ویژگی دراژه اشتوتزن کوییزر فارما:
- حاوی کلروفیل جهت کمک به رفع بوی بد دهان
- مهار رشد باکتری های انتشار دهنده بوی بد
- مهار فعالیت برخی پروتئاز هایی که با تولید پلی آمین و اسکاتول ایجاد بوی بد می کنند
- تسریع اکسیداسیون ترکیبات سولفور دار مثل مرکاپتان و دی متیل سولفید…
- کمک به پیشگیری از سرطان بخاطر عمل آنتی کسیدانی کلروفیل
نحوه مصرف دراژه اشتوتزن کوییزر فارما:
تعداد 2 تا 3 عدد قرص در روز به همراه وعده غذایی و در صورت نیاز 2 تا 3 بار در روز مصرف شود . ( حداکثر 9 قرص در روز )
- برای افراد بیشتر از 12 سال و بزرگسالان مناسب می باشد.
- در دوران شیردهی و بارداری با مشورت پزشک مصرف شود.
- این محصول دارو نیست بنابراین در صورت ادامه علائم بیماری با پزشک مشورت کنید.
- از مصرف بیش از دوز توصیه شده در روز خودداری فرمایید . ( حداکثر 9 قرص در روز )
- در مواردی که ممکن است رنگ سبز در مدفوع دیده شود که بی ضرر می باشد .
- چنانچه هر داروی دیگری مصرف می کنید ، قبل از مصرف این فراورده با پزشک یا داروساز مشورت نمایید .
از جویدن یا مکیدن فراورده خودداری نمایید .
درجای خشک و خنک و دور از دسترس کودکان نگهداری شود.
- موجودی: ناموجود
- برند: کوییزر فارما | Queisser Pharma
- مدل: Queisser Pharma Stozzon
- SKU: 4009932373158
- UPC: 3479
دراژه اشتوتزن کوییزر فارما
خیلی از افراد ، حتی با رعایت موارد بهداشتی نیز ، از بوی بد دهان و بدن خود ناراضی هستند . بوی بد باعث خجالت و کاهش اعتماد به نفس می شود . این بو یا از محصولات غذایی مصرف شده ، یا از تعریق افراد ناشی می شود . کلروفیل یک محصول طبیعی غذایی است که باعث بازگرداندن اعتماد به نفس شما می شود . این محصول به افرادی که بوی بد دهانشان به علت بیماری ، رژیم غذایی یا مصرف غذاهای بودار مانند سیر ، پیاز ، الکل و ... توصیه می شود.
بوی بد دهان یکی از بدترین کابوسهای هر انسان است . زندگی در اجتماع مارا مجبور به حرف زدن با دیگران میکند و در صورتی که شما یک تنفس بدبو داشته باشید خیلی زود توسط اطرافیانتان طرد میشوید.
دلیل بوی بد دهان چیست؟
باکتری روی دندانها و لثهها که “پلاک” نام دارد، موجب بیماریهای لثه و پوسیدگی دندان هم میشود. یکی از علائم هشداردهنده بیماری لثه این است که تنفستان همیشه بدبو باشد یا مزه بد و ناخوشایندی در دهان داشته باشید. دندانپزشکتان میتواند زمان چکاپهای منظم، این مشکل را تشخیص داده و درمانش کند. هرچه زودتر این مسئله تشخیص داده شود، درمانش هم موثرتر خواهد بود.
سایر دلایل تنفس بدبو
اگر شما از خشکی دهان رنج میبرید، دندانپزشکتان میتواند تولید کننده بزاق مصنوعی را برایتان تجویز کند، یا درمانهای دیگری را پیشنهاد دهد.
بیماریهای دیگری که موجب تنفس بدبو میشوند شامل عفونتهای گلو، بینی یا ریهها؛ سینوزیت؛ برونشیت؛ یا بیماریهای کبد و کلیه میشود. اگر دندانپزشک شما تشخیص داد که دهان شما سالم است، باید به پزشک خانوادهتان یا یک متخصص مراجعه نمایید تا دلیل این مشکل را پیدا کند.
سیگار کشیدن میتواند تنفس را بدبو کند؟
علائم زیادی وجود دارند که میتوانند نشان دهند تنفس شما بد بو است. آیا متوجه شدهاید که وقتی شروع به حرف زدن میکنید، افراد از شما فاصله میگیرند؟ آیا هنگامی که آنها را میبوسید صورتشان را برمیگردانند؟ اگر فکر میکنید ممکن است تنفستان بدبو باشد، تست سادهای وجود دارد که میتوانید انجام دهید.
کافیست داخل مچ دستتان را لیس بزنید و بو بکشید؛ اگر بد بو است، میتوانید تا حدود زیادی مطمئن باشید که نفستان هم بد بو است. یا از یک دوست خیلی صمیمی بپرسید که کاملا با شما روراست باشد و حقیقت را بگوید.
بوی بد دهان، یک مشکل بسیار رایج است و دلایل متفاوتی دارد. بوی بد مکرر و ماندگار، معمولا به دلیل گازهایی است که توسط باکتریهای لایه بیرونی دندانها، لثهها و زبان آزاد میشود. همچنین ذرات غذا که میان دندانها و روی زبان ماندهاند، پوسیده شده و میتوانند گاهی موجب بوی ناخوشایند شوند.
غذاهای تند و بودار مانند سیر، قهوه و پیاز هم میتوانند مزید بر علت شوند. بنابراین باید حتما دندانهایتان را به درستی و مرتبا مسواک بزنید. اینکار به خوش بو شدن نفستان کمک میکند.
برخی از مشکلات پزشکی هم میتوانند باعث بدبو شدن تنفس شوند. ” خشکی دهان ” یا گزروستومیا، بیماری است که در آن، دهان شما بزاق کمتری ترشح میکند و موجب رشد باکتری در دهان شده و در نهایت تنفس را بدبو میکند. خشکی دهان، ممکن است بهخاطر بعضی از داروها، مشکلات غده بزاقی و یا تنفس مدام با دهان به جای بینی باشد. افراد سالمند،بزاق کمتری تولید میکنند که منجر به مشکلات بیشتری میشود.
بله؛ تنباکو به نوبه خود نفس را بدبو میکند. تنها جوابی که در این مورد وجود دارد، ترک سیگار است. سیگار نه تنها تنفستان را بدبو میکند بلکه موجب آسیب چشایی و از دست دادن آن میشود و لثهها را آزرده میکند. افراد سیگاری بیشتر در معرض بیماریهای لثه هستند و ریسک ابتلا به سرطان دهان، ریه، و بیماریهای قلبی هم در آنها بالاتر است.
از دندانپزشک، داروساز یا مراقب بهداشت بخواهید که در ترک سیگار به شما کمک کند. اگر سیگار کشیدن را متوقف کردید اما همچنان تنفستان بدبو بود، باید به دندانپزشک یا پزشک مراجعه کنید.
داروخانه آنلاین مطالعه مطلب زیر را به شما پیشنهاد می دهد :
- قرص هیوسین برای درمان چه بیماری هایی استفاده می شود؟
- کلیدینیوم سی را بشناسید و با فواید و عوارض آن آشنا شوید!
- قرص مترونیدازول چیست ؟
- قرص دومپریدون، دارویی برای کنترل تهوع، استفراغ و رفلاکس معده!