کپسول اووبوست Ovaboost فیرهیون هلث با داشتن ترکیباتی مانند ویتامین های ضروری، آنتی اکسیدان ها شامل، ملاتونین، کوکیوتن، ویتامین ای، عصاره هسته انگور و آلفا لیکوئید اسید موجب بهبود عملکرد تخمدان، افزایش انرژی درونی تخمک و ایجاد تخمک های سالم تر برای یک باروری موفق خواهد شد.
میواینوزیتول یکی از فراوردههای ترکیبی یا ویتامین B8 یا بیوتین بوده که در برخی مکملهای دارویی و تغذیهای موجود است. این ماده ممکن است برای بارداری نیز مورد استفاده قرار بگیرد. این ویتامین در ارتقاء سلامت سلول جنین موثر بوده و از رشد ناقص جنین جلوگیری می کند. همچنین این ویتامین به کنترل قندخون کمک می کند.
کپسول اووبوست Ovaboost فیرهیون هلث با دارا بودن ترکیبات آنتی اکسیدانی اثرات مخرب رادیکال های آزاد را از بین برده و بهبود سلامتی عمومی کمک می کند. همچنین این ماده به حفظ سلامت قلب و عروق در دوران بارداری کمک کرده و باعث تعادل فشارخون می شود. برای تهیه این فرآورده با سایت داروخانه آنلاین در ارتباط باشید.
این مکمل به گونه ای طراحی شده که با دارا بودن کوکیوتن نقش مهمی در تولید انرژی در سلول های تخمک ایفا می کند. این ماده با تامین انرژی لازم باعث افزایش مقدار تقسیم سلولی شده و به جنین کمک کرده رشد کند و با موفقیت دردیواره رحم لانه گزینی شود. همچنین این ماده دارای خواص آنتی اکسیدانی بوده و به کاهش التهاب ها کمک می کند. این مکمل به کاهش استرس و اضطراب و بهبود کیفیت خواب کمک می کند.
مصرف کپسول اووبوست فیرهیون هلث و بارداری!
شانس وقوع حاملگی در صورت فقدان مشکلات ناباروری در سنین 29 تا 33 سال در هر سیکل ماهانه 20 تا 25 درصد می باشد و این درصد با افزایش سن زنان به 35 تا 40 سال به یک سوم تا نصف کاهش می یابد.
سن یکی از عوامل مهم در پیدایش مشکلات ناباروری است. افزایش سن موجب ضعیف شدن تخمک ها شده احتمال تشکیل یک جنین سالم را کمتر می کند از طرف دیگر موجب افزایش میزان سقط نیز خواهد شد. استفاده از کپسول اووبوست با افزایش قدرت و توانایی باروری باعث ایجاد بستری مناسب جهت بارداری و حفظ جنین خواهد شد.
چه مواردی باعث تنبلی تخمدان می شود؟
تنبلی تخمدان میتواند به دلایل مختلفی باشد و ممکن است به عوامل زیر برگردد:
- مشکلات هورمونی: ناهنجاری در سطوح هورمونهایی مانند افزایش اندروژنها (هورمونهای مردانه) یا کاهش انسولین و هورمونهای تخمدانی میتواند باعث تنبلی تخمدان شود.
- ناهنجاریهای تخمدانی: ممکن است برخی از مشکلات فیزیولوژیکی یا علل ژنتیکی باعث نقص عملکرد تخمدانها شوند.
- سن: تنبلی تخمدان معمولاً در زنان بالای ۳۵ سال متداولتر است.
- چاقی: چاقی میتواند به تغییر در سطوح هورمونها منجر شده و باعث تنبلی تخمدان شود.
- استرس و فشار ناشی از رویدادهای زندگی: استرس ممکن است بر روی سیستم هورمونی تأثیر بگذارد و باعث تنبلی تخمدان شود.
- بیماریهای مرتبط با تخمدان: برخی بیماریهایی مانند سندرم تخمدان پلیکیستیک (PCOS) و آنورفولوژی میتواند باعث تنبلی تخمدان شوند.
تشخیص دقیق و درمان تنبلی تخمدان به مشاوره با پزشک یا متخصص زنان و زایمان بستگی دارد. اگر شما یا کسی که میشناسید با این مشکل مواجه است، مشاوره و درمان مناسب از جانب یک پزشک متخصص توصیه میشود.
برای افزایش قدرت باروری خانم ها چه کاری باید انجام داد؟
برای افزایش قدرت باروری خانمها، ممکن است مراقبت از سلامت عمومی بدن و اجرای روشهایی که به بهبود سلامت تخمدانها و سیستم تولید مثلی کمک میکنند مفید باشد. برخی اقدامات عبارتند از:
- تغذیه مناسب: مصرف مواد غذایی غنی از ویتامینها و مواد مغذی مانند فولیک اسید، ویتامین C و D، روی، منیزیم و اسید چرب امگا ۳ میتواند برای سلامت تخمدانها و تولید مثل مفید باشد.
- تمرین منظم: فعالیتهای ورزشی منظم میتواند به بهبود سلامتی و کاهش استرس کمک کرده و در نتیجه به بهبود قدرت باروری کمک کند.
- کنترل وزن: چاقی میتواند بر سلامت تخمدانها تأثیر منفی داشته باشد. حفظ وزن مناسب و اجتناب از چاقی میتواند برای بهبود باروری مفید باشد.
- کاهش استرس: استرس میتواند بر سیستم تولید مثلی تأثیر منفی داشته باشد. استفاده از تکنیکهای مدیریت استرس مانند یوگا، مدیتیشن یا تمرینات تنفسی میتواند کمک کننده باشد.
- پیگیری مشکلات پزشکی: اگر شما یا همسرتان مشکلات پزشکی مانند PCOS یا مشکلات تخمدانی دیگری دارید، مشاوره با یک پزشک متخصص میتواند درمان مناسب و مشاوره لازم را فراهم کند.
در هر صورت، قبل از انجام هرگونه تغییر در سبک زندگی یا اجرای درمانهای جدید برای افزایش باروری، مهم است که با پزشک خود مشورت کنید تا راهنمایی و توصیههای مناسب را دریافت کنید.
داروخانه آنلاین مطالعه مطلب زیر را به شما پیشنهادمی دهد: