منو
سبد خرید شما

کپسول کافئین آنی درمان 50 عددی

کمک به افزایش هوشیاری و تاخیر خستگی
کپسول کافئین آنی درمان 50 عددی
ناموجود

ویژگی کپسول کافئین آنی درمان

  • کمک به افزایش هوشیاری و تاخیر خستگی

نحوه مصرف کپسول کافئین آنی درمان

  • مقدار مصرف توسط پزشک مشخص می گردد.
  • مقدار پیشنهادی یک کپسول در روز است.
  • کودکان زیر 12 سال از این کپسول استفاده نکنند.

نحوه نگهداری کپسول کافئین آنی درمان

  • این کپسول را در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال، نگهداری کنید.

توصیه و هشدارهای کپسول کافئین آنی درمان

  • با توجه به این موضوع که مصرف بالای کافئین مسمومیت زا است، از مصرف همزمان این کپسول با مکمل های حاوی کافئین خودداری کنید. همچنین، در زمانی که این کپسول را مصرف می کنید قهوه و یا شکلات مصرف نکنید.
  • ممکن است برخی از عوارض جانبی مانند تغییرات رفتاری، تحریم پذیری و افزایش ضربان قلب دیده شود.
  • بیماران مبتلا به فشار خون بالا، بیماران قلبی، بیماران مبتلا به دیابت، بیمارانی که دارو مصرف می کنند باید قبل از استفاده از این کپسول با پزشک مشورت کنند.


عنوان ترکیباتمقدار
کافئین200 میلی گرم
اطلاع از موجودی
اين فرم را پر کنيد تا به محض موجود شدن، مطلع شويد:
109,000 تومان
توضیحات

 

کپسول کافئین آنی درمان 50 عددی

کپسول کافئین آنی درمان محصولی مناسب برای کمک به افزایش هوشیاری است. هر کپسول حاوی 200 میلی گرم کافئین است و همین امر باعث شده است این محصول به یک محصول ارزشمند تبدیل شود. کپسول کافئین آنی خستگی را کاهش می دهد و به افراد کمک می کند تمرکز بیشتری بر کارهای خود داشته باشند. ورزشکاران و کسانی که کارهای بدنی و یا فکری سنگین انجام می دهند، می توانند از این کپسول استفاده نمایند.

چقدر پس از مصرف این کپسول اثربخشی آن در بدن آغاز می شود؟

اثرات مصرف کپسول کافئین معمولا پس از 45 دقیقه کم کم آغاز می گردد. به طور متوسط، 60 تا 75 دقیقه زمان نیاز است تا کافئین وارد جریان خون شود و به اندام های مختلف بدن برسد. همچنین، میزان ماندگاری اثرات کافئین در بدن هر شخص متفاوت است، اما معمولا مصرف کنندگان می توانند 6 تا 8 ساعت از اثرات کافئین بهره مند شوند.

 

داروخانه آنلاین خواندن مقاله زیر را به شما پیشنهاد می دهد:

سوالات متداول

با توجه به مشاهده‌ی عارضه‌ی بی‌خوابی در برخی افراد، به ویژه در ابتدای دوره‌ی مصرف، بهتر است، استفاده از این مکمل در طی روز باشد و به ساعات پایانی روز موکول نگردد (حداقل 5 ساعت فاصله از خواب شبانه)

کافئین در صورت استفاده مناسب برای اکثر بزرگسالان احتمالاً ایمن است و به ندرت باعث ایجاد عوارض می‌شود. در برخی افراد، مصرف کافئین می‌تواند منجر به بی‌خوابی، سردرد، اضطراب، تحریک پذیری، بی‌قراری، تحریک معده، تهوع، استفراغ، و سایر اختلالات گوارشی شود. اما در صورت مصرف بیش از مقادیر مجاز، ممکن است درد قفسه سینه، تپش قلب و آریتمی نیز مشاهده شود که در این موارد باید مصرف کافئین قطع شود.


در افراد مبتلا به اضطراب، اختلال دوقطبی، اسکیزوفرنی، مصرف کافئین ممکن است شرایط را بدتر می‌کند. مصرف این فرآورده در دوران بارداری و یا شیردهی (به نظر می‌رسد که مصرف روزانه کمتر از 200 میلی گرم، در زنان باردار و کمتر از 300 میلی گرم در بانوان شیرده بی خطر است)، باید محدود شود. مبتلایان به اختلالات انعقادی، بیماری‌های قلبی، اسهال (در صورتی که به مقدار زیاد مصرف شود، می‌تواند اسهال را بدتر کند)، صرع، تشنج، گلوکوم، فشار خون بالا، زخم‌های گوارشی، ریفلاکس معده به مری، سندرم روده تحریک پذیر (IBS)، پوکی استخوان و افرادی که در کنترل مثانه مشکل دارند، باید از این فرآورده با احتیاط استفاده نمایند. لازم به ذکر است، کلیه ی موارد گفته شده، زمانی اهمیت بیشتری می‌یابد که از این فرآورده، بیش از مقاد

کافئین، از طریق چربی سوزی در کاهش وزن موثر است. این ماده با افزایش متابولیسم و لیپولیز (شکسته شدن چربی) و افزایش ترموژنز (افزایش حرارت بدن) اثرات خود بر چربی سوزی را اعمال می‌کند. همچنین اثرات کافئین بر کاهش اشتها با تاثیر بر تخلیه معده و هورمون‌های اشتها، نیز گزارش شده‌است که در این مورد، نیاز به بررسی‌های بیشتر وجود دارد.


نظر بدهید

لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا نظر بدهید