منو
سبد خرید شما

قرص ترک اعتیاد

آدامس ترک سیگار نیکولایف 30 عددی
5
آدامس ترک سیگار نیکولایف 30 عددی
حاوی 2 میلی گرم نیکوتین جایگزین سیگار و دارای رایحه نعنا، لیمویی، مخلوط میوه جات
114,000 تومان 120,000 تومان
کپسول رها گل دارو 30 عددی
ناموجود
کپسول رها گل دارو 30 عددی
کاهش علائم ترک اعتیاد به ویژه تریاک و مشتقات آن
84,000 تومان
محلول رها گل دارو 120 میلی
ناموجود
محلول رها گل دارو 120 میلی
کاهش علائم ترک اعتیاد به مواد مخدر
53,000 تومان
قرص داتورین سینا فرآور 30 عددی قرص داتورین سینا فرآور 30 عددی
ناموجود
قرص داتورین سینا فرآور 30 عددی
کمک به ترک اعتیاد به مواد مخدر و کاهش وابستگی به مواد مخدر
29,000 تومان
نمایش 1 تا 4 از 4 (1 صفحه)
قرص ترک اعتیاد

قرص ترک اعتیاد

اعتیاد به مواد مخدر یکی از بیماریهای مزمنی است که سبب بروز طیف وسیعی از شرایط جسمانی و رفتارهای نامناسب می شود. امروزه، پزشکان این بیماری را در دسته اختلالات سو مصرف مواد قرار می دهند. ترک اعتیاد بسیار دشوار است، زیرا باعث بروز واکنش های شدید جسمانی می شود و همین سبب شده است بسیاری از افراد ترک اعتیاد را کاری نشدنی بدانند. اما باید بدانید که اگر شما در این مسیر از انواع قرص ترک اعتیاد استفاده کنید، می توانید این روند را به سلامتی طی کنید و اعتیاد خود را کنار بگذارید.

تاثیر اعتیاد بر سلامتی

اعتیاد بر قشر پیشانی مغز شما تأثیر می گذارد و کنترل تکانه و قضاوت شما را تغییر می دهد. سیستم پاداش مغز نیز تغییر می‌کند تا حافظه پاداش‌های قبلی علیرغم پیامدهای منفی، باعث ولع یا افزایش «گرسنگی» برای مواد مخدر یا تجربیات پاداش‌دهنده شود. این تغییرات در مغز شما می تواند ترک را دشوار کند، اما مهم است که به یاد داشته باشید که اعتیاد قابل درمان است. با برنامه و منابع مناسب، بهبودی امکان پذیر است. خبر خوب این است که می توانید ترک کنید، اگرچه این یک روند پیچیده است. عوامل زیادی وجود دارد - جسمی، ذهنی، عاطفی و بیولوژیکی - که ترک را دشوار می‌کند. این پیچیدگی به همین دلیل است که بسیاری از مردم درمان را پیدا می‌کنند که به آنها در طی فرآیند ترک کمک می‌کند. حتی هنوز هم، بسیاری از مردم در ترک سیگار به تنهایی موفق هستند.
تحمل و کناره گیری از عوامل کلیدی هستند که به اعتیاد کمک می کنند. اگر افراد تحمل نداشتند یا ترک را تجربه نمی کردند، احتمالا ترک کردن برایشان بسیار آسان تر خواهد بود. تحمل یک فرآیند فیزیکی و روانی است. هرچه این رفتار بیشتر تکرار شود، حساسیت کمتری نسبت به آن دارید و بیشتر باید همان اثر را داشته باشید. مواد مخدر، مانند الکل و مواد افیونی، بر روی قسمت های خاصی از مغز اثر می کنند و باعث ایجاد تحمل فیزیکی می شوند. رفتارهایی مانند رابطه جنسی و قمار باعث ایجاد احساسات هیجانی می شود که در طول زمان شدت کمتری پیدا می کند.

علائم اعتیاد

علائم این بیماری می توانند به دو صورت روانی و جسمانی نمود پیدا کنند که در ادامه به آنها می پردازیم.  هنگامی که به یک ماده یا رفتار معتاد هستید، ممکن است با ترک آن علائم ترک را تجربه کنید. این علائم با شروع استفاده از ماده یا انجام مجدد رفتار به طور موقت از بین می روند. اما آنها به مرور زمان و اغلب پس از ترک سیگار برای همیشه از بین می روند. علائم فیزیکی زمانی که سیگار را ترک می کنید، معمولاً برخی از علائم ناخوشایند ترک را تجربه می کنید.

این علائم می تواند ترک را دشوارتر کند. تجربه شما از ترک فیزیکی به ماهیت اعتیاد شما بستگی دارد، اما علائم ممکن است شامل موارد زیر باشد: اشتها تغییر می کند احساس ناخوشی دردهای عضلانی حالت تهوع تکان دادن ناراحتی معده ترک فیزیکی الکل و مواد مخدر اغلب در طی چند روز برطرف می شود. با این حال، این روند بسیار ناخوشایند است و می تواند خطرناک باشد. اگر تصمیم به ترک سیگار دارید، بهتر است با یک پزشک مشورت کنید.

داروهایی نیز وجود دارند که می توانند به تجربه ترک فیزیکی کمک کنند علائم روانی علاوه بر علائم جسمی ناخوشایند ترک، ممکن است علائم روانی را نیز تجربه کنید. اینها ممکن است شامل موارد زیر باشد: اضطراب میل شدید به افسردگی تحریک پذیری تغییرات خلق و خوی مشکلات خواب همانطور که باید علائم ترک فیزیکی را با پزشک خود در میان بگذارید، حتماً علائم ذهنی و عاطفی را نیز در میان بگذارید. در حالی که علائم فیزیکی اغلب فقط حدود یک هفته طول می کشد، علائم روانی ترک می تواند بیشتر طول بکشد.

علائم روانشناختی اعتیاد

علائم روانشناختی اعتیاد به شرح زیر هستند:
•    عدم توانایی در قطع مصرف: در بسیاری از موارد، مانند وابستگی به نیکوتین، الکل و یا سایر موارد، فرد حداقل یک بار تلاش جدی اما ناموفق برای ترک مصرف کرده است. این امر ممکن است بدین دلیل باشد که اعتیاد از نظر روانی نیز به وجود می آید و فرد فکر می کند نمی تواند مواد مخدر را ترک کند.
•    رفتارهای نامناسب: گاهی اعتیاد سبب می شود فرد رفتارهای نامعقولی مانند دزدی، تجاوز و قتل را انجام دهد. بسیاری از روانشناسان این علائم را از عوارض روانشناختی سو مصرف مواد می دانند.
علائم جسانی اعتیاد
سو مصرف مواد می تواند آثار بسیار مخربی بر سلامتی داشته باشد که به شرح زیر هستند:
•    مشکلات ریوی
•    مشکلات قلبی
•    عدم خونرسانی به بدن و مرگ بافتهای بدن

یک مغز سالم به رفتارهای سالم پاداش می دهد - مانند ورزش کردن، غذا خوردن یا ارتباط با عزیزان. این کار را با روشن کردن مدارهای مغزی انجام می‌دهد که به شما احساس فوق‌العاده می‌دهد، که سپس به شما انگیزه می‌دهد تا آن رفتارها را تکرار کنید. در مقابل، زمانی که شما در خطر هستید، یک مغز سالم بدن شما را وادار می کند تا با ترس یا هشدار سریع واکنش نشان دهد، بنابراین از سر راه آسیب رها خواهید شد. اگر چیزی مشکوک وسوسه می‌شوید - مانند خوردن بستنی قبل از شام یا خرید چیزهایی که نمی‌توانید بخرید - قسمت‌های جلویی مغز می‌تواند به شما کمک کند تصمیم بگیرید که آیا عواقب آن ارزش اقدامات را دارد یا خیر.

دانشمندان هنوز نمی دانند که چرا برخی افراد معتاد می شوند در حالی که برخی دیگر معتاد نمی شوند. اعتیاد معمولاً در خانواده ها ایجاد می شود و انواع خاصی از ژن ها با اشکال مختلف اعتیاد مرتبط هستند. اما همه اعضای یک خانواده آسیب دیده لزوما مستعد اعتیاد نیستند.

نوجوانان به ویژه در برابر اعتیاد احتمالی آسیب پذیر هستند زیرا مغز آنها هنوز به طور کامل توسعه نیافته است - به ویژه نواحی پیشانی که به کنترل تکانه و ارزیابی خطر کمک می کند. مدارهای لذت در مغز نوجوانان نیز در بیش از حد کار می کنند و مصرف مواد مخدر و الکل را حتی بیشتر با ارزش تر و فریبنده تر می کنند.

چرا ترک اعتیاد دشوار است؟

افرادی که دارای اختلال مصرف مواد هستند اغلب متوجه می شوند که غلبه بر آن دشوارتر از آن چیزی است که انتظار داشتند. آنها ممکن است احساس کنند که اعتیاد یک افسانه است و هر زمان که بخواهند می توانند آن را ترک کنند یا اینکه از این قاعده مستثنی هستند. این همچنین می تواند با اعتیادهای رفتاری شامل فعالیت هایی مانند غذا خوردن، رابطه جنسی، قمار، خرید و ورزش رخ دهد. بسیاری از افرادی که اعتیاد را تجربه می کنند از اینکه ترک چقدر می تواند دشوار باشد شگفت زده می شوند. حتی ممکن است به این فکر کنید که چرا نمی توانم آن را ترک کنم؟ این مقاله به برخی از دلایل دشواری ترک اعتیاد می پردازد. همچنین چالش‌هایی را که ممکن است با آن‌ها روبرو شوید و استراتژی‌هایی که می‌توانند به موفقیت شما کمک کنند را پوشش می‌دهد.

وقتی فردی تصمیم به ترک اعتیاد می گیرد، باید وابستگی جسمانی خود را به مواد کاهش دهد. این امر می تواند با درد زیادی همراه باشد. به همین دلیل ترک اعتیاد یکی از دشوارترین کارها به شمار می رود. افرادی که می خواهند اعتیاد خود را ترک کنند، با علائم زیر رو به رو می شوند:

•    خستگی شدید جسمانی
•    تعرق بیش از اندازه
•    لرزش بدن
•    احساس سوزن سوزن شدن در بدن
•    احساس سرما
•    دردهای شدید عضلانی
استفاده از انواع قرص ترک اعتیاد این علائم را کنترل می کند و به افراد کمک می کند تا بهتر بتوانند دوران ترک اعتیاد خود را سپری کنند.

قرص ترک اعتیاد b2

قرص ترک اعتیاد b2 در اکتبر سال 2002 مورد تایید سازمان غذا و دارو قرار گرفت. این قرص به گیرنده های افیونی در مغز متصل می شود و به این ترتیب بر عملکرد خروج مواد مخدر اثر می گذارد و دیگر آنها نمی توانند بر مغز اثر بگذارند. از این قرص برای درمان اعتیاد به مواد مخدری نظیر هروئین، متادون و سایر داروهای مسکن استفاده می شود.

مسکن قوی برای ترک اعتیاد

همانطور که متوجه شده اید ترک اعتیاد می تواند با درد زیادی همراه باشد. اما اگر در این مسیر از قرص ترک اعتیاد مناسب استفاده شود، این درد کنترل می شود و همین امر نقش زیادی در تسهیل سازی روند درمان دارد. به این نکته توجه داشته باشید تمامی انواع داروی آرامبخش یا قرص ترک اعتیاد که در داروخانه ها به فروش می رسند دارای مجوز رسمی از سازمان بهداشت و سازمان غذا و دارو هستند و همین امر سبب شده است شما با خیالی آسوده این داروها را سفارش دهید و از آنها استفاده نمایید.

آیا ترک اعتیاد بدون بروز علائم ترک امکان پذیر است؟

یکی از سوالات پرتکرار این است که آیا می توان بدون استفاده از قرص ترک اعتیاد، اعتیاد را ترک کرد! باید بدانید علائم ترک اعتیاد معمولا بسیار شدید هستند و اگر کنترل نشوند، ممکن است فرد دوباره به سمت استفاده از مواد متمایل شود. به طور مثال تصور کنید که شما هر روز صبح قهوه می نوشید، اگر تصمیم بگیرید این کار را ترک کنید و از نوشیدنی مناسب استفاده نکنید، دچار سر درد خواهید. در اینجاست که استفاده از این قرص ها مطرح می شود ( البته مثال نوشیدنی قهوه تنها یک مثال برای درک بهتر عملکرد این قرص ها بود!). قرص ترک اعتیاد از بروز علائم اعتیاد پیشگیری می کند.

ترک اعتیاد چقدر طول می کشد؟

مدت زمانی که ترک اعتیاد طول می کشد، به شدت اعتیاد بستگی دارد. به طور کلی، ترک اعتیاد از 6 هفته تا دوسال طول می کشد.

طول درمان اعتیاد

برای درمان اعتیاد، دانشمندان چندین دارو و درمان های رفتاری را شناسایی کرده اند - به ویژه زمانی که به صورت ترکیبی مورد استفاده قرار گیرند - که می تواند به افراد کمک کند مصرف مواد خاص را متوقف کنند و از عود بیماری جلوگیری کنند. درمان تا حد زیادی به شدت اعتیاد و فرد بستگی دارد. برخی از افراد می توانند سیگار کشیدن و اختلالات مصرف الکل را به تنهایی متوقف کنند. موارد شدیدتر ممکن است به ماه‌ها یا حتی سال‌ها درمان و پیگیری نیاز داشته باشند، با تلاش واقعی فرد و معمولاً پس از آن، خودداری کامل از این ماده.

 

داروخانه آنلاین مطالعه مطلب زیر را به شما پیشنهاد می دهد:

 

 

 

سوالات متداول

در کنار استفاده از قرص ترک اعتیاد، خواب مناسب، دوری از استرس، پیروی از رژیم غذایی سالم و عدم قرارگیری در محیطهای تحریک کننده می توانند به ترک اعتیاد کمک کنند.

بله! اگر قرص ترک اعتیاد مطابق دستور العمل و زیر نظر پزشک مصرف شود، می تواند علائم اعتیاد را کنترل نماید و تمایل افراد به مصرف مواد از بین می رود.

بله! این قرص مانند هر قرص و مکمل دیگری دارای عوارضی است. اگر قرص ترک اعتیاد به مدت طولانی مصرف شود ممکن است به کبد و کلیه آسیب وارد کند. 

میزان اثرگذاری قرص ترک اعتیاد به شدت اعتیاد بستگی دارد. این میزان می تواند بین دو ماه تا یک و یا حتی دو سال متغییر باشد. کسانی که می خواهند از این قرص استفاده کنند باید با پزشک در ارتباط باشند.