاهش درد و تب استفاده کنید.
  • از دستگاه تمیز کننده هوا و یا بخور آب سرد استفاده کنید.

این ویروس با نمونه برداری از مایع دستگاه تنفسی مانند مخاط بینی و یا آزمایش خون قابل تشخیص است.

انواع ویروس کرونا کدامند؟

انواع مختلف ویروس کرونا

انواع متفاوتی از ویروسهای کرونا وجود دارند که شدت بیماری و شیوع آنها مختلف است. تا کنون 7 نوع از این ویروس یافت شده است که می توانند بر سیستم ایمنی انسانها اثر بگذارند و آن را درگیر کنند.

رایج ترین ویروسها به شرح زیر هستند:

  • 229E (ویروس کرونا آلفا)
  • NL63 (ویروس کرونا آلفا)
  • OC43 (ویروس کرونا بتا)
  • HKU1 (ویروس کرونا بتا)

در موارد نادرتر، ویروس MERS-CoV نیز می تواند شیوع پیدا کند که بسیار خطرناکتر از ویروسهایی است که در بالا ذکر گردیدند. این ویروس سبب بروز سندروم دستگاه تنفسی خاورمیانه (MERS ) می شود. ویروس SARS-CoV مشابه همین ویروس است که سبب بروز بیماری سندروم حاد دستگاه تنفسی (سارس) می شود.

در سال 2019، نوع خطرناک و جدید این ویروس شیوع پیدا کرد که هنوز نامی رسمی بر روی آن گذاشته نشده است. عموم به این بیماری که از طریق این ویروس جدید انتقال پیدا می کند، بیماری کرونا می گویند. مقامات بهداشت و سلامت این ویروس را 2019-nCov (ویروس جدید کرونا 2019) می نامند.

تست سریع آنتی ژن کرونا پیشتاز طب

شما می توانید جهت خرید تست سریع آنتی ژن کرونا پیشتاز طب از طریق وبسایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.

راه های انتقال این یروس کدامند؟

ویروسهای کرونا به روش های زیر قابل انتقال هستند:

  • سرفه و عطسه بدون پوشش دهان و بینی سبب انتشار ذراتی در هوا می شوند و این ویروس را انتقال می دهد.
  • لمس کردن و یا دست دادن به شخصی که ناقل این ویروس است سبب انتقال این ویروس می شود.
  • ارتباط و یا تماس با وسایل شخصی که ناقل این بیماری است و سپس تماس دست با چشم، بینی و دهان.
  • در موارد نادر، این ویروس می تواند از طریق ارتباط چهره به چهره نیز انتقال پیدا کند.

این ویروس در فصل زمستان و پاییز بیشتر انتقال پیدا می کند اما باید بدانید در مابقی سال نیز این ویروس فعال است و خطر انتقال آن وجود دارد.

بیشتر افراد حداقل یک بار در زندگی به ویروس کرونا مبتلا شده اند. همچنین با توجه به قابلیت بالای جهش این ویروس، این عقیده وجود دارد که این ویروس بسیار مسری باشد.

برای اطمینان از عدم ابتلا به این ویروس بهتر است از رفتن به مکان های شلوغ خودداری کنید و در صورت بروز علایم اولیه در منزل بمانید و استراحت کنید. به اماکن شلوغ نروید و در صورت حضور در مکان های شلوغ بینی و دهان خود را با ماسک و یا یک دستمال بپوشانید.

همچنین در هنگام عطسه و سرفه نیز این پوشش را حفظ کنید همین امر از شیوع این ویروس جلوگیری به عمل می آورد. به بهداشت فردی توجه زیادی داشته باشید.

ویروس کرونا نوع  2019-nCov

ویروس جدید کرونا نوع  2019-nCov

در سال 2019، مرکز سلامت و کنترل به بررسی و نظارت بر شیوع ویروس جدید کرونا پرداخت. ابتدا مقامات این ویروس را در شهر وهان چین شناسایی کردند و نام  آن را 2019-nCov گذاشتند.

بیش از 1000 نفر در چین به این ویروس مبتلا شده بودند. سپس مقامات افراد دیگری را در نقاط دیگر در دنیا شناسایی کردند که به ویروس کرونا نوع  2019-nCov  مبتلا شده بودند. پنج نفر از این افراد در آمریکا زندگی می کردند.

در 31 ژانویه سال 2020 این ویروس مسری در آمریکا شناسایی شد و سازمان بهداشت جهانی طی اعلامیه ای خطر شیوع ویروس 2019-nCov را اعلام کرد.

در ابتدای امر، برخی از افرادی که به این ویروس مبتلا شده بودند از غذاها و حیوانات دریایی استفاده کرده بودند. همین امر این فرضیه را تقویت می کرد که حیوانات این ویروس را به انسانها انتقال داده باشند.

با این وجود، تشخیص های اخیر نشان می دهند این بیماری هیچ گونه ارتباطی با غذاهای دریایی ندارد و همین امر می تواند حاکی از این امر باشد که این ویروس انسانی  و مسری است.

بهتر است بدانید اطلاعات در مورد ویروس کرونا بسیار محدود است. در گذشته این ویروس سبب می شد مشکلات زیادی در دستگاه تنفسی به وجود بیاید.

ذکر این نکته حایز اهمیت است که این ویروس به شدت مسری است اما هنوز مشخص نیست این ویروس با چه سرعتی انتشار پیدا می کند.

همانطور که پیشتر بدان اشاره کردیم علایم ابتلا به بیماری کرونا از طریق ویروس a 2019-nCov بسیار متفاوت است. ابتلا به این ویروس می تواند سبب بروز مجموعه متنوعی از علایم شود. اگر این علایم جدی گرفته نشوند می توانند مرگبار شوند. علایم رایج ابتلا به بیماری کرونا به شرح زیر هستند:

  • تب
  • تنگی نفس
  • سرفه

دو تا  چهار روز بعد از ورود این ویروس به بدن زمان می برد تا علایم خود را نشان دهد. بهتر است بدانید هنوز واکسنی برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری پیدا نشده است. با این وجود، دانشمندان در حال تکثیر این ویروس هستند. این کار به آنها اجاه می دهد این ویروس را در افرادی که بدان مبتلا شده اند اما هنوز علایمی را نشان نداده اند زودتر شناسایی کنند و درمان را آغاز کنند.

اسپری دهانی سالیراویرا میم دارو

شما می توانید جهت خرید اسپری دهانی سالیراویرا میم دارو از طریق وبسایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.

سندروم حاد دستگاه تنفسی (سارس) از طریق این ویروس به وجود می آید!

سندروم حاد دستگاه تنفسی (سارس) نوعی بیماری مسری است که از طریق ویروس کرونا SARS-CoV ایجاد می شود. این بیماری مشابه به بیماری ذات الریه است.

شیوع این ویروس اولین بار در ایالت گانگدونگ در جنوب چین در نوامبر سال 2002 آغاز گردید و سپس به هنگ کنگ رسید. سپس این ویروس از آنجا به شدت شیوع پیدا کرد و 37 کشور درگیر این بیماری شدند.

ویروس کرونا SARS-CoV ویروس بسیار منحصر به فردی است. این ویروس بر قسمت بالایی و پایینی مجرای تنفسی اثر می گذارد. همچنین این ویروس می تواند سبب تورم روده ها نیز شود.

علایم ابتلا به این ویروس بعد از یک هفته از ورود آن به بدن با تب آغاز می شود. در ابتدا افراد مبتلا به ویروس کرونا SARS-CoV علایمی مشابه به بیماری سرماخوردگی یا آنفولانزا را از خود نشان می دهند. این علایم به شرح زیر هستند:

  • سرفه خشک
  • تب و لرز
  • اسهال
  • تنگی نفس
  • درد عضلات و بدن درد

ممکن است علایم بیماری ذات الریه بعد از بروز این علایم نمایان شود. در مراحل پیشرفته بیماری سندروم حاد دستگاه تنفسی (سارس)، این ویروس ششها، قلب و کبد را از کار می اندازد.

در طول اپیدمی این بیماری،  8098 نفر به بیماری سندروم حاد دستگاه تنفسی (سارس) مبتلا شدند و 774 نفر جان خود را از دست دادند. این مقدار برابر بر 9.6 درصد است. این بیماری در کهنسالان بیشتر رواج داشت و نیمی از افراد مبتلا بیش از 65 سال سن داشتند که در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند. سپس در جولای 2003 این بیماری تحت کنترل درآمد.

سندروم دستگاه تنفسی خاورمیانه!

ویروس MERS-CoV سبب بروز سندروم دستگاه تنفسی خاورمیانه می شود که اولین بار در سال 2012 شناسایی گردید. این بیماری حاد اولین با در عربستان سعودی تشخیص داده شد و سپس به کشورهای دیگر انتقال پیدا کرد. این ویروس سپس به آمریکا رسید و بعد از عربستان سعودی بیشترین شیوع آن در کره جنوبی در سال 2015 بود.

علایم ابتلا به این بیماری تب، تنگی نفس و سرفه است. این بیماری از طریق ارتباطات انسانی انتقال پیدا می کرد. با این وجود سندروم دستگاه تنفسی خاورمیانه در میان افرادی رایج بود که به عربستان سعودی مسافرت کرده بودند. این بیماری سبب مرگ 30 تا 40 درصد افراد مبتلا گردید.

آیا ویروس کرونا به ایران رسیده است؟

با توجه به این موضوع که ویروس کرونا ویروس واگیرداری است خطر شیوع آن را نمی توان نادیده گرفت. در تاریخ 30 بهمن 1398 مقامات رسمی ایران اعلام کرده اند که ویروس کرونا وارد ایران شده است.

بروز این بیماری در شهر قم گزارش شده  است و تاکنون سبب مرگ دو نفر شده است. اما مقامات خاطر نشان کرده اند که جای هیچ گونه نگرانی نیست و با انجام اقدامات لازم می توان از شیوع این بیماری جلوگیری کرد.

اثر شیوع ویروس کرونا بر اقتصاد جهانی!

اثر شیوع ویروس بر اقتصاد جهانی!

همانطور که در اخبار و منابع معتبر علمی و خبری خوانده اید و یا شنیده اید ویروس کرونا (nCov-2019) اولین بار در شهر وهان چین گزارش گردید.

چین در هفتاد سال گذشته با انجام اصلاحات بزرگ اقتصادی، استفاده از سیاستهای مالی و پولی مناسب، توسعه سیستم شهری، ارتقا استاندارهای زندگی و افزایش درآمد سرانه ملی به قطب بزرگ اقتصادی در سراسر دنیا تبدیل شده است. همین امر سبب شده است آمریکا و چین وارد جنگ سردی برای تصاحب بازارهای جهان بشوند.

با شیوع ویروس کرونا کشور چین وارد قرنطینه گردید تا از شیوع این بیماری در سرتاسر دنیا جلوگیری به عمل آید. همین امر اثرات بسیار منفی بر اقتصاد چین و به نوبه خود بر اقتصاد جهانی گذاشت.

لغو بسیاری از پروازهای خارجی، خروج افراد از کشور چین، به تعلیق در آمدن ارسال کالا، کاهش فعالیتهای اقتصادی، تعطیلی بسیاری از هتلها و مسافرخانه ها در کشور چین سبب شده است این ویروس کوچک ( که مشاهده آن با چشم غیر مسلح امکان پذیر نیست!) اقتصاد چین، کشورهای خاور دور و اقتصاد جهانی را وارد رکود بکند.

دزدی در هنگ کنگ!

خبر حیرت آوری دیگری چندی پیش حاکی از نگرانی بیش از اندازه مردم (در سرتاسر دنیا) از شیوع ویروس کرونا بود. منابع رسمی هنگ کنگ خبر از دزدیدن دستمال های کاغذی توسط سارقان مسلح از یک سوپرمارکت را دادند.

آنها اعلام کردند که دستمال کاغذی در هنگ کنگ بسیار کمیاب شده است. برنج، پاستا و انواع شوینده ها نیز به اقلام کمیاب این کشور اضافه شده اند. با اینکه مقامات رسمی این کشور تضمین کرده اند که مشکلی در تامین کالاهای مورد نیاز مردم به وجود نخواهد آمد اما این موارد نشان دهنده نگرانی بیش از حد مردم از شیوع ویروس کرونا است!

آیا این ویروس کنترل شده است؟

کشور چین بعد از مشاهده اولین بیماران مبتلا به ویروس کرونا به سرعت تلاش کرد تا این بیماری را تحت کنترل در آورد. قرنطینه بیماران به سرعت آغاز گردید و به همگان هشدار داده شد تا از دستور العمل های خاصی برای جلوگیری از عدم ابتلا به این بیماری پیروی کردند.

همین امر سبب شد این بیماری سریعا کنترل شود و به یک فاجعه جهانی تبدیل نشود. سازمان بهداشت جهانی نیز اعلام کرده است که ویروس کرونا کنترل شده است و تعداد مبتلایان به این بیماری در سرتاسر جهان کاهش چشم گیری داشته است.

چگونه در محل کار از ابتلا به این بیماری جلوگیری به عمل آوریم؟

همانطور که پیشتر بدان اشاره کردیم سازمانهای مختلف بهداشتی دایما به مردم توصیه می کنند که در منزل بمانند و از رفتن به مکانهای شلوغ سرباز زنند.

این حرف برای تمامی افردی که در خارج از منزل کار نمی کنند بسیار درست و منطقی است. اما می دانیم بسیاری از افراد مجبور هستند روزانه به محل کار خود بروند و همین امر سبب می شود افراد زیادی روازنه در محلهای شلوغ حضور داشته باشند.

این موضوع نگرانی زیادی را برای افرادی که شاغل هستند به وجود آورده است. اما چاره کار چیست؟ آیا باید مدتی در خانه بمانید یا راهکارهایی وجود دارند که به شما کمک می کنند در محل کار خود از ورود ویروس کرونا به بدن جلوگیری به عمل بیاورید؟ در صورتی که مجبور هستید به محل کار بروید نکات زیر را رعایت نمایید.

  • مرتبا دستهای خود را بشویید و هر شستشو باید 20 ثانیه به طول انجامد. اگر به آب و صابون دسترسی ندارید از دستمال های ضد عفونی کننده مخصوص شستشوی دست استفاده کنید.
  • در هنگام سرفه و عطسه دهان و بینی خود را به خوبی بپوشانید.
  • از تماس دست آلوده با چشم، دهان و بینی به شدت بپرهیزید.
  • اگر بیمار هستید در منزل بمانید.
  • وسایل افراد بیماری را ضد عفونی کنید.

به همه دوستان یادآور می شوم بهتر است از توجه به شایعات بپرهزیند.

تقویت سیستم ایمنی بدن راهکاری مناسب!

بسیاری از افراد به دنبال راهکارهایی برای حفظ سلامت خود هستند. تا به حال راهکارهای زیادی از سوی مجامع بین المللی سلامتی و بهداشتی ارایه شده است. شستشوی دستها، استفاده از ماسک های فیلتر دار در اماکن شلوغ و پوشش دهان و بینی در هنگام عطسه و سرفه از راهکارهایی است که در این مدت در مورد آنها زیاد شنیده ایم و یا خوانده ایم.

حال میخواهیم با تقویت سیستم ایمنی بدن، خودمان را در مقابل این ویروس ایمن کنیم.

قرص نووهیل

شما می توانید جهت خرید قرص نووهیل تقویت کننده طبیعی سیستم ایمنی بدن از طریق وبسایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.

سیستم ایمنی بدن انسان چگونه کار می کند؟

سیستم ایمنی بدن انسان سامانه بسیار هوشمندی است که با کارکرد فوق العاده خود از بدن در برابر ویروس ها، باکتری ها و مواد مضر خارجی حفاظت می کند.

این سیستم با ورود هر ویروس و باکتری به بدن آنتی بادی خاصی را برای مقاله با آن تولید می کند و از بدن در برابر آسیبهای احتمالی آن و یروس و یا باکتری جلوگیری محافظت می کند.

در واقع می توان گفت سیستم ایمنی بدن مهم ترین سیستم بدن است. زیرا سلامت تمامی ارگانهای بدن را بر عهده دارد. به همین دلیل تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر ویروس ها و باکتری ها ( به خصوص ویروس کرونا که به امروزه به نگرانی بزرگی تبدیل شده است) اهمیت زیادی دارد.

از ویکس و نعناع برای ضد عفونی کردن دستگاه تنفسی استفاده نکنید!

در اینجا ذکر یک نکته حایز اهمیت است. بسیاری از افراد از ویکس و نعناع برای ضد عفونی کردن سیستم تنفسی استفاده می کنند. اینکار را به هیچ عنوان انجام ندهید! ویکس و نعناع راه عبور هوا را باز می کنند و دستگاه تنفسی شما راحت تر می تواند آلودگی ها را جذب کند.

همانطور که در بالا بدان اشاره کردیم بازار شایعات در این روزها بسیار گرم است. برخی تلاش دارند با بیش از حد بزرگ جلوه دادن ویروس کرونا ترس و وحشت را در جامعه به وجود بیاورند. بهتر است خونسرد باشید و با حفظ آرامش دستور العمل هایی را که از منابع رسمی و علمی دریافت می کنید دنبال کنید.

آیا راهکاری برای محافظت از بدن در برابر ویروس کرونا وجود دارد؟

برای حفظ سلامتی، از مکملهای تقویت سیستم ایمنی بدن  استفاده کنید!

مکمل های تقویت سیستم ایمنی بدن سبب می شوند بدن در برابر ابتلا به ویروس کرونا مقاوم باشد. همانطور که بارها در رسانه ها خوانده اید این بیماری افراد بالغ را بیشتر از کودکان مورد هدف قرار می دهد. به همین دلیل افراد بالغ باید به تقویت سیستم ایمنی بدن خود بپردازند.

مکمل های تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند در برابر ورود هرگونه ویروس و یا باکتری مقاوم باشد و به سرعت بیمار نشود. به طور مثال آمپول ضد آنفولانزا یک مکمل تزریقی برای تقویت سیستم ایمنی بدن است.

این آمپول با تقویت سیستم ایمنی بدن از ابتلا به بیماری آنفولانزا در طول ماههایی که شیوع این بیماری بیشتر است جلوگیری به عمل می آورد.

مجله سلامت داروخانه آنلاین مکمل های زیر را به شما پیشنهاد می کند :

شربت کو ایران امین زیست فناوران صدرا نور | 250 میلی | کمک به بهبود بیماران کرونایی

قرص سالیراویرا میم دارو | 30 عددی | کمک به بهبود بیماران کرونایی

اسپری بینی سالیراویرا میم دارو | 20 میلی | بهبود علائم بیماری کرونا

شربت آلر گارد نیاک | 120 میلی | بهبود بیماری کرونا

شربت سوسپانسیون آسماویت میر ویتابیوتیکس  کمک به تقویت قدرت تنفسی

شربت برون کلد هلث اید   بهبود سرفه و گلودرد و علائم سرماخوردگی

کپسول ویتامین سی 1000 او پی دی فارما -تقویت سیستم ایمنی

تمامی این مکمل ها به حفظ سلامت بدن، بهبود علائم کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند.

مکملهای تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر ویروس کرونا را از کجا تهیه کنیم؟

مکملهای تقویت سیستم ایمنی بدن را از کجا تهیه کنیم؟

برای تهیه مکمل های تقویت سیستم ایمنی بدن باید بسیار محتاط باشید هرگز این مکملها را از بازار و یا سوپرمارکت ها تهیه نکنید.

این مواد قرار است وارد بدن شما بشوند. در نتیجه کیفیت آنها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. بهترین مکان برای خرید مکملهای تقویت سیستم ایمنی (که مصرف آنها در این روزها به دلیل شیوع ویروس کرونا اهمیت زیادی دارد) داروخانه ها هستند.

تمامی محصولاتی که در داروخانه ها موجود هستند همگی دارای تاییدیه وزارت بهداشت هستند. به همین دلیل می توانید با خیال راحت به کیفیت محصولات اعتماد داشته باشید.

با توجه به اینکه ویروس کرونا ویروسی بسیار مسری است بهتر است تا جایی که می توانید خانه را ترک نکنید. داروخانه آنلاین بار فراهم سازی بستری امن و اینترنتی این امکان را برای تمامی افراد فراهم ساخته است مکمل تقویت سیستم ایمنی را ( و هر مکمل دارویی و ویتامینی دیگری) از خانه سفارش دهند و محصولات را درب منزل تحویل بگیرند.

در پایان دوباره به تمامی افراد متذکر می شوم بهتر است به شایعات توجهی نداشته باشند و تمرکز خود را بر تقویت سیستم ایمنی و انجام راهکارهایی بگذارند که سازمان های معتبر مانند سازمان بهداشت جهانی علام کرده اند.

آیا کسانی که به ویروس کرونا مبتلا شده اند دوباره به این بیماری مبتلا می شوند؟

مقامات سازمان بهداشت جهانی در روز دوشنبه 12 آوریل اعلایم کردند تمامی کسانی که به ویروس کرونا مبتلا شده اند و اکنون بهبود یافته اند ممکن است دوباره به این بیماری مبتلا شوند.

دکتر مایک ریان، مدیر ارشد برنامه های اورژانسی سازمان بهداشت جهانی در کنفرانسی در ژنو اعلام کرد «ممکن است بعد از بهبود از این بیماری دوباره خطر عفونت وجود داشته باشد. بهتر است بگویم هنوز جواب قطعی به این سوال ندارم»

مطالعات در این زمینه هنوز ادامه دارد!

دکتر ماریا وان کرخو، دانشمند ارشد سازمان بهداشت جهانی برای بررسی و تحقیق در مورد ویروس کرونا در پاسخ به این سوال که آیا بیمارانی که واکنش آنتی بادی قوی دارند در برابر ابتلا به این بیماری ایمن می شوند یا خیر بیان کرد مطالعه مقدماتی بر روی بیماران مبتلا به ویروس کرونا در شانگهای چین بدین نتیجه رسید که برخی از بیماران واکنش آنتی بادی قابل ردیابی ندارند، اما برخی دیگر واکنش خیلی شدیدی نشان می دهند. اما نمی توان به این موضوع به طور قطع پاسخ داد.

بیش از 300000 نفر در یک میلیون و هشتصد و هفتاد میلیون فرد مبتلا به ویروس کرونا در سرتاسر جهان بهبود یافته اند. دکتر وان کرخو می گوید: «این چیزی است که خود ما نیز واقعا می خواهیم بدانیم که آیا سیستم ایمنی این افراد برای همیشه در برابر این ویروس ایمن می شود یا خیر».

آیا کرونا باعث بروز کهیر می شود؟

آیا این ویروس دوباره می‌تواند در بدن فعال شود؟!

ریان می گوید هنوز پرسشهای زیادی در مورد این بیماری وجود دارد که آیا بعد از بهبود بیمار و هنگامی که پاسخ آزمایش او دیگر منفی می شود این ویروس دوباره می تواند فعال شود یا خیر؟!

او می گوید: «دلایل زیادی وجود دارند که باید در مورد فعال شدن دوباره ویروس و ابتلا به عفونت بدانیم. به طور کلی انواع عفونت از طریق این ویروس به وجود می آید. خیلی از بیماران به عفونت شدید دچار نمی شوند اما عفونتهای باکتریایی چندین بار در بدن آنها عود می کند»

مرکز کنترل و جلوگیری از شیوع بیماری در آمریکا گفته است در حال بررسی بر روی آزمایشی هستند تا آنتی بادی های تولیدی در بدن راپس از ابتلا به این ویروس بسنجند و ببیند آیا سیستم ایمنی بدن در برابر این بیماری ایمن شده است یا خیر.

تا به حال آزمایشهایی که مورد استفاده قرار گرفته اند تنها می توانند مشخص کنند که آیا فرد به ویروس کرونا مبتلا شده است یا خیر.

مقامات سازمان بهداشت جهانی در روز دوشنبه در مورد رعایت فاصله اجتماعی اخطار دادند و از ریس جمهور دونالد ترامپ خواستند که مشاغل پرخطر را تعطیل اعلام کند.

تئودور آدهانوم گربریسوس مدیر کل سازمان بهداشت جهانی در کنفرانس خبری در ژنو اعلام کرد: «سرعت شیوع ویروس کرونا بالاست و سرعت جلوگیری از انتشار آن پایین است. این امر بدین معناست که نمی توان به سرعت این بیماری را کنترل کرد»

آیا بیماری کرونا از طریق لمس پول انتقال پیدا می کند؟

این سوالی است که بسیاری از افراد می پرسند. سازمان بهداشت جهانی در این مورد اعلام کرده است که هنوز شواهدی مبنی بر انتقال این ویروس از طریق پول نقد وجود ندارد.

اما نکته ای در این میان وجود دارد. اگر فردی ناقل این ویروس باشد به هر چیزی دست بزند آن را آلوده می کند. ما نمی دانیم کدام فرد ناقل ویروس کرونا است و کدام فرد نیست!

به همین دلیل سازمان بهداشت جهانی از تمامی افراد خواسته است در این دوران از پول نقد استفاده نکنند و با کارت اعتباری پول و هزینه محصولاتی را که خریداری می کنند، بپردازند.

دگزامتازون برای کرونا

دگزامتازون دارویی موثر در درمان بیماری کرونا!

سازمان بهداشت جهانی از پیشرفت علمی محققان بریتانیایی در کشف نتایج دگزامتازون در درمان بیماری کرونا استقبال کرده است. تدروس آدهانوم، مدیرکل سازمان بهداشت جهانی، گفته است که این دارو تاثیر مثبت زیادی بر روی آن دسته از بیمارانی داشته است که در اثر ویروس کرونا در شرایط بحرانی سلامتی قرار داشتند.

محققان بریتانیایی این کشف را گام بزرگی در درمان بیماری کووید 19 می دانند. یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد این دارو هزینه مناسب آن است و به راحتی در تمام کشورهای دنیا در دسترس است!

بیماری کرونا به صورت خفیف در کودکان بروز پیدا می‌کند!

مطالعات اخیر بر روی مبتلایان به کووید 19 نشان می‌دهد که مرگ و میر در کودکان بسیار نادر است. محققان بیمارستانی در لندن اعلام کرده‌اند از 582 کودک مبتلا به این بیماری تنها 4 کودک جان خود را از دست داده‌اند. علایم این بیماری در کودکان معمولا بسیار خفیف است و همین امر سبب شده است که از نگرانی کارشناسان سلامتی کاسته شود.

نابرابری جنسیتی در دسترسی زنان به آزمایش کرونا

جمعیت صلیب سرخ جهانی در گزارشی از نابرابری جنسیتی در دسترسی زنان در کشورهای فقیری مانند پاکستان، افغانستان، سومالی، یمن و جمهوری آفریقای مرکزی ابراز نگرانی کرده است.

در واقع این گزارش به این موضوع اشاره می‌کند که در این کشورها موارد شناسایی شده مبتلا به کووید 19 کمتر از 30 درصد است و همین امر نشان دهنده عدم دسترسی کافی زنان به آزمایش این بیماری است. همین امر بر لزوم توجه به وضعیت زنان در کشورهای جهان سوم تاکید می‌ورزد!

کمبود بودجه سازمان بهداشت جهانی برای مقابله با بیماری کرونا!

کمبود بودجه سازمان بهداشت جهانی برای مقابله با بیماری کرونا!

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است در ائتلافی که برای مقابله با این ویروس راه اندازی کرده است تنها یک دهم از کمک مالی مورد نیاز را جمع آوری کرده است و هنوز نزدیک به 28 میلیارد کسری بودجه دارد. سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که این پول برای تشخیص، درمان و تهیه واکسن است. این سازمان اعلام کرده است که با وجود پیشرفت در مهار این ویروس در برخی کشورها، همه گیری و شیوع این بیماری بسیار بلاست و دنیا هنوز در وضع بسیار بدی قرار دارد.

بازنگری سازمان بهداشت جهانی در مورد نحوه انتقال ویروس کرونا در هوا!

پیشتر سازمان بهداشت جهانی اذعان کرده بود که ویروس کرونا توسط ذرات ریزمعلق در هوا منتقل می شود. یک مقام این سازمان اعلام کرده است که سرایت کووید 19 از طریق ذرات معلق در هوا مردود است. سازمان بهداشت جهانی تاکنون بر این موضوع تاکید داشته است که این ویروس از طریق ذراتی در اثر سرفه و عطسه در هوا منتقل می شود.

افزایش جراحی های زیبایی در دوران کرونا

تعدادی از کلینک های زیبایی در سراسر جهان از افزای جراحی های دوران کرونا خبر می دهند. برخی از کارشناسان بر این عقیده هستند که دلیل آن این است که افراد می توانند بعد از عمل صورت خود را در زیر ماسک پنهان کنند.

عملهای زیبایی در ایالات متحده آمریکا، ژاپن، کره جنوبی و استرالیا رو به افزایش است و بوتاکس، تزریق ژل به لب، لیفت صورت و جراحی بینی به شدت زیاد شده است. اران هرنادز در دوران کرونا به لبهای خود ژل تزریق کرده است و دلیل آن را این مطلب بیان کرده است که می تواند دوره نقاهتش را آنطور که دوست دارد بگذراند.

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که کشورها در مسیر غلط مبارزه با ویروس کرونا قرار دارند!

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی می گوید پیام های متناقض از سوی رهبران کشورها مردم را گمراه کرده است و موجب ناکامی در مبارزه با این بیمار شده است. دکتر تدروس آدهانوم به این مطلب اشاره کرده است اگر دولتها اقدامات جدی در برابر این ویروس پیش روی نگیرند وضعیت دنیا بسیار بد خواهد شد. آدهانوم به این موضوع نیز اشاره می کند که کشورها در مسیر غلط مبارزه با این بیماری قرار دارند و باید در مورد راهکارهای خود تجدید نظر کنند.

لاماها به درمان کووید 19 کمک می کنند!

دانشمندان موسسه روزالیند فراکلین در بریتانیا با استفاده از پادتن خاصی که در بدن لاما تولید می شود به درمان جدیدی برای افزایش توان سیستم ایمنی بدن دست یافته اند.

این پیشرفت پزشکی که در قالب مقاله ای در مجله بیولوژی مولکولی و ساختاری تشریح شده است، از طریق مهندسی پادتنهای لاما به دست آمده است. این پادتن ها اندازه نسبتا کوچکی دارند و ساختارشان در مقایسه با پادتن های موجود ر خون انسان بسیار ساده تر است، اندازه و ساختار آنها در آزمایشگاه شدنی است.

مردان در مقایسه با زنان تمایل کمتری به زدن ماسک دارند!

تحقیقات انجام شده نشان می دهد که مردان در مقایسه با زنان تمایل کمتری به استفاده از تجهیزات حفاظتی از جمله ماسک برای مقابله با بیماری کرونا دارند. آمارها انتشار یافته در کشورهای مختلف نشان می دهد که مردان بیشتر از زنان در اثر این بیماری جان خود را از دست می دهند.

یکی از آخرین تحقیقاتی توسط دانشمندان ارشد دانشکاه میدلسکس در مورد رفتار مردان در مواجه با ماسک بر روی 2500 نفر صورت گرفته است  نشان می دهد که مردان نه تنها نسبت به زنان تمایل کمتری به استفاده از ماسک دارند بلکه اینکار را نشانه ای از ضعف می دانند.

کار آزمایی اولیه با اینترفرون بتا برای بیماری کرونا بسیار نوید بخش بوده است 

کار آزمایی اولیه با اینترفرون بتا بسیار نوید بخش بوده است

نتایج اولیه کارآزمایی بالینی نشان می دهد با یک روش درمانی جدید می توان تعداد مبتلایان به کرونا را که به مراقبتهای ویژه نیاز دارند، کاهش چشمیگری داد. یک شرکت بیوتکنولوژی در بریتانیا برای درمان کرونا از پروتئینی به نام «اینترفرون بیتا» استفاده کرده است، پروتئینی که بدن برای مبارزه با عفونتخای ویروسی تولید می کند.

این پروتئین را با دستگاهی به نام «نیولایزر» استنشاق می کنند. نبولایزر دستگاهی است که دارو را به صورت ذرات هوابخش در می آورد و قابل استنشاق می کند و بعد با استفاده از ماسک لوله دهانی می توان دارو را وارد دستگاه تنفسی کرد. برای اینکار از نوع خاصی اینترفرون بتا استفاده می شود که نبولایزر بتواند آن را به صورت ذرات معلق در هوا پخش می کند.

بر اساس یافته های اولیه استفاده از این روش درمانی تعداد بیماران بستری در بیمارستان که حالشان وخیم می شود و به دستگاه تنفس مصنوعی نیاز پیدا می کنند  تا 79 درصد کاهش پیدا می کنند. به عقیده محققان این شرکن این دارو تاثیر زیادی در بهبود بیماران خواهد داشت.

ابتلا به کرونا در میان کودکان دارای اوتیسم 10 برابر شده است

مدیرعامل انجمن اوتیسم ایران از 10 برابر شدن شمار موارد ابتلا به ویروس کرونا در میان کودکان دارای اوتیسم و خانواده هایشان خبر داد. او اعلام کرد که در موج دوم کرونا این بیماری 10 برابر شده است.

عدم آشنایی پرسنل مراکز درمانی و اورژانس با مسائل کودکان مبتلا به اوتیسم سبب شده است که مشکلات فراوانی در درمان این کودکان به وجود بیاید.

احتمال انتقال ویروس کرونا از مادر به نوزاد اندک است

تحقیقاتی که روی 120 نوزاد در بیمارستانهای نیویورک صورت گرفت نشان می دهد احتمال اینکه زنان مبتلا به این بیماری ، این ویروس را به نوزادان خود انتقال دهند بسیار اندک است.

این تحقیقات بر روی مادرانی صورت گرفت که به کودک خود شیر می دادند. پژوهشگران نتیجه این تحقیقات را دلگرم کننده می دانند اما هنوز برای نتیجه گیری نهایی زود است.

کالج متخصصان زنان و زایمان در بریتنیا توصیه می کند که نوزاد در اتاق مادر قرار گیرد، تغذیه با شیر مادر نیز مجاز است اما سایر اقدامات پیشگیرانه باید صورت پذیرد. سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که در مجموع، فواید تغذیه با شیر مادر از خطر انتقال این بیماری بسیار بیشتر است.

افراد چاق بیشتر در معرض ابتلا به بیماری کرونا قرار دارند

متخصصان پس از بررسی مطالعات موجود می گویند که چاقی و اضافه وزن سبب می شود افراد زودتر به این بیماری مبتلا شوند. این مطالعات در بخش بهداشت و درمان بریتانیا انجام شده است. محققان اعلام کرده اند افرادی که دارای اضافه وزن هستند در صورت ابتلا به بیماری کووید 19 باید مدت طولانی تری در بیمارستان بستری شوند. خبر بد این است که افراد چاق بیشتر از افراد معمولی در معرض ابتلا به نوع وخیم این بیماری قرار دارند.

هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد شیوع بی سابقه بیماری کرونا در جهان 

هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد شیوع بی سابقه بیماری کرونا در جهان

شمار مبتلایان به این بیماری در جهان از مرز 16 میلیون نفر گذشته است و افرادی زیادی جان خود را از دست داده اند. در ماه آوریل این بیماری در اروپا و آمریکای شمالی گسترش پیدا کرد اما به تدریج این بیماری در کشورهای آمریکای لاتین و آسیا نیز گسترش یافت و افراد زیادی را در سراسر دنیا مبتلا کرد. سازمان بهداشت جهانی در این مورد هشدار داده است و شدیدا ابراز نگرانی کرده است.

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است کرونا سخت ترین وضعیت اضطراری است که تا به حال داشته ایم!

رئیس سازمان بهداشت جهانی می گوید کشورهای جهان گام های بسیار موثری برای مقابله با ویروس جدید کرونا برداشته اند اما هنوز تا متوقف کردن این بیماری راهی طولانی در پیش است.

او گفته از میان 6 همه گیری بزرگی که سازمان بهداشت جهانی تاکنون با آنها رو به رو بوده است کرونا سخت ترین آنهاست. سازمان بهداشت جهانی تا پیش از آغاز این بیماری 5 بار اعلام وضعیت اضطرای کرده بود: دو بار برای بیماری ایبولا، زیکا، فلج اطفال و آنفولانزای خوکی.

دکتر تدروس گبربیسوس رئیس این نهاد در روز 28 جولای اعلام کرد در تعداد مبتلایان به این بیماری تقریبا دو برابر شده است و اکنون فراتر از 16 میلیون نفر است. سرعت شیوع این بیماری با انواع دیگر بیماری بسیار متفاوت است.

تاثیرات ویروس کرونا برای دهه ها باقی خواهد ماند!

تاثیرات ویروس کرونا برای دهه ها باقی خواهد ماند!

ریس سازمان بهداشت جهانی در جریان نشستی گفت که همه گیری ویروس کرونا بحران بهداشتی است که به ندرت اتفاق می افتد اما اثرات آن برای مدتهای طولانی باقی خواهد ماند.

تدروس آدهانوم در نشست کمیته اضطراری این سازمان این هشدار جدی را به جهان دارد. رئیس این سازمان گفت که بررسی های انجام شده نشان می دهد که اکثر مردم جهان حتی در مناطقی که شاهد شیوع گسترده این ویروس نبوده اند، مستعد ابتلا هستند.

کارآیی واکسن کرونا تا اکتبر مشخص خواهد شد!

شرکت استرازنکا تولید کننده واکسن ویروس کرونا که پژوهشگران دانشگاه اکسفورد بریتانیا طراحی کرده اند، بیان کرده است تا ماه اکتبر مشخص خواهد شد که این واکسن تا چه اندازه کارآیی دارد.

این شرکت که برنامه ای برای تولید دو میلیارد واکسن تا پایان سال تدوین کرده است گفته است که نتیجه آزمایشهای گسترده واکسن در بریتانیا، آمریکا، برزیل و آفریقای جنوبی مشخص خواهد شد.

آزمایشهای قبلی ثابت کرده است که این واکسن می تواند سیستم ایمنی بدن را برای مقابله با ویروس کرونا تقویت کند. اما هنوز ثابت نشده است که این واکسن برای جلوگیری از حمله این ویروس کافی است یا خیر.

نتیجه تحقیقات نشان داده است که دادن دو دوز از واکسن بهتر از یک دوز است اما هنوز مشخص نیست که ایمنی ناشی از آن چه مدت دوام خواهد داشت.

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد به دلیل کرونا از شیر دادن به نوزاد خودداری نکنید!

دکتر تدروس گبرییسوس ریس سازمان بهداشت جهانی می گوید که مادرانی که مشکوک به ابتلا به کووید 19 هستند یا ابتلای آنها به ویروس کرونا تایید شده است در صورت شیر دادن به نوزاد خود باید تشویق به ادامه اینکار شوند.

آقای گبریسوس در یک کنفرانس خبری در ژنو گفت که شیر دادن مادران منافع حیاتی برای نوزادان تازه به دنیا آمده دارد و این منافع بیشتر از خطرات احتمالی آلودگی به ویروس کرونا است.

ایران از شروع تست انسانی واکسن کرونا تا دو هفته دیگر خبر داد!

شایعات رایج در مورد ویروس کرونا

از زمان شیوع ویروس کرونا تا به حال شایعات فراوانی در مورد نحوه انتقال و شدت ابتلا به این بیماری وجود داشته است. در این قسمت این شایعات را بررسی می‌کنیم. تمامی پاسخ‌هایی که برابر این شایعات ارائه می‌دهیم همگی مورد تایید سازمان بهداشت جهانی هستند.

ویروس کرونا در آب و هوای گرم و مرطوب بیشتر انتقال پیدا می‌کند!

مطالعات و شواهد در مورد این بیماری نشان داده‌اند که این ویروس با شدت زیاد در تمامی مناطق با تمامی شرایط آب و هوایی قابل انتقال است.

این ویروس در آب و هوای سرد از بین می‌رود!

این حرف کاملا غیر منطقی است و هنوز شواهدی مبنی بر این موضوع ارائه نشده‌اند.

دوش آب گرم مانع از ابتلای به بیماری کووید 19 می‌شود!

خیر! سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است تاکنون هیچ روش علمی برای عدم ابتلا به این بیماری  کشف نشده است.

این ویروس از طریق نیشه پشه انتقال نمی‌یابد!

دوباره اعلام می‌کنیم تا به حال هیچ موردی در این زمینه گزارش نشده است، اما با توجه به این موضوع که تحقیقات در مورد این بیماری ادامه دارد نمی‌توانیم نظر قطعی بدهیم. این ویروس یک ویروس تنفسی است که ریه را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

خشک کن‌های دست در نابودی این ویروس موثر هستند!

خیر! سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است تنها شستشوی دست با آب و صابون و مواد ضد عفونی کننده حاوی الکل برای نابودی این ویروس موثر هستند.

ضدعفونی کردن با لامپ ماورا بنفش ویروس کووید 19 را از بین می‌برد!

به این نکته توجه داشته باشید که این لامپ‌ها هرگز نباید برای استریل کردن دست مورد استفاده قرار بگیرند، در غیر اینصورت سبب بروز تحریکات شدید پوستی می‌شوند.

آیا الکل را به تمامی بد خود بزنیم؟

خیر! اگر این ویروس وارد بدن شده باشد، استفاده از محلولهای حاوی الکل دیگر فایده‌ای ندارد. همچنین از این محلولها نباید در قسمت چشم، دهان و بینی استفاده کرد.

آیا واکسن ذات الریه در برابر این ویروس موثر است؟

خیر! تا به حال هیچ واکسن موثری برای کنترل این بیماری بدست نیامده است.

آیا شستشوی منظم بینی با محلولهای نمکی از ابتلا به ویروس کرونا جلوگیری می‌کند؟

خیر! هیچ مدرکی که تایید کننده این موضوع باشد وجود ندارد. شستشو منظم بینی با محلول نمکی تنها به بهبود بیماری سرماخوردگی کمک می‌کند.

آیا سیر به پیشگیری از ابتلا به این ویروس کمک می‌کند؟

خیر. تا به حال هیچ شواهدی برای تایید این گفته بدست نیامده است.

آیا این ویروس بر افراد مسن بیشتر اثر می‌گذارد؟

خیر! این ویروس تمامی افراد از تمامی رده‌های سنی را درگیر می‌کند. افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند و یا به بیماریهای تنفسی و یا بیماریهای مزمن مانند دیابت مبتلا هستند، ممکن است زودتر از افراد دیگر به این بیماری مبتلا شوند.

آیا آنتی بیوتیک‌ها در پیشگیری و درمان این بیماری موثر هستند؟

خیر. آنتی بیوتیکها تنها برای درمان عفونتهای باکتریایی کاربرد دارند.

ویتامین D چگونه در بدن تولید میشود؟

آیا جهش‌های ویروس کرونا این بیماری را خطرناک کرده است؟

ویروس کووید 19 از زمان شروع همه گیری تا به امروز تغییرات زیادی یافته است، اما این تغییرات تا به حال حاد و خطرناک نبوده‌اند.  اما اخیرا دانشمندان جهشی با نام دی 614 جی را کشف کرده‌اند که فرآیند درگیری سیستم تنفسی انسان را تسریع می‌بخشد.

این جهش به  احتمال زیاد پس از همه گیری این ویروس رخ داده است. دانشمندان معتقدند که تغییرات آمینو اسید در پروتئینهای خاری ویروس، توانایی این ویروس را برای آلوده کردن سلولهای انسانی افزایش داده است.

اگرچه اثرات کامل دی 614 جی هنوز مشخص نیست، اما برخی از مطالعات نشان میدهند که این ویروس جهش یافته قابلیت سرایت پذیری بالایی دارد.

این امر میتواند به معنای بیمار شدن شمار بیشتری از مردم در زمان کم باشد. هنگ کنگ در 24 اوت از پدیده ای هشدار دهنده در همین راستا خبر داد.

تصور میرود مرد سالم 30 تا 40 ساله، 4/5 ماه پس از اولین ابتلا به کرونا، دوباره به این یروس مبتلا میشود. بنابراین باید به رعایت پروتکل های بهداشتی توجه بیشتری شود.

از دست رفتن حس بویایی نشانه قابل اعتمادتر از سرفه است!

پژوهشگران دانشگاه یو سی ال لندن می‌گویند که از دست رفتن حس بویایی و چشایی نشانه قابل اعتمادتری از ابتلا به بیماری کرونا در مقابل سرفه است. این محققان پس از مطالعه 590 نفر که در سال جاری میلادی حس بویایی و چشایی خود را از دست داده بودند، متوجه شدند 80 درصد آنها پادتن کرونا در خونشان دارند.

چهل درصد از کسانی که پادتن کرونا داشتند علائم دیگری نداشتند. البته این پژوهش بر روی افرادی صورت گرفته است که بیماری خفیفی داشتند. شواهد از دست رفتن بویایی و چشایی یکی از علائم قابل اعتماد ابتلا به این بیماری است.

بیماری کرونا در زنان باردار و شیر ده

این بیماری ممکن است که زنان باردار را نیز درگیر کند. علایم بیماری کرونا در دوران بارداری همانند علائم این بیماری در سایر افراد است، اما ممکن است گاهی این بیماری سبب بروز ضایعات پوستی نیز شود و در موارد حاد فرد قدرت تکلم خود را به دلیل تنگی نفس شدید از دست دهد. در این صورت سریعا باید به بیمارستان مراجعه شود.

بهتر است بدانید تا به امروز بیشتر زنان بارداری که به این بیماری مبتلا شده‌اند بهبود پیدا کرده‌اند. پزشکان معتقدند اگر زن باردار به بیماریهای تنفسی مبتلا نباشد، می‌تواند دوران قرنطینه خود را در منزل طی کند.

خبر خوب این است که این ویروس از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل نمی‌شود. در نتیجه خطر بیماری کودک از طریق شیر مادر وجود ندارد.

آیا ویروس کرونا باعث ناباروری در مردان خواهد شد؟

بنابر پژوهش هایی که اخیر از سوی محققین دانشگاه میامی صورت گرفته است، بیماری کووید 19 میتواند تاثیرات بالقوه ای بر باروری مردان داشته باشد. محققان به بررسی بافتهای بدست آمده از کالبد شکافی 6 مردی پرداخته اند که به خاطر کووید 19 جان خود را از دست داده اند و متوجه شدند که این ویروس کماکان در بیضه های آنان یافت می شود. اکنون این سوال مطرح است که چه مقدار از این ویروس باید در بیضه وجود داشته باشد تا ردپای آن را بتوان در اسپرم یافت

دکتر راماسامی می گوید که احتمال می رود 20 تا 30 دردص از مردانی که به این ویروس مبتلا شده اند در آینده شاهد اثراتی بر روی باروری خود باشند. البته هنوز به تحقیقات بیشتری در این زمینه نیاز است و قطعیتی در هیچ کدام از این یافته ها وجود ندارد. دکتر راماسای به تمامی مردانی که به این بیماری مبتلا میشوند هشدار میدهد که در صورت درد در بیضه فورا به متخصص اورولوژی مراجعه کنند و سطح تستوسترون خود را با تست خون و پارامترهای مربوط به اسپرم بسنجند.

اثر گونه جدید کرونا بر جمعیت زیر بیست سال !

نتایج تحقیقات امپریال کالج لندن درباره گونه جهش یافته ویرو کرونا در بریتانیا نشان می دهد که این گونه افراد زیر 20 سال را به شدت درگیر می کند. این پژوهش نشان می دهد که قدرت انتقال این گونه بسیار بالا رفته است و میانگنین افرادی که به این ویروس مبتلا می شوند افزایش یافته است. محققان بر این عقیده هستند که اگر واکسیناسیون به سرعت انجام نگیرد جهان باید در انتظار یک فاجعه جهانی باشد.

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مقالات زیر را به شما پیشنهاد می کند :

انواع تست کرونا کدامند و چگونه انجام می شوند؟
باورهای اشتباه در مورد واکسن کرونا، آیا شما نیز به این باورها اعتقاد دارید!
نحوه مدیریت خستگی و بالا بردن انرژی بعد از کرونا!
آیا قرص کرونا می تواند از بدن در برابر ابتلا به کووید 19 محافظت کند؟
آیا کیت تست کرونا خانگی قابل اعتماد است؟

محصولات جنسی

سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.