کپسول شیر افزا گل دارو محصولی مناسب برای افزایش شیر مادر است. این کپسول پایه گیاهی دارد و در آن از موادی نظیر عصاره رازیانه، عصاره شنبلیله، عصاره دانه زیره سبز و عصاره شوید استفاده شده است. کپسول شیر افزا با افزایش میزان ترشح شیر مادر سبب می شود تا مواد مغذی به بدن کودکان برسد و این امر نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن دارد و از طرف دیگر باعث رشد کامل کودکان میشود. توصیه می شود روزانه سه کپسول مصرف شود.
چرا شیر مادر کاهش می یابد؟
عوامل مختلفی می توانند باعث کم شدن میزان شیر در دوران شیردهی بانوان شوند. برخی از این عوامل عبارتند از انتظار طولانی برای شروع شیردهی، عدم شیردهی به اندازه کافی، ابتلا به بیماری های مختلف، استفاده از آنتی بیوتیک ها و داروهای دیگر. گاهی اوقات جراحی قبلی سینه ( به طور مثال جراحی های زیبایی ) می تواند بر تولید شیر تأثیر می گذارد. در این شرایط استفاده از مکمل شیر افزا زیر نظر پزشک الزامی است.
چه مواردی باعث افزایش شیر مادر می شود؟
افزایش شیر مادر ممکن است به عوامل مختلفی بستگی داشته باشد. برخی از موارد که میتوانند باعث افزایش تولید شیر مادر شوند عبارتند از:
اتصال مداوم و مکثناپذیر نوزاد به سینه: تغذیه مداوم نوزاد با شیر مادر و استفاده مکرر از شیر سینه میتواند به افزایش تولید شیر کمک کند.
مصرف مقدار کافی مایعات: آب و مایعات مصرفی مادران میتواند بر تولید شیر تأثیر گذار باشد. مصرف مقدار کافی آب و مایعات سبب افزایش حجم شیر مادر میشود.
تغذیه مناسب مادر: تغذیه صحیح و مناسب مادران نقش مهمی در تولید شیر دارد. مصرف مواد غذایی سالم و متنوع باعث افزایش کیفیت و حجم شیر مادر میشود.
استراحت و خواب کافی: استراحت و خواب مناسب میتواند به تنظیم هورمونهای مرتبط با تولید شیر کمک کرده و تولید شیر را افزایش دهد.
استفاده از روشهای استراحت و آرامش: استفاده از روشهایی مانند ماساژ سینه، گرما و آرامش در هنگام شیردهی میتواند به افزایش تولید شیر کمک کند.
استفاده از تکنیکهای استیمولاسیون شیردهی: استفاده از تکنیکهای مختلفی مانند استفاده از پمپ شیر، شیردهی منظم و مکرر، و استفاده از تکنیکهای مختلف شیردهی میتواند به تحریک تولید شیر کمک کند.
تغذیه مناسب، استراحت، شیردهی منظم و مداوم، و مراقبت از خود مادر در دوران شیردهی میتواند به افزایش تولید شیر کمک کند. اگر مادر احساس میکند که مقدار شیر تولیدی کافی نیست یا مشکلی در این خصوص دارد، بهتر است با متخصصان بهداشتی و پزشک مشورت کند.
داروخانه آنلاین خواندن مقاله زیر را به شما پیشنهاد می دهد:
علل کمبود شیر مادر