مکمل تقویت قوای جنسی

قرص مسکن چگونه در بدن جذب می شود و عمل می کند؟

قرص مسکن چگونه در بدن جذب می شود و عمل می کند؟

قرص مسکن قرصی است که معمولا برای کاهش درد مورد استفاده قرار می گیرد و فروش آن بدون نسخه پزشک آزاد است. به همین دلیل بسیاری از افراد به مصرف بی رویه این قرصها برای کاهش درد روی می آورند. بهتر است بدانید که درد نشان دهنده وجود مشکلی در یکی از ارگانهای بدن است. قرص مسکن تنها درد را آرام می کند تا شما بتوانید به پزشک مراجعه کنید و دلیل درد را پیدا کنید. قرص مسکن هرگز نباید با روش درمان بیماری اشتباه گرفته شود. در این مقاله قصد داریم به سفر قرص مسکن در بدن بپردازیم. سپس نگاهی به عوارض مصرف بیش از اندازه این داروها خواهیم داشت.

سفر قرص مسکن در بدن!

آیا تا به حال فکر کرده اید وقتی مسکنی مثل آیپوربروفن می خورید چه اتفاقی در بدن رخ می دهد؟ قرص مسکن که از گلو شما عبور می کند و وارد بدن شما می شود می تواند سر درد کمر درد و یا پادرد را درمان کند! اما سوال این است که این مسکن در مرحله اول کجا می رود؟ پاسخ به این سوال ساده است: این مسکن وارد جریان خون می شود و در خون گردش پیدا می کند و کار خود را قبل از اینکه توسط کبد د خنثی شود انجام میدهد.

کرم ماساژ هفت گیاه ویشکا

کرم ماساژ هفت گیاه ویشکا

نقش سیستم گوارش در اثر گذاری قرص مسکن در بدن!

روند اثر گذاری قرص مسکن از سیستم گوارش آغاز می شود. وقتی به طور مثال یک قرص اپوبروفن را می خورید در یک دقیقه این قرص در اسید معده حل می شود. قرص حل شده وارد روده کوچک می شود و از طریق دیواره های روده جذب خون می شود. این رگهای خونی به شاهرگ های می رسند و خون و تمام محتوای آن را به کبد می رسانند.

نقش کبد در اثرگذاری این دارو در بدن!

مرحله بعدی در کبد رخ می دهد. به محض اینکه خون و مولکولهای حاوی قرص مسکن وارد رگهای خونی کبد می شوند،آنزیم ها شروع به واکنش دادن به مولکلوهای حاوی دارو می کنند تا آنها را خنثی کنند.

مولکولهای آسیب دیده مسکن دیگر به عنوان مسکن وظیفه خود را ایفا نمی کنند. مولکولهای سالم از کبد خارج می شوند و وارد جریان خون می شوند. نیم ساعت بعد از مصرف درو، این مولکلولها به طور کامل وارد جریان خون می شوند.

قرص کبد

قرص کبد

نقش جریان خود در اثر گذاری قرص مسکن در بدن!

خون حاوی مولکولهای قرص مسکن به تمامی ارگان های بدن از جمله قلب، مغز و کلیه می رسد و دوباره به کبد باز می گردد. وقتی مولکولهای حاوی داروی مسکن با قسمتی از بدن که درد می کند برخورد می کنند همگی در آنجا جمع می شوند و یک توده تشکیل می دهند. این مولکولها مکان درد را می پوشانند و دیگر اجازه نمی دهند که سیگنالهای درد به مغز ارسال شوند.

هر چقدر که تجمع مولکولهای حاوی مسکن بیشتر شود سیگنال های درد کمتر به مغز ارسال می شوند در نتیجه درد در یک تا دو ساعت کاهش پیدا می کند. سپس بدن شروع به حذف این مولکولها از بدن می کند و بعد از آنکه درد از بین رفت به به طور متوسط هر نیم ساعت این مولکولها از بدن خارج می شوند.

مولکلوهای حاوی داروی مسکن چگونه از بدن خارج می شوند؟

وقتی مولکولهای پروفن از محل درد جدا می شوند همگی دوباره وارد جریان خون می شوند و به کبد باز می گردند سپس خنثی می شوند و به کلیه ها فرستاده می شوند و به صورت ادرار خارج می شوند. این روند از آغاز تا رسیدن به کلیه در هر چرخه کامل خون انجام می شود. در هر چرخه تعدادی از مولکولهای حاوی قرص مسکن خنثی می شوند. این مراحل برای تمامی داروها طی می شوند.

اما سرعت پردازش دارو و مقدار دارویی که مصرف می کنید متفاوت است و به نوع دارو، بدن شخص و اینکه چگونه وارد بدن می شود بستگی دارد. دستورالعمل موجود بر روی قرص مسکن به شما کمک می کند تا دوز مناسب دارو را مصرف کنید. اگر داروی کمی مصرف کنید داروی اثری بر بدن ندارد و اگر زیاد باشد سبب بروز مسمومیت می شود. این موضوع برای هر دارویی صدق می کند.

قرص میگراگُل گل دارو

قرص میگراگُل گل دارو

بهترین قرص مسکن!

بسیاری از افراد به دنبال بهترین قرص مسکن برای کاهش درد هستند. ابتدا به این موضوع توجه داشته باشید که «بهترین» با توجه به ویژگی های بدن شما معنا پیدا می کند. بدن هر شخص به هر دارو واکنش خاصی را نشان می دهد. به همین دلیل بهتر است با توجه به ویژگی های بدنی از داروی مناسب استفاده کنید. بهترین داروهای مسکن که برای کاهش درد مورد استفاده قرار می گیرند به شرح زیرند:

  • قرص استامینوفن
  • قرص بروفن
  • قرص ژلوفن
  • قرص نوافن
  • قرص ناپروکسن

ساشه فلوسیپ کلد و فلو نویا ویژن

ساشه فلوسیپ کلد و فلو نویا ویژن

مصرف بی رویه داروهای مسکن را جدی بگیرید!

بسیاری از افراد به مصرف بی رویه داروهای مسکن توجهی ندارند و با شروع شدن درد مصرف این داروها را شروع می کنند و تا زمانی که درد ادامه پیدا کند به مصرف آنها ادامه می دهند. این کار عوارض خطرناکی را برای آنها به دنبال خواهد داشت. ابتدا باید بدانید که با شروع درد در یک ناحیه از بدن باید برای درمان اقدام کنید. بهتر است هرچه زودتر نزد پزشک بروید و از او بخواهید دلیل درد شما را تشخیص دهد و درمان را آغاز کند.

قرص مسکن باید برای دردهای خفیف و نیمه حاد مورد استفاده قرار گیرد. معمولا مصرف این داروها در زمانی که درد به اوج خود می رسد بی فایده است. اگر مصرف این داروها را بی رویه ادامه دهید مشکلات زیادی برای شما به وجود خواهد آمد. از این مشکلات می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بیماری های قلبی و عروقی
  • کاهش فشار خون
  • ابتلا به سردردهای حاد
  • استفراغ و تهوع

قرص دیکلوفناک، مسکنی قوی برای کنترل درد!

این موضوع بسیار مهم است. اگر این داروها بی رویه استفاده شوند در شرایط حاد خطر کما و مرگ وجود دارد. به همین دلیل کارشناسان سلامت به تمامی افراد توصیه می کنند که از مصرف بی رویه این داروها بپرهیزند و با شروع علایم درد به فکر درمان باشند.

سلامتی موضوع بسیار مهمی است. بهتر است با چک آپ سالیانه مشکلات بدنی خود را بشناسید و با مصرف مکملهای مناسب از بروز درد و بیماری جلوگیری به عمل آورید.

برای تهیه مکمل های دارویی به کجا مراجعه کنم؟

برای تهیه بهترین محصولات و مکملهای دارویی مانند عفونت زنان، قرص سردرد، قرص ضد حساسیت، قرص تقویت سیستم ایمنی، قرص قلب و عروق، قرص مغز و اعصاب، قرص مفاصل و استخوان، قرص پوست مو و ناخن، قرص کم خونی، قرص دستگاه گوارش، قرص انرژی زا، مکمل تقویت قوای جنسی، قرص دیابت، قرص سنگ کلیه، قرص کبد، محصولات چشم و قرص گلو درد و سرماخوردگی می توانید به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مقالات زیر را به شما پیشنهاد می کند :

قرص استامینوفن چیست و عوارض جانبی این قرص کدامند؟
آیا بیماری میگرن قابل درمان است؟
ژل ضد درد برای درمان چه دردهایی موثر است؟
قرص ژلوفن را بشناسید و با عملکرد آن در بدن آشنا شوید!

مجله سلامت داروخانه آنلاین در خصوص مسکن ها خرید محصولات زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

ژل خنک کننده بدن مینرال آیس بی ام اس
کرم ماساژ هفت گیاه ویشکا
قرص میگراگُل گل دارو
کپسول پی اسکلتون پلاس دارو پژوهان پاسارگاد

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.