ویژگی های خمیر دندان دیلی فلوراید پارودونتکس :
- کمک به جلوگیری از خونریزی لثه
- پلاک زدایی دندان
- حاوی فلوراید
- قابل استفاده برای افراد بالای 12 سال
نحوه مصرف خمیر دندان دیلی فلوراید پارودونتکس :
-بر روی دندان مسواک شود .
-این خمیر دندان را به صورت روزانه می توان استفاده کرد .
-بر روی دندان مسواک شود .
-این خمیر دندان را به صورت روزانه می توان استفاده کرد .
- از بلعیدن محصول خودداری نمایید.
- دور از دسترس کودکان نگهداری شود.
- به خاطر داشته باشید که دندان های حساس ممکن است نشانه ای از یک مشکل زمینه ای باشد که نیاز به مراجعه به دندانپزشک را می طلبد.
- موجودی: ناموجود
- برند: پارودونتکس | Parodontax
- مدل: Parodontax Daily Fluoride Toothpaste
- SKU: 9502930975294
خمیر دندان دیلی فلوراید پارودونتکس:
خمیردندان «Daily Fluoride» از برند «پارودونتکس» (Parodontax) محصولی مناسب برای ازبینبردن باکتریهای دهان و دندان است. این خمیردندان فرمولاسیونی دارد که از خونریزی لثه در افراد مبتلا به این عارضه نیز جلوگیری میکند. البته بروز این عارضه به عوامل متعددی از جمله جرم زیاد دندان بستگی دارد که بهتر است با مشورت پزشک برطرف شود. این محصول برای افرادی که لثههای ضعیف دارند، بسیار مناسب است. این خمیردندان پلاک را از دندان حذف کرده و از ایجاد مجدد آن جلوگیری میکند.این محصول حاوی فلوراید و مناسب استفادهی افراد بالای 12 سال است. خمیردندان اکسترا فرش پارودونتکس خمیردندانی روزانه است که کمک میکند دهان کاملا تمیز و نفس تازه شود. از این محصول بهتر است که روزی دو بار بعد از وعدهی غذایی اصلی استفاده کنید. این محصول کیفیت بسیار بالایی دارد و برای تمام افراد مناسب است.
خمیر دندان
خمیر دندان جزء جداییناپذیری از برنامه رعایت بهداشت دهان و دندان است که به صورت خمیر، ژل یا پودر وجود دارد و کاربرد آن از بین بردن پلاک یعنی فیلم باکتریایی است که روی دندانها و لثهها جمع میشود. خمیردندان قدرت تمیزکنندگی و شستشوی مکانیکی مسواک را افزایش میدهد.
کار اصلی هر نوع خمیر دندان تمیز کردن دندان از مواد غذایی و میکروب زدایی آن است. اما هر خمیر دندان یک عملکرد دقیقتر میتواند داشته باشد.
بسیاری از افراد بر حسب عادت و یا فقط بر اساس نوع برند یا قیمت آن خمیر دندانی را برای شستشوی دندانهای خود انتخاب میکنند. این روش انتخاب نتیجهی دقیقی نخواهد داشت و احتمالا رضایت فرد را از مصرف آن محصول فراهم نمی نماید. از این رو باید برای انتخاب محصول مورد نیاز خود، به شرایط دندانهایتان توجه کنید. اینکه دندانهایی حساس دارید بهتر است از خمیر دندان ضد حساسیت استفاده کنید، اگر دندانهایی با لکهای قهوهای دارید، بهتر است خمیر داندانهای حاوی سفید کننده را انتخاب کنید؛ اگر هم دندانهایی سالم دارید حتی یک خمیر دندان معمولی ولی دارای فرمولاسیونی دقیق و تقویت کننده برایتان مناسب خواهد بود.حساسیت دندان به درد ناگهانی که از سطح ریشه آسیب دیده دندان روباز ناشی می شود گفته می شود. مینا محکم ترین ماده بدن روکش خارجی روی تاج دندان را تشکیل می دهد. این لایه که به نام «سمنتوم» شناخته می شود روی روکش خارجی دندان که زیر خط لثه قرار گرفته است را تشکیل می دهد. اگر مینای دندان یا سمان دندان خورده شود، عاج دندان حساس بدون حفاظ خواهد شد.عاج دندان حاوی هزاران کانال ریز است که تنها با میکروسکپ قابل مشاهده می باشند. این مجاری از سطح دندان و طریق عاج دندان به مرکز عصبی مغز دندان امتداد یافته اند. این مجاری حاوی مایع بوده و پس از خوردن یا نوشیدن مواد غذایی یا نوشیدنیهای سرد و گرم این مایع در این مجاری باریک حرکت کرده و باعث فشار آوردن به عصبهای دندان گردیده و ایجاد درد می کند. این لوله های باریک در عاج دندان بدون پوشش می باشند که به سرما، گرما یا مواد غذایی اسیدی اجازه می دهند تا اعصاب داخل دندان را تحریک کرده و باعث ایجاد درد ناگهانی شوند.جرم در واقع رسوبی است که روی دندانها و لثه تشکیل میشود و نهتنها باعث ایجاد بوی بد دهان میشود بلکه رنگ و سلامت دندانها را نیز تحت تاثیر قرار میدهد و میتواند به پوسیدگی آنها و بروز بیماریهای لثه منجر شود. البته افرادی که زیاد چای و قهوه مصرف میکنند و سیگار میکشند زودتر دچار جرم دندان خواهند شد. پس به نوعی باید جرم دندانها را از بین ببریم.
انواع خمیردندان
خمیردندان ضد پوسیدگی:
این نوع خمیردندان حاوی ترکیبات فلورایدی مانند سدیم فلوراید (NaF)، فلوراید قلع (SnF2 ) یا مونوفلوئورو فسفات (MFP2) است. اگر غلظت فلوراید 1000 ppm (ذره در میلیون) یا بیشتر باشد، خمیردندان به جلوگیری از پوسیدگی کمک میکند.
خمیردندان ضد حساسیت:
مواد فعال تشکیل دهنده این نوع خمیردندان علائم ناشی از حساسیت عاج دندان را به دو طریق کاهش میدهد. نخست این که واکنش نورونها به محرک درد را متوقف میکند و دوم این که توبولهای عاجی دندان را مسدود میکند.
خمیردندان ضد پلاک:
این نوع خمیردندان از جمع شدن پلاک جلوگیری میکند و با کاهش دادن اثرهای سم باکتریایی روی بافتهای اطراف دندان احتمال بروز بیماریهای لثه را پایین میآورد. خمیردندانهای ضد پلاک مختلفی حاوی مواد فعال تشکیل دهنده گوناگون در بازار در دسترس است.
خمیردندان سفید کننده:
این نوع خمیر دندان حاوی مواد سایندهای است که دندانها را با زدودن لکهها از روی سطح دندان، سفید و درخشان میکند. اثر استفاده درازمدت از خمیردندان سفید کننده هنوز مشخص نشده است.
مواد تشکیل دهنده خمیردندان
فلوراید:
فلوراید به تنهایی هیچ تاثیری بر تمیز کردن دندان ندارد، اما به از بین بردن پلاک کمک میکند که به صورت فیلم باکتریایی هر روز روی دندانها و لثهها جمع میشود. ماندن پلاک روی دندانها بیماری لثه و پوسیدگی دندان را در پی دارد. فلوراید با تقویت مینای دندان از پوسیدگی جلوگیری میکند.
کف:
سولفات لاریل سدیم یا صابون بافتی انبوه و خامهمانند دارد و احساس تمیز شدن را ایجاد میکند. با این حال مواد فعال در سطح کف خمیردندان کافی نیست تا طعم ناخوشایندی را که روی دندانها ایجاد میشود از بین ببرد. اگر این حبابها پاک شود، خواهید دید که بافت ظریف لثه زیر آنها نیز ساییده و خونآلود شده است.
ذرات ساینده:
در اکثر خمیردندانها از سیلیکای آبپوشی شده به عنوان عامل ساینده دندانها استفاده میشود، به احتمال زیاد در بستههای "غیر قابل خوردن" با این دانههای ریز تسبیحمانند برخورد کردهاید. سیلیکا با توجه به اندازه و شکل ذرات، مادهی سفید کننده اکثر خمیردندانها است. اما خمیردندان سفید کننده نمیتواند دندانها را به اندازه عمل جرمگیری توسط متخصص سفید و درخشان کند، چون فقط سطح دندانها را تمیز کند.
حساسیتزداها:
با افزودن نیترات پتاسیم یا فلوراید قلع به خمیر دندان حساسیت دندانها به سرما، گرما، شیرینی یا ترکیبی از این محرکها کاهش مییابد. البته چنانچه بیمار از دندان درد رنج ببرد، خمیر دندان ضدحساسیت درمانی موقتی است.
کنترل کننده جرم:
اگر خمیردندان طعم تند و سوزانندهای دارد، احتمالاً حاوی تتراسدیم پیروفسفات یعنی مادهای است که اجازه نمیدهد نمکهای کلسیم فسفات (جرم) پشت دندانهای پیشین فک پایین جمع شود. یکی از مشکلات خمیردندانهای جرمگیر این است که ماده فعال برای موثر بودن باید در شوینده (دترجنت) قویتر از حد متعارف حل شود، به همین دلیل استفاده از این نوع خمیردندان برای دندانهای حساس به pH بالا مناسب نیست.
تری کلوزان:
این ماده ضدمیکروبی عفونتهای بین لثه و دندان را کاهش میدهد. اضافه کردن تری کلوزان به خمیردندان نیز مانند فلوئور هر چند ممکن است عوارضی را به دنبال داشته باشد، اما سودمندی آن بر مضر بودنش غلبه میکند.
در انتها بايد توجه کنيد که مناسبترين فرد براي مشاوره در انتخاب بهترين خميردندان پزشک شما است.
داروخانه آنلاین مطالعه مطلب زیر را به شما پیشنهاد میدهد:
فواید فلوراید برای بدن!