مکمل غذایی آهن بیس گلیسینات هلث اید همراه با ویتامین سی جهت حمایت از سطوح آهن در بدن می باشد. قرص آهن هلث اید مکملی مناسب برای رفع کم خونی ناشی از فقر آهن در بدن است و به حفظ سلامتی عمومی بدن کمک می کند.این محصول به صورتی فرموله شده که عوارض جانبی منفی مرتبط با مکمل های آهن را نداشته باشد. همچنین جذب بسیار بالاتری به بدن نسبت به سایر مکمل های آهن دارد. بیس گلیسینات آهن تقریباً 4 برابر بهتر از سولفات آهن جذب می شود و سطوح آهن را برای مدت طولانی تری حفظ می کند. ویتامین سی در کنار آهن به افزایش جذب آهن به ترانسفرین(پروتئینی که آهن را به سلولهای مورد نیاز میرساند)، کمک شایانی می کند.
چه زمانی نیاز به مصرف مکمل آهن می باشد؟
کم خونی یکی از بیماری هایی است که اخیرا در بسیاری از افراد مشاهده می شود. پزشکان دلیل این امر را پیروی از رژیم غذایی نامناسب می دانند. همچنین بانوان به دلیل عادت ماهیانه، بیشتر از مردان در خطر ابتلا به بیماری کم خونی قرار دارند. قرص آهن هلث اید گزینه ای مناسب برای رفع این بیماری است.
مطالعات اخیر نشان داده اند که اگر بیماری کم خونی درمان نشود، آسیب های غیر قابل جبرانی به ارگان های بدن وارد می شود و در موارد حاد خطر مرگ وجود دارد. آهن نقش مهمی در تشکیل گلبول های قرمز و هموگلوبین خون ایفا می کند. این ارگان ها وظیفه دارند تا اکسیژن را به تمامی بدن برسانند. در صورت فقر آهن ممکن است مشکلات زیادی از جمله تنگی نفس، خستگی بیش از حد، سرگیجه و سردرد، تپش قلب نامنظم، خشکی پوست و مو، ریزش مو، تورم و زخم زبان و همچنین سندروم پاهای بی قرار برای شخص به وجود بیاید.
منابع خوب و طبیعی آهن:
افراد می توانند آهن مورد نیاز خود را با داشتن یک رژیم غذایی متنوع و متعادل دریافت کنند. بعضی از مواد غذایی که منبع خوب طبیعی دریافت آهن هستند شامل گوشت قرمز،لوبیا و نخود، آجیل، میوه های خشک (مانند زردآلوی خشک)، غلات صبحانه غنی شده و آرد سویا می باشند. لذا در موارد فقر آهن و یا نیاز بیشتر به آهن، پیشنهاد می شود که از مکمل های دارویی، مانند قرص آهن هلث اید استفاده شود.
چه مقدار آهن روزانه مصرف کنیم؟
به طور معمول مقدار آهن مورد نیاز بدن در طول روز برای مردان 19 سال و بالاتر 7/8 میلی گرم، برای زنان 19 تا 49 ساله 8/14 میلی گرم و برای زنان 50 سال و بالاتر 7/8 میلی گرم می باشد. زنانی که خون زیادی در طول دوره ماهانه خود از دست می دهند (قاعدگی های سنگین)، در معرض خطر کم خونی فقر آهن هستند و ممکن است نیاز به مصرف مکمل های آهن داشته باشند. بهتر است در این مورد حتما با پزشک خود مشورت نمایید.
دلایل ایجاد کم خونی چیست؟
دلایل ایجاد کم خونی متنوع هستند و شامل موارد زیر میباشند:
- کمبود مواد مغذی مانند کمبود آهن، ویتامین B12، فولیک اسید و ویتامین C
- اختلال در تولید خون در بعضی از بیماری ها
- خرابی در تخریب سلولهای خونی در برخی از بیماری ها
- عفونت و التهاب
- استفاده از برخی داروها
- عوامل ژنتیک
- خونریزی
- کمبود آکسیژن
داروخانه آنلاین مطالعه مقالات زیر را به شما پیشنهاد می دهد: